ExSeLANS
Üye
Ne yaptın be bilader ; daha önce burda sammobile sitesinin güncelleme tarihi ile ilgili yaptığı açıklamayı paylasmıstım. Haziran ayında büyük ihtimal başlarlar ; en kötü ihtimal temmuz olur.
http://www.maxicep.com/samsung/samm...4-2-2-guncelleme-tarihi-aciklandi-788409.html
Kardeşim sammobile da sürümün hazır olduğu konuşuluyor (4.2.2) ortadaki tek muamma ; sızıntı sürümün piyasaya surulup , surulmeyecegiKeşke erken çıksa ben sürekli takip ettiğim için durum bunu gösteriyor. Çünkü note 3 çıkmasından sonra dağıtıma başlanır. Ama şuan note3 için esnek ekran üzerinde çalışılıyor. Tahminler bu yönde olabilir
Sorum olacakti galaxy s3lerde msjlasma ileti baloncuklarinin rengini nasil degistirecez?????
Kardeşim sammobile da sürümün hazır olduğu konuşuluyor (4.2.2) ortadaki tek muamma ; sızıntı sürümün piyasaya surulup , surulmeyecegiyani samsung bu sürümu sızdırmadan direk cihazlarada verebilir. Bana göre en erken Haziran 15 , en geç temmuz sonu gibi dağıtıma başlarlar
- - - Eklendi - - -
Mesajlar / Ayarlar / Kabarcık sitili
ben de yükledim. akıllı kaydırma falan yoktu. acaba sızıntı sürüm olduğundan mı4.2.2 çıkmış arkadaşlar odin aracılığı ile yükleyebilirsiniz...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızveya burda indirebilirsiniz.
Evet bendede yok bendeki sürüm kasıyor biraz seninki nasılben de yükledim. akıllı kaydırma falan yoktu. acaba sızıntı sürüm olduğundan mı
sammobile in verdiği linkten indirdim. kurduktan sonraa sistem ui durduruldu vs hataları yüzünden geri dönecektim eski sürüme,fakat formatladıktan sonra kendine geldi ve eskisinden daha iyi oldu.Evet bendede yok bendeki sürüm kasıyor biraz seninki nasıl
İsrail sürümü,mu sendekide
merhaba arkadaşlar... svoice mobil bağlantı kullanıyor ya. internet bağlantısı için ücret gidermi... faturada süprizle karşılaşmıyayım...
arkadaşlar bana s3 telefona sygic navigasyon nasıl yüklenir yardım arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?