samsung galaxy s3 çabukmu kırılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhatbjk

serhatbjk

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s3 çabukmu kırılıyor
Samsung galaxy s3 aldım fakat internette yorumları okurken 30 cm den bile düşse kırılıyor diyolar bu doğrumu??

TheMadness

TheMadness

Üye
3 kez ekran ustu dusurdum tek çizik yok

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Köşeler hassas biraz. One x'te öyle videolarda.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Kardeşim ekranın üstüne direk dusurursen problem olmaz (gorilla glass 2 cam var sonuçta) ama telefon duserken yan taraftan darbe alırsa ışte o zaman buzdolabına gidip soğuk suyunu içer sin :) bunun sebebi ekranın kenarlara sıfır olması. Sen en iyisi birtane silikon kılıf al kafan rahat etsin ;)

Türe

Türe

Üye
Düşürme açınıza bağlı. O kadar kolay değil ama çoğu testte tuz buz oldu.

TheMadness

TheMadness

Üye
Kardeşim ekranın üstüne direk dusurursen problem olmaz (gorilla glass 2 cam var sonuçta) ama telefon duserken yan taraftan darbe alırsa ışte o zaman buzdolabına gidip soğuk suyunu içer sin :) bunun sebebi ekranın kenarlara sıfır olması. Sen en iyisi birtane silikon kılıf al kafan rahat etsin ;)

Bende arka kapak değişmeli flip vardı dayanıksız hissettim miknatisli arkayi da kaplayan flip cover aldım

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Bende flip cover var bide ekran koruyucu :) Kolay kolay kırılmaz 6 kez 40 cm'den düştü hiç bi'şey olmadı.Adamlar videolarda suya sokuyorlar hala canavar gibi çalışmaya devam ediyor :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Bende arka kapak değişmeli flip vardı dayanıksız hissettim miknatisli arkayi da kaplayan flip cover aldım
Kardeşim filip cover kılıf kullanıslımı? Bende düşünüyorum ama hem elim ufak hemde telefon büyük bide filip cover taksam 2 elimle kullanmak zorunda kalirmiyim acaba:-\

lolaman

lolaman

Üye
Kardeşim filip cover kılıf kullanıslımı? Bende düşünüyorum ama hem elim ufak hemde telefon büyük bide filip cover taksam 2 elimle kullanmak zorunda kalirmiyim acaba:-\
2 milyarlık cihazın kırıldığında o içinden kopan 3-5 parçanın yerinde kalmasını istiyosan kılıflı kullan.

• Beğen
Tepkiler: AndroidciMünir
AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Ve lolaman espriyi yapıştırdıç.

lolaman

lolaman

Üye
Ve lolaman espriyi yapıştırdıç.
Ağa espri değil bi aralar Toshiba laptopum vardı çanta kaydı elimden yere düştü laptop o 3 saniye boyunca kendimi uzayda gibi hissettim sanki moleküllerime ayrılıyormuşum gibi.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
2 milyarlık cihazın kırıldığında o içinden kopan 3-5 parçanın yerinde kalmasını istiyosan kılıflı kullan.

Yanlış kişiden alıntı yaptın galiba kardeşim. Ben zaten kılıflı kullanıyorum sadece madnes nicli arkadaşa flip cover kullanışlımı diye sordum ben

lolaman

lolaman

Üye
Yanlış kişiden alıntı yaptın galiba kardeşim. Ben zaten kılıflı kullanıyprum sadece madnes nicli arkadaşa flip cover kullanışlımı diye sırdum ben.....
He tamam o zaman ama olsun yani 3-5 parça her türlü kopuyor Allah korusun sakın düşürme telefonunu.

TheMadness

TheMadness

Üye
Yanlış kişiden alıntı yaptın galiba kardeşim. Ben zaten kılıflı kullanıyprum sadece madnes nicli arkadaşa flip cover kullanışlımı diye sırdum ben.....

Bir mağazadan almıştım, orjinal mi değil mi bilmiyorum. Gerçi orjinal olsa ne olacak olmasa ne olacak. Kutu orjinal gibi duruyor. İnternette aynısını buldum

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Biliyorum kardeşim telefonun ne kadar hassas olduğunu;) zaten telefonu almadan kılıfını almıştım :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Orjinali de var da pek koruyormuş gibi gelmedi açıkçası...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Bir mağazadan almıştım, orjinal mi değil mi bilmiyorum. Gerçi orjinal olsa ne olacak olmasa ne olacak. Kutu orjinal gibi duruyor. İnternette aynısını buldum

Kılıf güzelmiş ;) link için teşekkür ederim. Peki tek elle rahat kullanım sağlıyormu bu kılıf. Kullanımı hakkında da bir bilgi verirsen sevinirim dostum

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
çok çabuk kıralacağını zannetmem. ama yine de uygun bir kılıfla kullanmalısın. sen önlemini al için rahat olsun.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
O yazanlar demek ki 30 cm den çok düşürmüşler. :hmmm Sen her yazılana inanma kardeşim :) O telefonu alırsan önlemini de almanı öneririm ;)

• Beğen
Tepkiler: Ellemon
TheMadness

TheMadness

Üye
Kılıf güzelmiş ;) link için teşekkür ederim. Peki tek elle rahat kullanım sağlıyormu bu kılıf. Kullanımı hakkında da bir bilgi verirsen sevinirim dostum

Ben tek elle kullanabiliyorum seni bilemem ama. Gayet rahat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt