Kardeşim ekranın üstüne direk dusurursen problem olmaz (gorilla glass 2 cam var sonuçta) ama telefon duserken yan taraftan darbe alırsa ışte o zaman buzdolabına gidip soğuk suyunu içer sinbunun sebebi ekranın kenarlara sıfır olması. Sen en iyisi birtane silikon kılıf al kafan rahat etsin
![]()
Kardeşim filip cover kılıf kullanıslımı? Bende düşünüyorum ama hem elim ufak hemde telefon büyük bide filip cover taksam 2 elimle kullanmak zorunda kalirmiyim acaba:-\
Bende arka kapak değişmeli flip vardı dayanıksız hissettim miknatisli arkayi da kaplayan flip cover aldım
2 milyarlık cihazın kırıldığında o içinden kopan 3-5 parçanın yerinde kalmasını istiyosan kılıflı kullan.Kardeşim filip cover kılıf kullanıslımı? Bende düşünüyorum ama hem elim ufak hemde telefon büyük bide filip cover taksam 2 elimle kullanmak zorunda kalirmiyim acaba:-\
Ağa espri değil bi aralar Toshiba laptopum vardı çanta kaydı elimden yere düştü laptop o 3 saniye boyunca kendimi uzayda gibi hissettim sanki moleküllerime ayrılıyormuşum gibi.Ve lolaman espriyi yapıştırdıç.
2 milyarlık cihazın kırıldığında o içinden kopan 3-5 parçanın yerinde kalmasını istiyosan kılıflı kullan.
He tamam o zaman ama olsun yani 3-5 parça her türlü kopuyor Allah korusun sakın düşürme telefonunu.Yanlış kişiden alıntı yaptın galiba kardeşim. Ben zaten kılıflı kullanıyprum sadece madnes nicli arkadaşa flip cover kullanışlımı diye sırdum ben.....
Yanlış kişiden alıntı yaptın galiba kardeşim. Ben zaten kılıflı kullanıyprum sadece madnes nicli arkadaşa flip cover kullanışlımı diye sırdum ben.....
Bir mağazadan almıştım, orjinal mi değil mi bilmiyorum. Gerçi orjinal olsa ne olacak olmasa ne olacak. Kutu orjinal gibi duruyor. İnternette aynısını buldumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kılıf güzelmişlink için teşekkür ederim. Peki tek elle rahat kullanım sağlıyormu bu kılıf. Kullanımı hakkında da bir bilgi verirsen sevinirim dostum