Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
psikoloji yok bu test yapan kişilerde telefon'a çivi çakarlar telefon ile tahta ya çivi çakarlar uzun namlulu silahlar ile ateş ederler bıçakla oyun oynarlar benim gio 1 yıl oldu alalı ekranda 1 tek çizik yok darbe almamış bişi olmasın ile ne zorluklar çekiyozz sonuçta ilkgöz ağrım...
SilentOne
Üye
o değilde kullanılan telefon milyarlık olunca sıkıntı oluyor 500tl flen olsa umrunda olmaz
gio'ya 500 tl virdik gardaş genede tuzlu bir fiyat benim için öle her 6 ayda bir telefon değiştiremiyoruz gözümüz gibi
bakıyoruzz
_Unforgiven_
Üye
youtube'da ara bulursun gorilla glass diye övünüp 4s'in kırıldığında samsungcular çok gülüyordu 4s ile s3'ü deniyorlar 1metre yükseklikten bırakarak 4s'in camı param parça oluyordu , s3'ü bırakıyorlardı s3'ün cam tuzla buz oluyordu. Hatta samsung'un açıklaması olmuştu bu konuda yanılmıyorsam şöyleydi : Sonuçta telefon bu düşürürseniz tabiki kırılır gibisinden bir açıklama yapmış olması lazımdı.
psikoloji yok bu test yapan kişilerde telefon'a çivi çakarlar telefon ile tahta ya çivi çakarlar uzun namlulu silahlar ile ateş ederler bıçakla oyun oynarlar benim gio 1 yıl oldu alalı ekranda 1 tek çizik yok darbe almamış bişi olmasın ile ne zorluklar çekiyozz sonuçta ilkgöz ağrım...
Dostum herşeyi göz önünde bulundur, arka kapağı koruyucu kılıf ve ekran koruyucu jelatin taktır bence ben de iphone'uma korkudan taktırdım bunları
Ellemon
Üye
Kesın bişey söyleyemeyiz internetteki videolara inanma. kılıf olarak flip cover önermem kaba duruyor + tutacağı yok direk kılıfı açılıyor. Silikon kılıf + ekran koruyuuucu fılm al kullan.
aQuaLand
Üye
Dostum konu çok güzelmiş. Bende telefonu alacam ama inan bende şuan sürekli bu soruyu soruyorum kendime ya düşürürsem ? Çok sakarım. Nokia e7 Vardı havada parande atmaya alışmıştı yani sakarım birazda gözüm korkuyor vallahi