samsung galaxy S2 si olanlar sizlere sesleniyorum bi yorum atın da :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy S2 si olanlar sizlere sesleniyorum bi yorum atın da :)
arkadaşlar elbet alan vardır. Tam inceleyende vardır :) telefondan memnunmusunz? herhangi bişey çıkarttımı? TR menüsü varmı? rom atarsak olur demi gerçi :D androidden anlamam kısa bir bilgi, şarj ne kadar gidiyor kassa kalitesi nasıl? kamera nasıl? teşekkürler.

OğuzcanAbi

Üye

bende telefon hakkında görüşümü belirteyim almadım ama :D
telefon özellikleri çok harika ama tasarım biraz kaba :hmmm

emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
alırsın inşallah :D :D
4 inch ekrandan kaynaklanıyor o kabalıkda evet hoş değil kaba olması ancak ekran adamı büyülüyor :aha::aha::aha:

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Dostum bence kaba olması daha hoş ben kaba telefonlardan hoşlanıyorum ama karar senin :D

Narutodth

Narutodth

Üye
Ekranı büyük ve aynı zamanda superamoled :) bence harika :oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: emreilhans
enaa_881

enaa_881

Üye
arkadaşlar telefonu ilk çıktığı andan itibaren takip eiyorum ve nerdeyse youtubedaki bütün videolarını izledim telefon biraz büyük olabilir doğru ancak bu kişilerin tercihine kalmış ha telefona gelirsek mükemmel bir telefon ve harika özellikleri var şarj konusunu bimiyorum ancak emsallerinden iyi bir şarj süresi olabileceğini düşünüyorum ekranı super amoled plus ve galaxy s kullananlar super amoled bilir ama bu ondan daha iyi görüntü veren bir ekran
arkadaşlar youtubedan videolarına bakarsanız telefonla ilgili bir çok özelliği ve kamera kalitesini falan anlarsınız
elbette türkçe menüsü var
kasa kalitesi hakkında bişey diyemiycem çünkü yakından görmedim

emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
youtube den bende çıktığından beri izliyorum ancak forumda bizzat kullananın vereceği yorumla bir olmaz ama :D :) umarım birileri gelir alacak çok arkadaş var :D
kasası iyidir inşallah :hmmm

enaa_881

enaa_881

Üye
elbette kullanıcıların yorumu önemli
eğer çok pahalı olmazsa bende alcam

emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
alınmayacak bir telefon değil :D :D pc gibi bi fark yok. ben applenin yanıtını acayip merak ediyorum :hmmm:hmmm

neyse konu dağılmasın :) ah bide yorum gelse :D

izo37

izo37

Üye
izleyin hd değil daha bu öyle cekmişim sonra farkettim. Kasa büyük şarzı bana 1.5 gün gidiyo kurcalamasam 2 gün gider.

emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
hah usta bende seni bekliyodum :) hemen izliyorum.

bende tanıtım sandım :D kamera testi dim :)

memnunmusunz acaba nasıl telefon ayrıntılı yazarmısınz.

sedat009

Üye
ben bir hafta oluyor alali hicbir sorun yasamadim daha önce iphone 3gs kullaniyordum.ama iphoneden daha iyin ve su an piyasada olan en iyi telefon diye bilirim tavsiye ederim büyüklühüne gelince ince ve hafif olmasin dolayisiyla cepte hicbir rahatsizlik vermiyor.ve diher bir gözellik ise aple iphoneler gibi yok bluetoothle muzik gonderememe internet sayfalarinda flas icerikli videyo sorunu jailbreak unlock sim karttaki numarala ulasamama.bir diher iyi tarafi da daha ucuz. yanlis anlasilmasin niyetim iphone kötülemek dehil,ama gercek bu.

• Beğen
Tepkiler: emreilhans

aliosmann

Üye
arkadaslar bende daha yeni aldım galaksi s2 iphane3gs kullanıyordum ıphone4 alacaktım benim için telin büyük olması ve interneti hızlı olması iphone4 ü ve s2 yi çok arastırdım telefon iphon4den cok hızlı çift cekirdek ve1.2mghz hızı var dokunmatigi ve sayamadım bi çok özelliği çok hızlı eski iphone kullanıcısı olarak çok memnunum

MURAT AYTAR

Üye
Hocam cihazi kullaniyorum gayet mukemmel cihaz sadece sarj olayinda sikinti var o da internette fazla gezindigim icin KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM BU ARADA ROM VS GİBİ SEYLERE GİRME BİLEN BİRİNE GİT KİMSEYEDE GUVENME ELİNDE KSLİR CİHAZ DONRA AGLARSİN 1650 TL Nİ COPE ATMA DERİM SAKin derim

saygilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt