Samsung Galaxy S2 Oyun Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lanporta

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 Oyun Sorunu
Arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu.Bir tane oyun kuramadım telefona...Oyun apk larını indiriyorum sd dosyalarını internetten çekiyorum fakat oyuna girip 10-15 saniye oynadığımda oyun durduruldu yazıyor özellikle gameloft oyunlarında oluyor..Ics 4.0.3 kullanıyorum kiesten güncelledim kafayı yiyeceğim telefon bomboşş .(((

Şimdiden Teşekkürler..

klongs

Üye
ics oncesindede bu sorun varmiydi

lanporta

Üye
    Konu Sahibi
ics öncesinde yoktu bu sorun

klongs

Üye
teli kapat ses açma home power tuşlarına ses açma tuşuna basarak wipe dataya gel home tuşuna bas yes e bas sonra wipe cacheye gel sonra yes e bas düzelir

Konuya parazit gibi olacak ama konu acmamak icin buradan sorayım galaxy s2 ekranı 480x800 olması bi sorun olusturur mu ilerde onu almayı dusunuyorum biraz ucuzlasın diye bekliyorum galaxy ace gibi alıpta bin pişman olmayayım

klongs

Üye
nasıl bir sorun olacak anlamadım

PriZm

Üye
Konuya parazit gibi olacak ama konu acmamak icin buradan sorayım galaxy s2 ekranı 480x800 olması bi sorun olusturur mu ilerde onu almayı dusunuyorum biraz ucuzlasın diye bekliyorum galaxy ace gibi alıpta bin pişman olmayayım
800*480 ve üzeri ekranlar oyun yapımcıları tarafından HD kabul ediliyor.yani oyun konusunda sıkıntı çıkmaz

lanporta

Üye
    Konu Sahibi
hocam wipe data ya geldiğimde yes deyip fomat atıcakmıyım???

klongs

Üye
yes deyince format atacak zaten

klongs

Üye
ya yesin üstüne gelecek home tuşuna basacak

- - - Eklendi - - -

bu işlemi yapınca Rom Rebuild'mi Oluyor ?

lanporta

Üye
    Konu Sahibi
format attıktan sonra tekrar bir işlem yapıcakmıyız??*

lanporta

Üye
    Konu Sahibi
durum yine aynı (

klongs

Üye
menüde falan takılma falan varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...