Motorola Atrix Oyun Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

alptugy7

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Atrix Oyun Sorunu
Merhaba beyler. Motorola Atrix telefonuma apkmania'dan indirdiğim Gangstar Rio ve Asphalt 8 oyunlarını kurdum. İlk olarak apk'ları attım ve kurdum, daha sonra data dosyalarını gameloft/games klasörünün içine attım. oyunları çalıştırdığımda ise önce dosyalar tamam vb. şeyler geliyor oyunda, daha sonra gameloft logosu çıkıyor. Logo bir kaç saniye ekranda kaldıktan sonra oyundan atıyor ve tekrar ana menüye dönüyor. İki oyunda da aynısı oldu. Telefonum oyunları çalıştıracak güce sahip değil mi yoksa kurulumda mu bi' hata yapıyorum? Lütfen yardım kafayı yiyeceğim.

badb0y06

Üye
asphalt 8i android/obb içine atıcaksın

gangstar rioyuda android/obb içine atıcaksın fakat sana önerim rio için:

ilk önce apk yükle, daha sona pcye bağla dosyayı android/obb içine at, wifi açık olsun 20mb mı tam bilmiyorum bir dosya indiriyor ve oyun açılıyor

rio bende sorunlu bi süre sonra her taraf bembeyaz oluyor ve oynanmıyor

eğer açmazsa sen belki data dosyasını indirmiş olabilirsin, android/dataya atıcaksın onlarıda gamelofta değil

onuda şu şekilde anlarsın örnek veriyim dosyanın ismi main.1006.com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM.obb yazıyor ise obb içine atıcaksın

yok içinde files klasörü varsa %99 data içine, ben böyle yapıyorum zaten nereye atıcağını sana söylüyorlar konuda

alptugy7

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim aynen dediğin gibi yaptım asphalt8'i fakat açılmıyor. dosya sdcard'ta acaba ondan olabilir mi? telefonun kendi hafızasına mı atmam lazım?
Rio'yu da dediğin gibi tekrar deneyeceğim.

The Shadow

The Shadow

Üye
kardeşim aynen dediğin gibi yaptım asphalt8'i fakat açılmıyor. dosya sdcard'ta acaba ondan olabilir mi? telefonun kendi hafızasına mı atmam lazım?
Rio'yu da dediğin gibi tekrar deneyeceğim.
bi de soruyormusun :D heralde kendi hafızasına atacan :D

alptugy7

Üye
    Konu Sahibi
fakat oyuna girdikten sonra dosyaların indirmesi tamamlandı vs. diyor direk, bi de gameloft/games'a atmıştım direk ikisini de ilk, yine aynı sorun oluyordu. şimdi android obb'ye atıp deneyeyim.
edit: bu sefer obb dosyasını telefonun kendi hafızasındaki android/obb klasörüne attım. sonuç yine aynı. yine oyunu açıyorum gameloft ekranı geliyor ve tekrar ana menüye atıyor.

The Shadow

The Shadow

Üye
fakat oyuna girdikten sonra dosyaların indirmesi tamamlandı vs. diyor direk, bi de gameloft/games'a atmıştım direk ikisini de ilk, yine aynı sorun oluyordu. şimdi android obb'ye atıp deneyeyim.
edit: bu sefer obb dosyasını telefonun kendi hafızasındaki android/obb klasörüne attım. sonuç yine aynı. yine oyunu açıyorum gameloft ekranı geliyor ve tekrar ana menüye atıyor.
kardeş apk ları sil once oyunların datalarını at. Attıktan sonra kur apklarını. Ben oyle yaptım şu anda sorunsuz çalışıyor.

alptugy7

Üye
    Konu Sahibi
onu da denedim ama olmuyo yine aynı hata. bi de bi şey daha dikkatimi çekti bi de datayı atmadan apkdan indireyim diye düşündüm sadece apkyı kurup girdim wifi ile bağlandım daha hiç bi data olmamasına rağmen dosyalar indirildi tamama basıp oynayın ekranı geldi.

The Shadow

The Shadow

Üye
onu da denedim ama olmuyo yine aynı hata. bi de bi şey daha dikkatimi çekti bi de datayı atmadan apkdan indireyim diye düşündüm sadece apkyı kurup girdim wifi ile bağlandım daha hiç bi data olmamasına rağmen dosyalar indirildi tamama basıp oynayın ekranı geldi.
evet oyle oluyo bende denemiştim tamam a basınca atıyor

- - - Eklendi - - -

bi araştır sen oyun kurulumlarını falan belki çozümünü bulursun :oke:

alptugy7

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım kardeşim apkmaniada apk yı kurun datayı sdcard/android/obbye atın oyuna girin diyor aynen yapıyorum fakat olmuyor işte. data dosyalarını görmüyor büyük ihtimalle.

The Shadow

The Shadow

Üye
araştırdım kardeşim apkmaniada apk yı kurun datayı sdcard/android/obbye atın oyuna girin diyor aynen yapıyorum fakat olmuyor işte. data dosyalarını görmüyor büyük ihtimalle.
apkmania daki kurulum bende de olmuyor ben sana anlattığım şekilde yapıyorum ancak oyle oluyor bende

alptugy7

Üye
    Konu Sahibi
önce datayı hafıza kartındaki android/obb ye attım. sonra apkyi kurdum, onu da hafıza kartına taşıdım cleanmaster la. sonra oyuna girdim. yine aynı şey. wifi istedi açtım, dosyalar indirilmiş tamama basın vs yine aynı hata. kafayı yiyicem ya.

The Shadow

The Shadow

Üye
önce datayı hafıza kartındaki android/obb ye attım. sonra apkyi kurdum, onu da hafıza kartına taşıdım cleanmaster la. sonra oyuna girdim. yine aynı şey. wifi istedi açtım, dosyalar indirilmiş tamama basın vs yine aynı hata. kafayı yiyicem ya.
telefonun rootlumu ? Rootsuz sa rootla bence çünkü şu konu yardımcı olabilir sana :

Konunun sonlarına doğru bak :oke:

alptugy7

Üye
    Konu Sahibi
rootlu değil rootlamayı da düşünmüyorum da zaten ikisini de telefonun kendi hafızasına atınca yine aynı hata oldu. bi de clenamaster hafıza kartına taşıyor uygulamaları

The Shadow

The Shadow

Üye
rootlu değil rootlamayı da düşünmüyorum da zaten ikisini de telefonun kendi hafızasına atınca yine aynı hata oldu. bi de clenamaster hafıza kartına taşıyor uygulamaları
seni iyi kandırmışlar :D clean master uygulamayı taşıyabiliyor sadece datalarını ASLA VE ASLA taşıyamaz. Bunu sadece directory bind prog. yapabilir. O da root gerektirir.