selam runcode.s2 arkadaşım,
öncelikle emeğin ve paylaşımın için teşekkürler.
anlamadığım birkaç sorum vardı, mümkünse cevaplar mısın?
indirdiğimiz dosyayı telefon hafızasına atın demişsin bu dosya xwls8 olan 600 mb lik dosya olan mı?
cwm ve süper su bunlarda tel hafızasına atılacak mı?
biraz daha detaylı anlatırsan çok memnun olurum kardeşim daha önce odinle yapmıştım bu olayı ilk defa yapıcam
rica ediyorum.
selam runcode.s2 arkadaşım,
öncelikle emeğin ve paylaşımın için teşekkürler.
anlamadığım birkaç sorum vardı, mümkünse cevaplar mısın?
indirdiğimiz dosyayı telefon hafızasına atın demişsin bu dosya xwls8 olan 600 mb lik dosya olan mı?
cwm ve süper su bunlarda tel hafızasına atılacak mı?
biraz daha detaylı anlatırsan çok memnun olurum kardeşim daha önce odinle yapmıştım bu olayı ilk defa yapıcam
rica ediyorum.
kardeş 3 dosyayıda idir telefon hafızasına at
once cwm yazanı yukle ardından su yazanı yukle
ardından wipe data wipe cance yap
sonra XWLS8 yazanı kur gerisi konuda yazıyor iyi günlerde kullan..
NOT: Bunların hepsını tek seferde yapıcaksın telefonu restart etmeden birkerede ok.
kardeş 3 dosyayıda idir telefon hafızasına at
once cwm yazanı yukle ardından su yazanı yukle
ardından wipe data wipe cance yap
sonra XWLS8 yazanı kur gerisi konuda yazıyor iyi günlerde kullan..
NOT: Bunların hepsını tek seferde yapıcaksın telefonu restart etmeden birkerede ok.
defalarca yükledim ama her seferinde açılış ekranında kalıyor acılmıyor lütfen bi yardımcı olun
- - - Eklendi - - -
son yüklememdede açılışta yürüyen android geliyor başlangıç ekranı gelince ve ( unfortunately. viber has stopped) uyarısı geliyor sürekli işlem yaptırmıyor
defalarca yükledim ama her seferinde açılış ekranında kalıyor acılmıyor lütfen bi yardımcı olun
- - - Eklendi - - -
son yüklememdede açılışta yürüyen android geliyor başlangıç ekranı gelince ve ( unfortunately. viber has stopped) uyarısı geliyor sürekli işlem yaptırmıyor
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar viber sorunlu zorla kapat yeniden başlat kısır döngüsüne giriyor ilk yükleyince silecem diye ne çektim
benim tavsiyem data yahut preload yahutta system dosyasının birinin içinde app klasöründe viber... ya da com.viber... şeklinde adı olan viber programının dosyası var onu silip(winrar ile açıp o dosya üzerine gelip delete basmanız yeterli) o şekilde kurmanız bu durumda hiç bir problem çıkmıyor.