Samsung galaxy s2 mi sony arc s mi nokia n8 mi yoksa htc sensation xl mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s2 mi sony arc s mi nokia n8 mi yoksa htc sensation xl mi
Arkadaşlar bu cihazlar arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.kamerada foto çekimi benim için önemli 603 ümü kamerası güzel olmadığ i için deistışıyorum.uygulama oyun oynarım da pek fazla değil.stabilite önemli.lütfen kullanmayan arkadaşlar yorum yazmasınlar.konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
hocam kesinlikle samsung galaxy s2

fedlkamp

Üye
n8 almada ne alıyosan al..

• Beğen
Tepkiler: Gurkan911
enaa_881

enaa_881

Üye
bencede kesinlikle S2

mancukya

Üye
S1 ile soruyu sorsan mantikli olurdu ama bu sekilde oldukca sacma olmus.
Kimse kusura bakmasin gene ayni sekilde N8 o aletlerden hic biriyle yarisacak kapesiteside yok.

serif55

serif55

Üye
Galaxy S2 zengin olana,

Arc S ne zengin ne fakir orta halliye,

N8 mi aman Allah ım sen bizi koru :)

• Beğen
Tepkiler: Gurkan911
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aradığın herşey Galaxy SII'de :oke:

berkay_zm

berkay_zm

Üye
s2... 8mp kamera ve 1080p video kaydi... incelik... touchwiz 4.0 daha ne olsun.

senam38

Üye
sensation xl bu cihazları suya götürür susuz getiti kardeşim millet hep kullandığı cihazı övüyor ama ben düz sensation kullanıyorum xl yada xe al deli cihazlar muhteşem

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
S2 düşünüyorum ama xl aklımın ucunda

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş XE desen tamam belki ama XL S2 den iyi değil bunu kabul et

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Tamam xe diyelim ama büyük ihtimalle s2

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş son mesajı sana değil bi önceki arkadaşın mesajına yazdım
ve bencede S2 almalısın

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Ok s2 alıyorum

senam38

Üye
pişman olacaksın kardeş bu forumda s2 sini iade edip xe alan arkadaşlar var bence bir kez daha düşün 1.5ghz işlemci var xe de s2 de 1.2 var çok fark eder bunu bil

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
pişman olacaksın kardeş bu forumda s2 sini iade edip xe alan arkadaşlar var bence bir kez daha düşün 1.5ghz işlemci var xe de s2 de 1.2 var çok fark eder bunu bil

çok fark etmez. Hatta neredeyse fark etmez. :oke:

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş 1.5 ghz var ama sense gibi ağır bi arayüzü var. performansı çok farketmiyo istersen aç youtube dan izle performansını

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar s2 de ekran doğal değil gibi yorumlar aldım.doğrumudur.xe güzelde hem aç kurt gibi batarya ve ram yiyen ama çok daha kullanışlı bir arayüzü var.ancak bu cihaza 1gb hafıza nasıl bir mantiktır.off çok kararsızım

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş doğal değil derken neden bahsediyosun bilmiyorum ama S2 ekranının canlılığıyla ve renklerin grçekliğiyle yarışacak bi ekran yok ve XE evet sense arayüzü güzel ama işlemciye yüklendiğinide biliyoruz ve daha fazla enerji harcıyo böylece ve ekranı da lcd o da ekstra enerji harcıyo
kardeş arayüzü sense benzer çok launcher var yada daha kullanışlı launcher lar var o konuda merak etme bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt