Skaptan
Emekli Yönetici
sony xperia s inceleme fırsatım oldu hatta iki telefonu yan yana koyup çoğu özellikleri test etme fırsatım da oldu bence sony xperia s galaxy sII yi ezdi diyebilirim bi kere tarayıcı yönünden 3 saniye gibi bir fark atıyor her sitede aynı wifi üzerinden 3g de 4 saniye
kamera olarak kesinlikle 12 mp lik exmor sensörle desteklenen sony iki telefonla fotograf cektim aynı kareyi ve pc de yan yana görüntüledim acık ara fark var tek kusuru xperia s in 32 gb olması oda artık yeterli bi hafıza bence işlemci hızında iki cihazda owerlock yapılmıştır asphalt 7 gibi oyunlarda galaxy sII de ki işlemci bariz kasma görülmüştür ayrıca yandex shell gibi arayüz uygulamalarında gecişlerden menüye dönmede galaxy s II de 3 saniyelik beklemeler mevcuttur
yani kesinlikle ve kesinlikle ikisis arasında bir secim yapacaksan
sony xperia S derim ben
kamera olarak kesinlikle 12 mp lik exmor sensörle desteklenen sony iki telefonla fotograf cektim aynı kareyi ve pc de yan yana görüntüledim acık ara fark var tek kusuru xperia s in 32 gb olması oda artık yeterli bi hafıza bence işlemci hızında iki cihazda owerlock yapılmıştır asphalt 7 gibi oyunlarda galaxy sII de ki işlemci bariz kasma görülmüştür ayrıca yandex shell gibi arayüz uygulamalarında gecişlerden menüye dönmede galaxy s II de 3 saniyelik beklemeler mevcuttur
yani kesinlikle ve kesinlikle ikisis arasında bir secim yapacaksan
sony xperia S derim ben
yeterlimi bu telefon ?
ilk okuduğumda kopmuştum ya.