Samsung Galaxy S2 Ekranla ilgili bir sorun?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 Ekranla ilgili bir sorun?
Telefonu dün aldım. Baya bi oyun falan yükledim.
Tuş kilitliyken tuş kilidine basıyorum. 1 saniyeye yakın bekliyor. Görüntü çizik çizik gibi gelip bi anda netleşiyor. Saniyenin onda biri gibi bir zaman içinde gerçekleşiyor o. 4-5 kere kilit açışta bi kere falan oluyor. Virüs vb olabilir mi ?

- - - Eklendi - - -

Bilen birisi yok mu -.-

- - - Eklendi - - -

güncel

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Herşeyi sil. Fabrika ayarlarına dön. Yine olmazsa cihaz yurtdışı değilse garantiye gönder.

15097

15097

Üye
Virüs programı indir.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım hepsini. Yine oluyor. Ama ekranda sorun yok. Tuşa basınca oluyor sadece. Cihaz 2 günlük. Vermeye gerek var mı ki o.o

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Garantiye yolla.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Hep yapmıyor ama. Şarjdayken mesela hiç olmuyor. Arada bir yapıyor. Birine birşey göstercek olduğumda düzgün görünür hep -.-

15097

15097

Üye
Hep yapmıyor ama. Şarjdayken mesela hiç olmuyor. Arada bir yapıyor. Birine birşey göstercek olduğumda düzgün görünür hep -.-
Hep öyle oluyor zaten.Tam birisine göstereceksin sorununu sorun düzelir ama o göstereceğin kişi yokken sorun devam eder.Bencede en iyisi garantiye götür.Belki yenisiyle değiştirirler :ok2:

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye

Hep öyle oluyor zaten.Tam birisine göstereceksin sorununu sorun düzelir ama o göstereceğin kişi yokken sorun devam eder.Bencede en iyisi garantiye götür.Belki yenisiyle değiştirirler :ok2:

Bizsorungörmedik diye geride yollayabilirler :d:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi buradadan aldım. Değişim formu doldurup göndereyim diyorum. 30 gün içinde iade şansım var.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arkadaş ile biz mesajlaşıyoruz.Format,Virüs programı ve taramasını yaptı ama olmadı.Bu demek oluyor ki Ayıplı maldan değişimi gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...