samsung galaxy S2 black mi ? yoksa iphone 4s mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

laz98

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy S2 black mi ? yoksa iphone 4s mi ?
arkadaşlar ingiltereden telefon alıcam samsung mu olsun iphone mu olsun kafam karışıyor ve orada fiyatlar baya uygun 379€ -429€
civarlarında ve burda nereden baksan samsunglar 1.200 -1.700 lira arasında ve iphonlar daha pahalı bir fikir verirmisiniz şimdiden herkese teşekkürlerimi sunarım okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür

ByYlmzZz

Üye
​bence iphone 4s çünkü çok seri ve stabil ama param olmasına rağmen 4s almadım

the new iphone u bekleyebilirsen fiyatı daha da düşer (kişisel fikrimdir olmayadabilir).

-Emre

Üye
S2 al bence ekranı küçük 4sin biraz.

İphone 4s i kaçırma derim 100tl de harç parası 1000tl ye gelicek burda zarar etmeden satabilirsiniz.Hatta kaarda edersiniz en az 1250 ye gider.

MasteLaa

Üye
4s tabii ki de.Düşünmeden al bence 4s'i.

iPhone 4S fakat simkilitsiz olursa hayrına olur

CasuS_87

Üye
4s ama ıphone 5i bekle istersen

yurt dışından gelen s2 kullanılabilinir belki ama iphone sorun çıkaracaktır.

- - - Eklendi - - -

bu arada elin değmişken htc one xl de alabilirsin

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
yurt dışından gelen s2 kullanılabilinir belki ama iphone sorun çıkaracaktır.

- - - Eklendi - - -

bu arada elin değmişken htc one xl de alabilirsin

XL niçin öneriyorsun ki ? Tek çekirdekli telefonu ne yapsın bunların çok gerisinde.

Tepkiler: " Tehlike "

MrExpert

Üye
Simfree bi 4s alirsan satarkende sorun olmaz en iyi seçim 4s olur...

XL niçin öneriyorsun ki ? Tek çekirdekli telefonu ne yapsın bunların çok gerisinde.

meh:
ginez o 4g idi ama güzel telefondur

- - - Eklendi - - -

Tıpkı HTC One S'de olduğu gibi One XL da çok güçlü çift çekirdekli 1.5GHz işlemci ile geliyor ve bu bizce şu anda piyasadaki en iyi işlemci. İşletim sistemi Android 4, HTC'nin arayüzü Sense 4.0 ile birlikte akıcı bir şekilde çalışıyor. Yüksek hızlı kamera ölçümlerinde hiçbir gecikme izine rastlanmıyor. (...) Kısacası Galaxy S3 ve HTC One S'in şimdiden yenilgiyi kabul etmeleri gerekiyor; ufak bir farkla bile olsa...

- - - Eklendi - - -

ginez ben one x le xl yi karıştırdım galiba neyse sen git s3 getir direk. şimdi kafam karıştı.

MasteLaa

Üye
Pardon ben Sensetion XL ile karıştırdım çok özür dilerim bu aralar bir şey var üzerimde ama Dediğin XL ama One X den çok çok geride bunu belirteyim.

bu arda one xl one s den çok daha performanslı bir çift çekirdek bulunuyor; demiş chip; boş konuşmaz

Duran.Y

Üye
SII almak daha iyi bana göre

Pardon ben Sensetion XL ile karıştırdım çok özür dilerim bu aralar bir şey var üzerimde ama Dediğin XL ama One X den çok çok geride bunu belirteyim.

bu arada sensation xl de de tek çekirdek yokki? yoksa öle mi

- - - Eklendi - - -

bu arada bu thaf ve özgün smileyleri nerden buluyon

Aynen ve adreno 205 var napsın o kötü gpu yu?
Çift çekirdek olsa ne olur gpu olmadıktan sonra..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...