laz98
Üye
-
Konu Sahibi
-
yurt dışından gelen s2 kullanılabilinir belki ama iphone sorun çıkaracaktır.
- - - Eklendi - - -
bu arada elin değmişken htc one xl de alabilirsin
XL niçin öneriyorsun ki ? Tek çekirdekli telefonu ne yapsın bunların çok gerisinde.
Pardon ben Sensetion XL ile karıştırdım çok özür dilerim bu aralar bir şey var üzerimde amameh:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ginez o 4g idi ama güzel telefondur
- - - Eklendi - - -
Tıpkı HTC One S'de olduğu gibi One XL da çok güçlü çift çekirdekli 1.5GHz işlemci ile geliyor ve bu bizce şu anda piyasadaki en iyi işlemci. İşletim sistemi Android 4, HTC'nin arayüzü Sense 4.0 ile birlikte akıcı bir şekilde çalışıyor. Yüksek hızlı kamera ölçümlerinde hiçbir gecikme izine rastlanmıyor. (...) Kısacası Galaxy S3 ve HTC One S'in şimdiden yenilgiyi kabul etmeleri gerekiyor; ufak bir farkla bile olsa...
Pardon ben Sensetion XL ile karıştırdım çok özür dilerim bu aralar bir şey var üzerimde amaDediğin XL ama One X den çok çok geride bunu belirteyim.
Aynen ve adreno 205 var napsın o kötü gpu yu?
XL niçin öneriyorsun ki ? Tek çekirdekli telefonu ne yapsın bunların çok gerisinde.
Çift çekirdek olsa ne olur gpu olmadıktan sonra..meh:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ginez o 4g idi ama güzel telefondur
- - - Eklendi - - -
Tıpkı HTC One S'de olduğu gibi One XL da çok güçlü çift çekirdekli 1.5GHz işlemci ile geliyor ve bu bizce şu anda piyasadaki en iyi işlemci. İşletim sistemi Android 4, HTC'nin arayüzü Sense 4.0 ile birlikte akıcı bir şekilde çalışıyor. Yüksek hızlı kamera ölçümlerinde hiçbir gecikme izine rastlanmıyor. (...) Kısacası Galaxy S3 ve HTC One S'in şimdiden yenilgiyi kabul etmeleri gerekiyor; ufak bir farkla bile olsa...
- - - Eklendi - - -
ginez ben one x le xl yi karıştırdım galibaneyse sen git s3 getir direk. şimdi kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?