arkadaslar telefon geldi.oncelikle muhtesem bir telefon 4.3 inch.ve cok hızlı prorgam yuleyebılıyor kaldırabılıyorsunuz.sadece beim sansımamı yoksa hepsimi ole bilmyorum oyun oynayınca ınanılmaz ısınıyor cihazım galaxy s te bole bir sorun yoktu.
galaxy s gibi cihazlarda 8mp kamera led flah var mı? kamerada önemli çünkü benim için.s2 alıyorum diye illa oyun oynamam mı lazım yani..
oyuna düşkün birisi olsam s2 değilde gider sonyericsson play alırım yani..
imei numarası telefonun bataryasının arkasında bak oraya aynı ise bi durum olmaz ayrıca bide telefoncuya gösterirsin birde bitane kagıda senet yaptırırsın adam ben bu telefonu şu isime satıyorum diye altada imza atarsa tamam
valla bilmiyorum ama telefon yeni yeni türkiyeye girdiği için tabikide pahalı olacak bizim ülkenin durumu bu hep pahalı olur o yüzden fırsatınız varsa yurtdıişı akraba aracılığıyla alın derim ama yoksa beklemek gerekiyor ya da doğubanktan alınacak ama orası ne kadar güvenilir ben hiç gitmediğim almadığım için bilemiyorum.
imei numarası telefonun bataryasının arkasında bak oraya aynı ise bi durum olmaz ayrıca bide telefoncuya gösterirsin birde bitane kagıda senet yaptırırsın adam ben bu telefonu şu isime satıyorum diye altada imza atarsa tamam
kasadaki numarayla aynı olacağinı hiç sanmıyorum aynı olsa pasaport kayıtlı olması gerekir okadar cihazıda pasaport kayıt yapamaz doğubank.muhtemelen eski cihazlardan imeiyi çakıp o eski cihazıda yok ediyorlar bu sayedede yakalanmıyordur ama garanti durumuda söz konusu kaçak olduğu için garanti olmayabiir olmazsada cihaza birşey olursa yaptırmak için para ödemek gerekir yabiki..
adamlar senet yaparlar mı acaba?
arkadaşlar sahibinden.com'a samsung galaxy s2 yazın istanbulda kayıtlı satıcılar çıkıyor. 1600 tl ye satıyorlar.bir tanesi açılmamış kutu yazmış.eğer şimdiden 1600 e varsa telefon tamamen çıkınca baya ucuzlar..
arkadaşlar aşağıdaki videoda htc sensation ile galaxy s2 ni takvim ve mesajlar bölümünü karşılaştırmışlar takvim kısmı samsung daha canlı duruyor mesajlar kısmında ise htc nin bayaaa bi eksikleri var videoyu izleyin görürsünüz.. htc yi kötülemek için paylaşmadım bilgi amaçlı..
ayna 1600 1700'e kayıtsız veriyolar hiç yaklaşma ben şuan önsiparişi verdim androidturkiyeye güvenilir diyor herkes bakıcaz dayanamıcam artık acıkcası alıp gececem telpa bile getirse bayileriyle bile diyolarki 1400 1500 den aşşağı olmaz banada cihaz kayıtlı androidturkiye garantili 2 yıl vede 1 yılda ulustlararasi garantide gelicek durum buyken sakatlık olacağını düşünmüyorum bana geliş fiyatı 1650 tl olacak halen pahalımı budurumda bile? bence değil haziran 8 9 gibi aksilik olmazsa cihaz elimde olur.