AYNA
Üye
-
Konu Sahibi
-
ayna 1600 1700'e kayıtsız veriyolar hiç yaklaşma ben şuan önsiparişi verdim androidturkiyeye güvenilir diyor herkes bakıcaz dayanamıcam artık acıkcası alıp gececem telpa bile getirse bayileriyle bile diyolarki 1400 1500 den aşşağı olmaz banada cihaz kayıtlı androidturkiye garantili 2 yıl vede 1 yılda ulustlararasi garantide gelicek durum buyken sakatlık olacağını düşünmüyorum bana geliş fiyatı 1650 tl olacak halen pahalımı budurumda bile? bence değil haziran 8 9 gibi aksilik olmazsa cihaz elimde olur.
hadi hayırlısı olsun @izo37 umarım sorunsuz bir şekilde gelir ve kullanırsın.bana iyi almışsın gibi geldi..bak alınca merak ettiklerimizi yazarsın buraya tamam mı
tm aynacım kib.darısı başına inş. saol
tm aynacım kib.darısı başına inş. saol
Hayırlı olsun kardeş. Bizide bilgilendirirsin inşallah .
baya heyecanlısındır şimdi sonuçta gelecek yani daha bizde oda yok
Bu arada kredi kartıyla aldın dimi?
yani hesaba havale yaptın? ya peki telefonu göndermediler diyelim o parayı nasıl geri alıcaksın? bu işşleri tam bilmediğimden soruyorum..
kardeşim androidtelefonlari.com bir şirket.. Sen ben değil ki paranın üstüne yatsınlar.
Ön sipariş bu. 1 hafta içine yollarlar kardeşim telefonu. Merak etme. Orası çok sağlam bi yer. Optimux 2x bile orada çok uygun.
Ayırca; Kayıt diye bişey yok kardeşim. Oradaki adamlar ithal ediyorlar, sonrasında kayıt ettiriyolar. Sen sanıyormusun ki diğer şirketler (kvk vs. vs.) aynı işlemi yapmıyor ? Onlarda ithal ettiriyor, daha sonra kendi Şirketleri adına BTK'ya kayıt ettiriyolar.
Pasaport kaydı falan yok.Çünkü zaten kayıtlı geliyor.Saçma saçma konuşup arkadaşın moralini bozmayın .
kardeşim androidtelefonlari.com bir şirket.. Sen ben değil ki paranın üstüne yatsınlar.
Ön sipariş bu. 1 hafta içine yollarlar kardeşim telefonu. Merak etme. Orası çok sağlam bi yer. Optimux 2x bile orada çok uygun.
Ayırca; Kayıt diye bişey yok kardeşim. Oradaki adamlar ithal ediyorlar, sonrasında kayıt ettiriyolar. Sen sanıyormusun ki diğer şirketler (kvk vs. vs.) aynı işlemi yapmıyor ? Onlarda ithal ettiriyor, daha sonra kendi Şirketleri adına BTK'ya kayıt ettiriyolar.
Pasaport kaydı falan yok.Çünkü zaten kayıtlı geliyor.Saçma saçma konuşup arkadaşın moralini bozmayın .
teşekkürler kardeşim..
Samsung Galaxy S Kullanıcılarına Büyük Bir Adaletsizlik Yaptı İlk Tasarımında Flaş'dan Ses Kalitesinden Ve Birçok Özellikten Mahrum Etti Ve Şimdi 2'sini Çıkardı Büyük Bir Adaletsizlik Yaptı Galaxy S2'de Aradığımız Tüm Özellikler Var Ve Galaxy S'i İlk Çıktığında 1.800 Gibi Bir Fiyata Aldım Ve Ardından Bunu Yapmaları Çok Kötü.
Samsung Galaxy S Kullanıcılarına Büyük Bir Adaletsizlik Yaptı İlk Tasarımında Flaş'dan Ses Kalitesinden Ve Birçok Özellikten Mahrum Etti Ve Şimdi 2'sini Çıkardı Büyük Bir Adaletsizlik Yaptı Galaxy S2'de Aradığımız Tüm Özellikler Var Ve Galaxy S'i İlk Çıktığında 1.800 Gibi Bir Fiyata Aldım Ve Ardından Bunu Yapmaları Çok Kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?