ersan1919
Üye
Arkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.arkadaşlar kilit ekranı çalışmıyor ve power tuşuna basıldığında telefon direk kapanıyor nedenini bilen varmı
root ve emülatör ne tam olarak biraz açarmısnzArkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.
Root cihazın yazılımında bazı değişiklikler yapma yetkisine sahip olmak demektir. Örneğin bu terminal programını root yetkiniz yoksa çalıştıramazsınız. Android marketten indirilen bazı programlar root yetkisi ister. İşte root bunlar için gerekli olabilir.root ve emülatör ne tam olarak biraz açarmısnz
Root cihazın yazılımında bazı değişiklikler yapma yetkisine sahip olmak demektir. Örneğin bu terminal programını root yetkiniz yoksa çalıştıramazsınız. Android marketten indirilen bazı programlar root yetkisi ister. İşte root bunlar için gerekli olabilir.
kardeşim telefonu root yaptım ve termşnal emulatör yükledim sonrasını nasıl ve nerden yapacam
kardeşim denedim olmadı az öncearkadaşlar kilit ekranı sorununu çözümünü buldum duyrun :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeşim denedim olmadı az önce
evet rootlu kardeş ne yapmam gerekirkardeşim telefonun rootlumu
evet rootlu kardeş ne yapmam gerekir
yaptım kardeşim izin de verdim her türlü şeyi denedim snn programı denedim ama yine olmadı walla deli olacam 3-4 kere rom yükledim stok rom yükledim bu gidişle brick yapacam ama hadi hayırlısıkardeşim başta telefonu rootla superuser kullanıcısnın gelmesi lazım tam yetki için sonra ise verdiğim linkteki dosyayı indir o senden super use ile yetki isteyecek o yetkiyi ver programı kur sorun çözülecek ben dün yaptın düzeldi hatta kilit ekranı s3 teki gibi daha güzel.
yaptım kardeşim izin de verdim her türlü şeyi denedim snn programı denedim ama yine olmadı walla deli olacam 3-4 kere rom yükledim stok rom yükledim bu gidişle brick yapacam ama hadi hayırlısı
eminim kardeş denedim 3-4 sefer ama olmuyokardeşim eminmisn olmadığına programı kaldır bidaha kur
eminim kardeş denedim 3-4 sefer ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?