bkyz
Üye
Vercekleri güncellemeye de lanet olsun.
Isyan etme sabr-i cemil eyle bizde kac gundur bekliyoruz...
Vercekleri güncellemeye de lanet olsun.
Isyan etme sabr-i cemil eyle bizde kac gundur bekliyoruz...

Aynen yav. Galaxy S advance s2 den daha mı iyi cihazda onlara önce verdiler ?
ama abicim o sığırlar daha 4.0.4'ü vermediler bize![]()
alakası yok. advance da novathor olduğu için ona erken çıktı. geçen haftalarda exynos çipsetinde bulunan bir güvenlik açığı yüzünden Samsung exynos çipsetli cihazların romlarını yeniden düzenlemek zorunda ve tabiki bu da bize güncellemenin gecikmesi anlamına geliyoAynen yav. Galaxy S advance s2 den daha mı iyi cihazda onlara önce verdiler ?
Insallah bakalim ams turkiyeye gelmesi yilan hikayesine doner s3 bile gelmedi daha adamlar isyanda...s2 için güncelleme bugün yarın çıkar yada en geç haftasonu galiba. sammobile 'We expect Android 4.1.2 for current Galaxy S II and Galaxy Note devices very soon' (S2 ve note için çok yakında Android 4.1.2 yi bekliyoruz demiş.)
yav sen türkiye yi napıcan? yükleriz odinden yaparız root. sileriz gereksiz uygulamaları. ufak çaplı modifiye falan derken işler yoluna girerInsallah bakalim ams turkiyeye gelmesi yilan hikayesine doner s3 bile gelmedi daha adamlar isyanda...
. gelsin de gerisini düşünürüz dert etme sen.yav sen türkiye yi napıcan? yükleriz odinden yaparız root. sileriz gereksiz uygulamaları. ufak çaplı modifiye falan derken işler yoluna girer. gelsin de gerisini düşünürüz dert etme sen.
S motion çalışmıyor galiba ? Ekranı elinle kapat falan ?Test sürümünü bir saniye bile düşünmeden kurun arkadaşlar, beklemeye gerek yok. Ben kurdum gayet stabil. Çoklu pencere ve S3'teki dalga efektini de kurdum süper oldu. Ve de S Motion da süper.![]()
Test sürümünü bir saniye bile düşünmeden kurun arkadaşlar, beklemeye gerek yok. Ben kurdum gayet stabil. Çoklu pencere ve S3'teki dalga efektini de kurdum süper oldu. Ve de S Motion da süper.![]()

boşuna test sürümünü yüklemeyin derim bir süre kullandıktan sonra kilit ekranında takılmalar başlıyor şarj süresi fazla dayanmıyor vifi bazen açılıyor ama kapanmıyor 4.03 destekledigi bazı uygulama oyunlar açılmıyor


Aynen yav. Galaxy S advance s2 den daha mı iyi cihazda onlara önce verdiler ?
sonra Galaxy S advance S2 den daha iyi diyen gerzekler çıkıyor meydana 
ben şimdi kardeşimin s2'sine yükledim dehşet güzel oldu(bu laf bir deliye aittir)
stabil değil fakat s3'ün arayüzünü kullanıyor çok hoş olmuş daha benchmark testi yapmadım birazdan benchmark yapacağım eğer hemen hemen aynı sonucu alırsa 4.0.3'e dönmeyeceğim
- - - Eklendi - - -
işte samsung'un akıl almaz güncelleme politikası![]()
sonra Galaxy S advance S2 den daha iyi diyen gerzekler çıkıyor meydana
![]()
Kimmiş onu diyenler :O Sadece pixel yoğunluğu s2den iyi. Gerisinde s2 geçiyor![]()

onu bende biliyorum,sırf güncelleme desteği yüzünden diyenler var![]()
Yazık :d

