Samsung Galaxy S2 4.1.2 JB Güncellemesi İçin Samsung Kore'den Açıklama Geldi !

Sponsorlu Bağlantılar

ByCopy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 4.1.2 JB Güncellemesi İçin Samsung Kore'den Açıklama Geldi !
Samsung Galaxy SII 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi hakkında Samsung Kore'den açıklama geldi.Samsung Galaxy SII için Jelly Bean güncellemesinde dahili hafıza 12GB'dan 11GB'a düşürülecek.1GB sistem bölümü için ayrılacak ve sistem bölümü için güncellemeler 1 saatten fazla sürecek.Güncelleme sadece KİES üzerinden yapılacak ve cihaz ikinci kez büyük bir güncelleme alacak.Cihaz daha önce Gingerbread (Android 2.3.6) sonra Ice Cream Sandwich (4.0.4) ve şimdi de JellyBean 4.1.2 güncellemesi alacak.Açıklama da son olarak da güncellemenin Galaxy SII kullanıcılarını memnun edeceği söylenmiş. (Samsung Galaxy SII için bu son güncelleme olacak gibi konuşulmuş.)

Yeni gelecek olan yazılım güncellemesinde büyük değişiklikler

1. Android 4.0 İce Cream Sandwich'den → Android 4.1 Jelly Bean'e
- Geliştirilmiş kaydırma ana ekran ve geliştirilmiş performans (Project Butter sayesinde)
- Bazı uygulamalar için geliştirilmiş kullanılabilirlik

2.Yüklenen uygulamalar
- Yardım eklendi
- Google+ eklendi
-
+
Konuşma eklendi
- Play Kitap eklendi
- Play Film eklendi

3.Yeni eklenen/gelişmiş fonksiyonlar
- Yeni ekran görünüm modları,engelleme modu
- Geliştirilmiş kamera fonksiyonları
- Smartstay (Akıllı bekleme)
- Yeni fonksiyonlarını seveceğiniz Pop-up play ve daha fazlası
- Bazı fonksiyonlar eklendi.

NOT: Güncellemenin ne zaman geleceğiyle ilgili herhangi bir bilgi belirtilmemiş...

Kaynak:

Çeviri bana aittir :)

SAMSUNG GALAXY S2 4.1.2 JB İSPANYA RESMİ GÜNCELLEME ÇIKTI ! BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ !

• Beğen
Tepkiler: MaxiFan

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler.. :) bu arada arkadaşlar samsung galaxy note 2 de 4g lte varmı ?

ByCopy

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :) Note 2 de 4g var

enterneoll

enterneoll

Üye
çeviri biraz translate gibi olmuş ama sağol :)

ByCopy

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :) Bu gibi cevaplar geleceğini tahmin ettiğim için çeviri bana aittir yazdım :) Ayrıca translate vasat eğer ordan çevirseydim hemen anlaşılırdı... :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Gelsin biran önce gelsinnn. Sonra güncelleme gelmese de olur. 5 - 6 aydır kullanıyorum. Bi bu kadar daha kullanır değiştiririm zaten.

emrelives2

Üye
kaynak sammobile sitesi mi yoksa direk kore dilinden mi ceviri yaptin ? :)

ByCopy

Üye
    Konu Sahibi
Gelsin biran önce gelsinnn. Sonra güncelleme gelmese de olur. 5 - 6 aydır kullanıyorum. Bi bu kadar daha kullanır değiştiririm zaten.
Evet ben de bir an once bekliyorum.Galaxy S2 icin son resmi guncelleme olsa da daha custom romlar çıkar :)

- - - Eklendi - - -

kaynak sammobile sitesi mi yoksa direk kore dilinden mi ceviri yaptin ? :)
Evet kaynak sammobile ve İngilizce den çeviri yaptım :)

erhank98

erhank98

Üye
Oh be en azından bir haber gelmesi bile iyi.
Bu arada benim telefonda Android 4.0.3 yüklü.
4.0.4 e nasıl güncelleyecem telefona hala güncelleme gelmedi ?

bkyz

Üye
Oh be en azından bir haber gelmesi bile iyi.
Bu arada benim telefonda Android 4.0.3 yüklü.
4.0.4 e nasıl güncelleyecem telefona hala güncelleme gelmedi ?

4.0.4 guncellemesi turkiyeye verilmedi. Kies ve otamatik guncelleme bekleme. Bakalim bu 4.1.2 ocak ayi icinde verirlermi yoksa biraz faha gecikirmi?

erhank98

erhank98

Üye
%100 gecikir :)
Bilgi için teşekkürler...

ANIL

ANIL

Admin
Haber için teşekkürler.

Samsung‘un Galaxy S III’den önce ki amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S II oldukça fazla sayıda kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Ülkemizde de ilgi gören model Google Andorid 4.0 Ice Cream Sandwich üzerinde çalışıyor. Samsung bu model için Jelly Bean güncellemesi yayınlayacağını açıklamıştı ve bu sözünü tutuyor.

Samsung Galaxy S II için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesini sunacak ve Samsung Güney Kore‘den gelen bilgiler ışığında bir hafta daha yakın bir zamanda güncellemenin yayınlanması bekleniyor. Samsung’un yeni güncellemesi ile birlikte akıllı telefonun kullanılabilir veri kapasitesi 12GB‘dan 11GB‘a düşecek.

Google+, Talk, Play Book ve Play Movie ön yüklü olarak gelecek olan yeni güncelleme Project Butter ile daha iyi performans sunacak. Galaxy S II kullanıcılarının bu haber sonrası daha da heyecanlandığına eminiz.

Samsung Galaxy S II Jelly Bean güncellemesini çok yakında sunacak

bkyz

Üye
Ocak ayinda yapsinda ama ben 1 2 haftaya yapar diye umuyorum ve yazida okudum guncelleme telefon ile yapilamiuacak mi otamatik pc ile kies uzerinden mi yapilacak...

erhank98

erhank98

Üye
harbidende heyecanlandırdılar insanı merakla bekliyoruz :O

ByCopy

Üye
    Konu Sahibi
Yapılan acıklamada sadece KİES uzerinden yapılacagı soyleniyor...

erhank98

erhank98

Üye
garanti kapsamı dışına çıkmıyormu telefon öyle ?

erhank98

erhank98

Üye
kiesle yapınca

bkyz

Üye
Odinle yaparsan garanti kapsamindan cikar kiesle degil...

Üst Alt