Samsung Galaxy S2 4.1.2 JB Güncellemesi İçin Samsung Kore'den Açıklama Geldi !

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
Aynen yav. Galaxy S advance s2 den daha mı iyi cihazda onlara önce verdiler ?
alakası yok. advance da novathor olduğu için ona erken çıktı. geçen haftalarda exynos çipsetinde bulunan bir güvenlik açığı yüzünden Samsung exynos çipsetli cihazların romlarını yeniden düzenlemek zorunda ve tabiki bu da bize güncellemenin gecikmesi anlamına geliyo

bkyz

Üye
odin ile kur sende 4.0.4 bende 4.1.2 yi odinle kurcam hic girmedim boyle islere ama ciksa bile turkiyeye gelmesi cok uzun surecek belki turkiyeye hic vermezler :(

hakan_710

hakan_710

Üye
s2 için güncelleme bugün yarın çıkar yada en geç haftasonu galiba. sammobile 'We expect Android 4.1.2 for current Galaxy S II and Galaxy Note devices very soon' (S2 ve note için çok yakında Android 4.1.2 yi bekliyoruz demiş.)

bkyz

Üye
s2 için güncelleme bugün yarın çıkar yada en geç haftasonu galiba. sammobile 'We expect Android 4.1.2 for current Galaxy S II and Galaxy Note devices very soon' (S2 ve note için çok yakında Android 4.1.2 yi bekliyoruz demiş.)
Insallah bakalim ams turkiyeye gelmesi yilan hikayesine doner s3 bile gelmedi daha adamlar isyanda...

hakan_710

hakan_710

Üye
Insallah bakalim ams turkiyeye gelmesi yilan hikayesine doner s3 bile gelmedi daha adamlar isyanda...
yav sen türkiye yi napıcan? yükleriz odinden yaparız root. sileriz gereksiz uygulamaları. ufak çaplı modifiye falan derken işler yoluna girer :). gelsin de gerisini düşünürüz dert etme sen.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bir an önce çıksın ya .

- - - Eklendi - - -

Ne bu ?

bkyz

Üye
s2 plus telefonu duyurmuslar

- - - Eklendi - - -

yav sen türkiye yi napıcan? yükleriz odinden yaparız root. sileriz gereksiz uygulamaları. ufak çaplı modifiye falan derken işler yoluna girer :). gelsin de gerisini düşünürüz dert etme sen.

odin ile guncellemek icin illa root atmak gerekiyor mu rootsuz odin ile kurulum yapilabiliyor mu? ve sen suan tahminen sizinti jb kullaniyorsun. senin telefonundaki degisikler nedir ?ben bu eski goruntuden baua sikildim

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Test sürümünü bir saniye bile düşünmeden kurun arkadaşlar, beklemeye gerek yok. Ben kurdum gayet stabil. Çoklu pencere ve S3'teki dalga efektini de kurdum süper oldu. Ve de S Motion da süper. :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Test sürümünü bir saniye bile düşünmeden kurun arkadaşlar, beklemeye gerek yok. Ben kurdum gayet stabil. Çoklu pencere ve S3'teki dalga efektini de kurdum süper oldu. Ve de S Motion da süper. :)
S motion çalışmıyor galiba ? Ekranı elinle kapat falan ?

avcitalip

avcitalip

Üye

kardeşim içinden bir sürü dosya çıktı nasıl odinden flashlayacağım bu test romunu ? nasıl yaptın açıklarmısın :)

- - - Eklendi - - -

Türkçe dil desteği var mı ayrıca sim kart servisleri çalışıyor mu ?

isma55

Üye
boşuna test sürümünü yüklemeyin derim bir süre kullandıktan sonra kilit ekranında takılmalar başlıyor şarj süresi fazla dayanmıyor vifi bazen açılıyor ama kapanmıyor 4.03 destekledigi bazı uygulama oyunlar açılmıyor

avcitalip

avcitalip

Üye
boşuna test sürümünü yüklemeyin derim bir süre kullandıktan sonra kilit ekranında takılmalar başlıyor şarj süresi fazla dayanmıyor vifi bazen açılıyor ama kapanmıyor 4.03 destekledigi bazı uygulama oyunlar açılmıyor

ben şimdi kardeşimin s2'sine yükledim dehşet güzel oldu(bu laf bir deliye aittir):D

stabil değil fakat s3'ün arayüzünü kullanıyor çok hoş olmuş daha benchmark testi yapmadım birazdan benchmark yapacağım eğer hemen hemen aynı sonucu alırsa 4.0.3'e dönmeyeceğim :ehe

- - - Eklendi - - -

Aynen yav. Galaxy S advance s2 den daha mı iyi cihazda onlara önce verdiler ?

işte samsung'un akıl almaz güncelleme politikası :( :evet: sonra Galaxy S advance S2 den daha iyi diyen gerzekler çıkıyor meydana :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye

ben şimdi kardeşimin s2'sine yükledim dehşet güzel oldu(bu laf bir deliye aittir):D

stabil değil fakat s3'ün arayüzünü kullanıyor çok hoş olmuş daha benchmark testi yapmadım birazdan benchmark yapacağım eğer hemen hemen aynı sonucu alırsa 4.0.3'e dönmeyeceğim :ehe

- - - Eklendi - - -

işte samsung'un akıl almaz güncelleme politikası :( :evet: sonra Galaxy S advance S2 den daha iyi diyen gerzekler çıkıyor meydana :)

Kimmiş onu diyenler :O Sadece pixel yoğunluğu s2den iyi. Gerisinde s2 geçiyor :Ş)

Üst Alt