Samsung Galaxy S2 4.1.2 JB Güncellemesi İçin Samsung Kore'den Açıklama Geldi !

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
Odinle yaparsan garanti kapsamindan cikar kiesle degil...
kim dedi sana bunu?? yanlışın var bu konuda stock rom olduğu sürece garanti dışına çıkmaz. nasıl yüklersen yükle. root yada herhangi bir modifiye yapmış olduğunuz teli ise servise verirken stock rom yükleyip verirseniz hiçbir sıkıntı olmaz. zaten onlar gelen her cihaza yeniden yazılım yüklüyorlar

bkyz

Üye

kim dedi sana bunu?? yanlışın var bu konuda stock rom olduğu sürece garanti dışına çıkmaz. nasıl yüklersen yükle. root yada herhangi bir modifiye yapmış olduğunuz teli ise servise verirken stock rom yükleyip verirseniz hiçbir sıkıntı olmaz. zaten onlar gelen her cihaza yeniden yazılım yüklüyorlar
Sagolasin duzeltme icin...

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
erhank98

erhank98

Üye
bu arada 4.0.4 hani türkiyeye gelmemişti kiesle güncelledim ?

custave

custave

Üye
jb 4.1.2 resmi surum cikan ulke varmidir bilgisi olan varmidir

salihbicak

Üye
ben odinle yazilimi yukledim artik telefon 4.1.2 csnavar gibi beklemeye degmex garanti disi fln dusunme kardesim tekrar bi orjinal rom bulup atarsin zaten dwnld mide bunu da orjinal rom olarak goruyor yani orda oke yaziyor ama tercih meselesi tabi ama deger yani

hakan_710

hakan_710

Üye
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bi gelemedi yav.

erhank98

erhank98

Üye
ben odinle yazilimi yukledim artik telefon 4.1.2 csnavar gibi beklemeye degmex garanti disi fln dusunme kardesim tekrar bi orjinal rom bulup atarsin zaten dwnld mide bunu da orjinal rom olarak goruyor yani orda oke yaziyor ama tercih meselesi tabi ama deger yani
telde sıgorta yoktu ozellıkle 50 tl verıp yaptırdım hocam bosunamı yaptırdım haybeye gıtmesın

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Zaten kies çalışmıyor ki .
Ne lanet bir programmış . Samsung aldım daha yeni .
Harbiden samsung dan soğudum resmen .

avcitalip

avcitalip

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler.. :) bu arada arkadaşlar samsung galaxy note 2 de 4g lte varmı ?

var ama s3,s2,note 1'de yok s3 mini'de de yok sanırım :evet:

- - - Eklendi - - -

Zaten kies çalışmıyor ki .
Ne lanet bir programmış . Samsung aldım daha yeni .
Harbiden samsung dan soğudum resmen .

bana sorarsan 10 numara telefon yapıyorlar fakat kies işi bozuyor,çok ağır bir program :evet:

hakan_710

hakan_710

Üye
sales code vdi yazııyor
yani demmek ki Vodafone Ireland (vodafone irlanda). daha önce yüklemiş olduğun bi rom yüzünden csc kodun değişmiş olduğu için kies den 4.0.4 ü yükleyebilmen normal. eğer sales code yazan yer TUR olsaydı 4.0.3 ü yükleyebilirdin en fazla. umarım anlatabilmişimdir. ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Galaxy Nexus aldim bende . Cihaz güzel de , cihazi güncelleyemiyorum . Nasıl iş bu . :)

bkyz

Üye
sgs2 guncelleme bekleyen kac kisi var forumda

emrelives2

Üye
bekliyok :)

matador80

Üye
Slm arkadaslar bende galaxy s3 var antutu bencmark degeri 16 bin çıkıyordu simdi 10bin anca cikiyor bi bilginiz varmi 4.0.4 var uzerinde guncelleme alamiyorum yurt disi cihazi farkli imei varmis lutfen yardim internetten arastrdm odin ile yukledigimde ise sebeke gidiyormuş bilgi verirseniz sevinirim saygilar

avcitalip

avcitalip

Üye
Slm arkadaslar bende galaxy s3 var antutu bencmark degeri 16 bin çıkıyordu simdi 10bin anca cikiyor bi bilginiz varmi 4.0.4 var uzerinde guncelleme alamiyorum yurt disi cihazi farkli imei varmis lutfen yardim internetten arastrdm odin ile yukledigimde ise sebeke gidiyormuş bilgi verirseniz sevinirim saygilar

telefonu pasaporta kayıt mı ettirdin yoksa telefoncuya kırdırttın mı ?

avcitalip

avcitalip

Üye
Farkli imei var cihazin uzerinde
kırdırma cihaz yani,eğer öyleyse güncelleme yaparsan imei silinir ve sim kart taksan bile servis dışı olur :evet: bence sen 1 ay içinde Türkiye'ye giriş yapmış birinin pasaportunu bul onla beraber git vergi dairesine 100 TL ver sonra Turkcell'den imei yi kaydettir

sonra git odinden stock romu at,bilmiyorsan ben atarım sana forumda konu açarsın :oke:

Üst Alt