Samsung Galaxy S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agolhon

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S
Dün samsung galaxy s aldım arkadaşlar . içinde samsung apps slides ve s-android mağazası var ve hiç birinin içinde birşey yok gerçek Android apps mağazasında internetten bakınca binlerce uygulama var ama ordanda girince google hesabıyla telefon bunulamadı diyor nasıl iş bu anlamadım :) Telefonda turkcell maskotunun antenleri falan var androidi baştan kurmak istiyorum nerden nasıl yüklicem .
Herkez badaya laf atıyordu android işkence çıktı valla

denizci535

denizci535

Üye
Google hesabini aktive yap... hesaplardan gir google hesabi yap oyle kuruluyor diye biliyorum...

fahreneit

Üye
Kusura bakma link veremeyeceğim telefondan giriyorum. Turkcell romdan cikarsan garanti gider haberin olsun. Eğer kararliysan odin adli programin son surumunu indir, sonra ingilizcen varsa samfirmware.comdan istedigin versiyonu bul indir. Bulamassan arkadaslar yardimci olur kusura bakma bilgisayarim çöktü yardim edemiyorum :ağlarım:

----------Eklendi @ 23:04:18 ---------- Yazıldı @ 23:00:04 ----------

Eğer surumunu 2.3e yukseltmek istiyorsan xxjvh kod adli surumu yukle. Samsung saatte bir surum cikariyor samfirmware duyuruyor yetisilemiyo valla :d:
ke7 diye bir surum daha var onu da arastiracağim, ama bilgisayari anca haftaya format aticam bu hafta cok yoğunum. Kusura bakma yani :D

agolhon

Üye
    Konu Sahibi
Hocam güncellemeyi gecelim . Bu telefonun içinde Adroid Market yok . S-Andoid var samsungun yaptığı heralde içinde hiç bir şey yok . bilgisayardan android apps ye girince google hesabıyla giriyorum tanımlı telefon yok nasıl uyguluma yüklicez ? Bilen biri detaylı açıklasın nette bilgi yok .

technoblue

technoblue

Üye
@agolhon bu sorun androidle ilgili değil ki arkadaşım. samsungun saçmalıklarından bir tanesi sadece. android işletim sistemi kullannıyorsun fakat android marketi barındırmıyorsun. burada kabahat adroidde olamaz.

stear

Üye
valla android 2,1 kullanıyorsan android marketi kullanamıyorsun bende senin gibi türkcell logo lu aldım. cokta ugrastım ama hiçbişey yükleyemedim android marketten daha sonra sürümünü yükselttim. şimdi sorunsuz olarak kullanıyorum.
garantiden cıkmasın diyorsan eger applanet diye bi program var onu kur kullan aynı uygulamalar hatta daha iyileri var applanetta ama oda bu ara sorunlu yakında düzelir umarım.

Ocean258

Ocean258

Üye
android kraldır ya.. alısamadın sen sanırım o yuzden zamanla bagımlısı olacaksın ;)

nexpow

nexpow

Üye
evet daha yenisin herhalde cözersin yavaş yavaş anlarsın farkını androidin telfonun güzel fakat s 2 onu gölgede bıraktı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt