Samsung Galaxy S Plus hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S Plus hakkinda
Bu cihaz ben sadece rusyada satisa sunulacak diye biliyordum, o yuzden cikmasini beklememistim. Teknosa'nin sitesine bakarken urun olarak eklendigini gordum, cihazin resmi ve teknik ozellikleri eklenmemis, fiyati 1199 lira olarak yaziyor sadece. Her hangi bir teknosada cihaz satisa sunuldu mu bilen var mi ?

Edit: Almaktan vazgeçtim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
optimus black varsa biraz daha bekle. Almaya değmez senin için. Alacaksan s2 sensation gibi bi şey al. Optimus 2x de olabilir. :oke:

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
4.3 inch ekranli telefonlar hosuma gitmiyor, o yuzden S2'den falan uzak duruyorum.

1.4 ghz islemci beni etkiledi biraz :)

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
4.3 inch ekranli telefonlar hosuma gitmiyor, o yuzden S2'den falan uzak duruyorum.

1.4 ghz islemci beni etkiledi biraz :)

artık yeni çıkacak telefonlar büyük olur. Küçük bulamazsın zannediyorum.
Işlemci konusunda ise 400 MHz için telefon değiştirme. Biraz daha bekle. :oke:

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
artık yeni çıkacak telefonlar büyük olur. Küçük bulamazsın zannediyorum.
Işlemci konusunda ise 400 MHz için telefon değiştirme. Biraz daha bekle. :oke:

Kararsızım gerçekten :ehe 400 mhz + daha hızlı gpu + Android 2.3 geliyor... Çıktığından bile emin değilim o da var ama.. :dry:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Büyük ekran severim küçük sevmem x10 mını avuç kadar özelikler iyi ama ekran :eheBence 3.5 ideal

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Ben 4 inch seviyorum :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kararsızım gerçekten :ehe 400 mhz + daha hızlı gpu + Android 2.3 geliyor... Çıktığından bile emin değilim o da var ama.. :dry:

2.3 gingerbread optimus black'e de gelir merak etme.
Ayrıca Şimdi bunu istersin alırsın bi hevesle. Bi kaç ay sonra daha iyisi çıkınca?

Biraz daha düşün bence :oke:

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Bu cihaz turkiye'ye gelmeyecek saniyordum, yoksa daha once aklimdaydi..

Almaya karar verdim, Optimus Black'imi cok sevsemde satacagim..

OğuzcanAbi

Üye
fiyatı ne kadar ?

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
1199 lira teknosada, arayip sordum ellerinde varmis.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Cihazi almaktan simdilik vazgectim, daha cogu yerde satisa sunulmamis sorun yasarsam falan cozum bulmam zor olur, xda devolopers ta bolumu bile yok.. Optimus Black'ede cabuk alici bulduydum diye seviniyordum kesin alacagim diyen herif vazgecmis, onada bir gicik oldum zaten.

PureFood

PureFood

Üye
İlk defa tasarımını beğendim. S2 den kat kat daha şirin bir telefonmuş.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Cihazi almaktan simdilik vazgectim, daha cogu yerde satisa sunulmamis sorun yasarsam falan cozum bulmam zor olur, xda devolopers ta bolumu bile yok.. Optimus Black'ede cabuk alici bulduydum diye seviniyordum kesin alacagim diyen herif vazgecmis, onada bir gicik oldum zaten.

iyi karar. Bu karar da hayırlı olsun. :)

cngzmls

Üye
Arkadaşlar Antalya Özdilek Park AVM'de satılıyor.Daha dün inceledim.Telefon çok hoş.

----------Eklendi @ 18:09:44 ---------- Yazıldı @ 18:08:18 ----------

Arkadaşlar Antalya Özdilek Park AVM Teknosa'da satılıyor.Daha dün inceledim.Telefon çok hoş.

lerolande

lerolande

Üye
bende daha bugun teknosaya gittim baktım. güzel telefon. :)

Uruloki

Uruloki

Üye
optimus 2x 1ghz ile toz yutturyor galaxy ailesine nona sen hala bu cihazı düşünüyorsun bence cihazını ice cream çıksın yeni cihazlar gelsin öyle değiştir

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
optimus 2x 1ghz ile toz yutturyor galaxy ailesine nona sen hala bu cihazı düşünüyorsun bence cihazını ice cream çıksın yeni cihazlar gelsin öyle değiştir

Vazgeçtim ya çoktan , 2X falan bilmiyordum o zaman pek.

Bir motorola droid 3 , bir de 2x gelmeyecek diye üzülüyorum şu an :ağlarım:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt