Apple’ın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus bugün satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple’ın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus bugün satışa sunuldu
Apple’ın yeni cihazları bugün itibari ile satışa sunuluyor…


Apple, mobil pazarda iPhone ve iPad modelleri ile fırtına gibi eserken, 9 Eylül tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin San Francisco şehrinde düzenlediği etkinlikle de iPhone 6S ve iPhone 6S Plus akıllı telefon modellerini, ayrıca iPad Pro ve iPad Mini 4 adındaki yeni tablet modellerini de resmi olarak duyurdu.

http://www.maxicep.com/resim/iphone-6s6.jpg

Apple’ın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, 12 Eylül tarihinde de Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Çin gibi bazı ülkelerde ön siparişe sunulmuştu. Bugün itibari ile cihazların dağıtımları başlıyor, ayrıca cihazlar Apple Store ve diğer kanallardan da satışa sunulmuş durumda.

Henüz bu yeni cihazların Türkiye satışları ise başlamış değil. Ancak Ekim ayı içerisinde Apple Store, cep telefonu operatörleri ve diğer perakende satıcılar üzerinden satışa çıkması bekleniyor.

Teknik özelliklerine bakarsak eğer, iPhoen 6S 4.7″ 1334×750 piksel dokunmatik Retina ekran ile gelirken, iPhone 6S Plus ise 1920×1080 piksel Full HD ekran ile geliyor. Apple’ın kendi geliştirdiği 64-bit mimarisinde 1.8Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemcili Apple A9 yonga setinden güç alıyor.

2GB sistem belleği ile gelen akıllı telefonlar iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, 16GB / 32GB ve 128GB olarak satın alınabiliyor. Akıllı telefonların arka yüzünde 12MP kamera yer alırken, ayrıca ön kamera da Selfie çekimler için 5MP çözünürlükte geliyor.

Touch-ID parmak izi tarayıcısına sahip olan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ın işletim sistemi ise iOS 9 olarak belirlenmiş.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...one-6s-plus-bugun-satisa-sunuldu-h206874.html
 


Üst Alt