Galaxy C5, tüm detaylar TENAA'da göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy C5, tüm detaylar TENAA'da göründü
Samsung'un yakında sunacağı Galaxy C ailesi için bilgiler gelmeye devam ediyor.



Akıllı telefon pazarında yeni modellerle adından söz ettiren Güney Kore devi Samsung, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi 2016'da da liderlik hedeflerken, bir çok yeni model duyurusu şimdiye kadar gerçkleştirmiş durumda.



Firmanın en önemli modelleri Galaxy S7 amiral gemisi ve bu cihaz büyük kavisli ekranlı versiyonu Galaxy S7 edge olurken, ayrıca yeni neisl Galaxy A ve Galaxy J modelleri de pazara sunulmuş durumda. Sadece bunlarla sınırlı kalmayacak olan firma yakında bazı yeni modeller sunabilir.

Bir süredir Samsung'un yeni bir seri olarak Galaxy C üzerinde çalıştığı bilgileri gelirken, ilk modellerin de Galaxy C5 ve Galaxy C7 olacağı kaydiliyor. Büyük ihtimalle bu iki yeni akıllı telefon 26 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulabilirler.

Hakkında bilgiler gelmeye devam eden Samsung Galaxy C5 şimdi de Çin'de sertifikasyon süreinde TENAA'da ortaya çıktı. Akıllı telefonun detaylı görselleri gelirken, ayrıca cihazın teknik özellikleri de ortaya çıkmış durumda.

Yeni akıllı telefon TENAA'dan gelen bilgilere göre 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacak. Ayrıac cihaz 3GB sistem belleği içerirken, 32GB ve 64GB olmak üzere iki farklı dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

Akıllı telefon gücünü ise 1.5Ghz ve 1.2Ghz olmak üzere ayrı sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alacak. Ayrıa Samsung Galaxy C5'in arka yüzünde 16MP kamera yer alırken, bataryası da 2.600mAh olarak belirlenmiş. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Galaxy C5, tüm detaylar TENAA'da göründü
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Anlaşıldı S8 metal kasa olacak. Aliminyum mu diyordunuz yoksa? Emin değilim
 


Üst Alt