Samsung Galaxy S IV plastik kasa ile gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PriZm

Üye
[ENGİN];5870306' Alıntı:

Ama metal ısıyı genele yayar,plastik gibi tek bölgede toplamaz diye düşünüyorum ben.

Metal kendiside ısınır sıcak kalır unutma

PriZm

Üye
[ENGİN];5870457' Alıntı:

Onu biliyorum batarya ısındı diyelim ne olur?
Metal olsaydı bataryanın ısısını içeride tutardı bence

samsungun bu plastik merakını bi türlü anlamış değilim

Samsung herhalde bir senede eskisin seneye yenisi alsınlar filan diye plastik yapıyor.Başka bir açıklaması yok çünkü.

papakudioflu

Emekli Yönetici

telefonun icindeki bileşenlerin isisini dişariya taşimasi icin en ideal materyal hafif metallerdir. Hafif metaller icinde de cep telefonu uretiminde kullanilabilecek en rantabl malzeme aluminyumdur. Aluminyum kisa zamanda isinir ve kisa zamanda sogur. Bu da telefonun icindeki isiyi kisa zamanda absorbe etmesini saglar.

Tepkiler: Şehriyar

PriZm

Üye

Bakır olsa keşke

papakudioflu

Emekli Yönetici

Bakır olsa keşke

mumkun degil. Altın,bakır,gümüş,bronz,pirinç bunlar inanılmaz derecede cabuk isinirlar ve isi kaynagina uzak olsalar bile isiyi alirlar. Bu durumda evde veya işyerinde kalorifer petegine bir metre mesafede dursa cok degil 5-10 dakikada petekle ayni sicakliga ulaşi. Hele ki arabada gneş altinda kalirsa yazin 60 dereceye kadar cikar kasa sicakligi hem de telefonu hic kullanmasan bile

PriZm

Üye
Zaten şaka amaçlı söylemiştim

Sağlamlık konusuna hiç girmeyelim....

bencede,bana 500 TL girdi mesela...

- - - Eklendi - - -

bence yine plastik olsun ama kaliteli plastik olsun hTC'nin kullandığı gibi mesela...

ayrıca Exynos 5 Octa ile geliyorsa s3 ve note 2 kullanıcılarının s4 almasını doğru bulmam tamam daha güçlü olacak fakat arada neredeyse 600-700 TL fark olacak

s3 istendiğinde 1.8GHZ'ye kadar overclock yapılabiliyor istendiğinde de 100 mhz'ye kadar düşürülebiliyor aslında 8 çekirdek yapacaklarına telefon kendiliğinden işlemci frekansıyla oynayacak atıyorum çok aşırı güçlü telefonun sınırlarını zorlayan bir oyun açtınız hoop en son seviyeye overclock edecek oyundan çıkınca da arayüzde kasmayacak kadar mhz'ye düşürecek mantıklı değil mi? bence 8 çekirdek göz boyama...

[ENGİN]

Üye

Tutmaz kardeşim tutmaz genele yaydıgı için ısıyı erken soguma olur,ama plastik öyle degil ısı nerde mevcutsa orayı sürekli sıcak tutar,demedi deme

PriZm

Üye
[ENGİN];5871398' Alıntı:

Tutmaz kardeşim tutmaz genele yaydıgı için ısıyı erken soguma olur,ama plastik öyle degil ısı nerde mevcutsa orayı sürekli sıcak tutar,demedi deme

O zaman benim telin cayır cayır yanması lazım şuanda tam 61°

tapatalk

Üye
samsungun ativ diye telefonu metal değil mi?

mcnpl4

Üye

Metal yere düştüğünde ezilme büzülme daha çok olur,daha fazla ısınır,plastik olması sar değerini de daha düşük yapar.Ben S III'ü 3-4 kere düşürdüm hala da sapasağlam

PriZm

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...