Samsung Galaxy S IV ile ilgili iddialar ortaya çıkıyor 5 ay sonra s4 :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astrosman

Astrosman

Üye
Ekran boyutunun artması güzel bence...

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce ekran sabit kalmalı filexible süper hd oled ekran kullanılalı sonra da ekran kırıldı derdi olmasın:D

Kerim.

Kerim.

Üye
S4ün ekranı s3ten küçük olması imkansız deme?

Symbianize

Symbianize

Üye
Sisteme rom atinca ne degisiyor tema gorsellik surumden baska wifisiz telefon wifilimi oluyor yani imkansizimi basariyosun home scrren olmasa bile tweaklarla lockscreeni home screen gibi kullanabiliyosun widget yukleemekte dagil biri multitasking demis galaxys3 te gta 3 actim ciktim internette gezdm 10 dakika sonra gta bastan acilmis bu mu mukemmel multitaskinginiz ? Bluetooth demissiniz 3 yasindaki cocuk bile jb ile mumkun olcagini biliyor bi arkadasta bana link atmis bana kagit ustunde sonuc gostermeyin alin elinize kullanin ikisinide anlarsiniz otg ye lafim yok ama suana kadar hic gerek duymadim iphone 5 bekleneni vermedi demissiniz sormasi ayip android verdimi aaa unutmusum ama kural buydu apple yapardi samsung kopyalardi oyuzden oyle uzay teknolojisi falan bekliyodunuz dimi unutmusum siz daha dalvik i ogrenin sonra performans olarak iosala kapisin galaxys3 4 cekirdek elime aldim iphoneda yag gibi akan menu 4 cekirdekli telefonda akmiyor boyle olcaksa 1milyon cekirdegi olsa ne yazar icindeki cekirdeklerimi yicez ? Size tavsiyem bi iphone alip 1 hafta jb ile kullanmaniz ondan sonra gorusurz

Kerim.

Kerim.

Üye
Sisteme rom atinca ne degisiyor tema gorsellik surumden baska wifisiz telefon wifilimi oluyor yani imkansizimi basariyosun home scrren olmasa bile tweaklarla lockscreeni home screen gibi kullanabiliyosun widget yukleemekte dagil biri multitasking demis galaxys3 te gta 3 actim ciktim internette gezdm 10 dakika sonra gta bastan acilmis bu mu mukemmel multitaskinginiz ? Bluetooth demissiniz 3 yasindaki cocuk bile jb ile mumkun olcagini biliyor bi arkadasta bana link atmis bana kagit ustunde sonuc gostermeyin alin elinize kullanin ikisinide anlarsiniz otg ye lafim yok ama suana kadar hic gerek duymadim iphone 5 bekleneni vermedi demissiniz sormasi ayip android verdimi aaa unutmusum ama kural buydu apple yapardi samsung kopyalardi oyuzden oyle uzay teknolojisi falan bekliyodunuz dimi unutmusum siz daha dalvik i ogrenin sonra performans olarak iosala kapisin galaxys3 4 cekirdek elime aldim iphoneda yag gibi akan menu 4 cekirdekli telefonda akmiyor boyle olcaksa 1milyon cekirdegi olsa ne yazar icindeki cekirdeklerimi yicez ? Size tavsiyem bi iphone alip 1 hafta jb ile kullanmaniz ondan sonra gorusurz
Zevk meselesi:kro2:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
enterneoll

enterneoll

Üye
s4 yalanlandı sorun yok bencede saçmaydı hemen çıkması

cortex47

cortex47

Üye

hiç bir şeyden haberiniz yok tutmuşsunuz dalvik. bizim android telefonlarımızda uygulamadan çıkış için 2 tuş vardır, bay çokbilmiş. ana ekran tuşuna basarsanız uygulamadan çıkış yapmaz. geri tuşuna basarsanız geri açtığınızda uygulama baştan başlar, çünkü çıkış yapmışsınızdır. dediğim gibi. iOS android'in yarısından az iş yaptığından, live widget'ları olmadığından, internete bağlandığında tüm sosyal medyayla içiçe olmadığından, kasarsa zaten, at çöpe onu. emektar nokia 2100 da hiç kasmazdı. neden biliyor musun? işte bu yüzden. 3 yaşında çocuk da biliyorumuş. bana iPad 1 ile apple dışında herhangi bir telefon ile bluetooth veri aktarımı videosu göster bakalım bi. konuşuyorum da kime, iPad 1. nesili 1 sene jailbreak ile kullandım diyorum, stock'tan daha çok kastı aleti.

- - - Eklendi - - -

eklemeyi unutmuşum. kopyalama derken? bana android'de iOS'tan kopyalanan bi kaç şey söyleyebilir misiniz?

avcitalip

avcitalip

Üye
eklemeyi unutmuşum. kopyalama derken? bana android'de iOS'tan kopyalanan bi kaç şey söyleyebilir misiniz?

ben gameloft oyunlarını örnek veriyim herkes birer tane yazsın :kıskıs: :)

- - - Eklendi - - -

neden FPS kaybı olduğunu sanıyorsun ? :)

cortex47

cortex47

Üye

ben gameloft oyunlarını örnek veriyim herkes birer tane yazsın :kıskıs: :)

- - - Eklendi - - -

neden FPS kaybı olduğunu sanıyorsun ? :)

hahahahahahahah şaka mı yapıyorsun? :D ben kiminle tartışıyorum ya :D arkadaşım iOS Android'den önce yazılmış bir platform. uygulamaların önce iOS'ta çıkmış olması ve sonradan Android'e yazılması çok normal. ayrıca Gameloft 3. parti uygulama yazan bir firma ve işletim sistemlerinden bağımsız. onun yazdığı uygulamayı nasıl bana kopyalama olarak gösterebiliyorsun aklım hayalim almıyor :D lütfen bir şeyler öğren öyle tartış, rica ediyorum. ben işletim sisteminden bahsediyorum. mesela iOS'a 5. sürümle gelen yukarıdan inen notification bar var ya, işte o Android'den çalıntı. bunun gibi şeyler yani.

avcitalip

avcitalip

Üye

hahahahahahahah şaka mı yapıyorsun? :D ben kiminle tartışıyorum ya :D arkadaşım iOS Android'den önce yazılmış bir platform. uygulamaların önce iOS'ta çıkmış olması ve sonradan Android'e yazılması çok normal. ayrıca Gameloft 3. parti uygulama yazan bir firma ve işletim sistemlerinden bağımsız. onun yazdığı uygulamayı nasıl bana kopyalama olarak gösterebiliyorsun aklım hayalim almıyor :D lütfen bir şeyler öğren öyle tartış, rica ediyorum. ben işletim sisteminden bahsediyorum. mesela iOS'a 5. sürümle gelen yukarıdan inen notification bar var ya, işte o Android'den çalıntı. bunun gibi şeyler yani.

bildirim barının önemi yok stabilite konuşsun burada :) belle,bada gibi işletim sistemleride androidden çaldı onu biliyorum :)

bak benim pek bilgim yok bu konuda yani uzman değilim ama androiddeki oyunlardaki fps kaybının ios'tan port edildiği için olduğunu biliyorum bir uzman bunu sana detaylı bir biçimde açıklar

s3 Real racing 2'de neden kasıyor ? bunuda açıklayın :)

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 te samsung apps den indirin real racing 2'yi kasmıyor zaten bedava :) ben bitirdim

avcitalip

avcitalip

Üye
s3 te samsung apps den indirin real racing 2'yi kasmıyor zaten bedava :) ben bitirdim

dikkatli oyna özellikle düz yollarda dikkatli bak etrafına fps kaybı olduğunu anlarsın ama çok büyük bir kayıp değil yani :oke: ben 3. kez s3 te bitirdim birini s2 de birini note'da birini s3'te olmak üzere :ehe

cortex47

cortex47

Üye

bildirim barının önemi yok stabilite konuşsun burada :) belle,bada gibi işletim sistemleride androidden çaldı onu biliyorum :)

bak benim pek bilgim yok bu konuda yani uzman değilim ama androiddeki oyunlardaki fps kaybının ios'tan port edildiği için olduğunu biliyorum bir uzman bunu sana detaylı bir biçimde açıklar

s3 Real racing 2'de neden kasıyor ? bunuda açıklayın :)

Şimdi biraz konuya geri dönerseniz, en son çalıntıdan konuyu açmıştınız, yalnız konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. iOS ve Android arasındaki fps kaybı port edilmesinden kaynaklanıyor. Eğer firma düzgün yazarsa kasmaz. Ki kasma olduğunu sanmıyorum. Aynı anda çok fazla uygulama çalıştırıyor olabilirsiniz, hani iOS'ta yapamıyorsunuz ya, o işte.

avcitalip

avcitalip

Üye

Şimdi biraz konuya geri dönerseniz, en son çalıntıdan konuyu açmıştınız, yalnız konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. iOS ve Android arasındaki fps kaybı port edilmesinden kaynaklanıyor. Eğer firma düzgün yazarsa kasmaz. Ki kasma olduğunu sanmıyorum. Aynı anda çok fazla uygulama çalıştırıyor olabilirsiniz, hani iOS'ta yapamıyorsunuz ya, o işte.

sanırım bir problem var çünki dediğim gibi kasmalar oluyor :@

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bu ne abi ya bacağım kadar telefon çıkarıyolar. Bilgisayarlar küçüldükçe telefonlar büyüyor. Wonder ya da Ace'in ekranı yeterli bana. Note da neymiş öyle telefon çaldığında çıkarıp konuşmaya bile utanırım mini tablet gibi. Corby II kullanıyorum ve mutluyum. :oke:

ATAŞTAN

Üye
sana coby le mutluluklar dilerim zevk meselesi.şu iso fanboylarıda herşeye burunlarını sokucak burada s4 tartışılıyor size ne oluyor anlamıyorum. 2000 2500 tl verip aldığınız cihazda bluetouth olmadığını anlayınca zorunuzamı gitti.yok efendim jb yapınca bluetouth oluyormuş. geçiceksin sen onu karşındakinde de olucakki anca bi şarkı gönder desen adam aval aval bakıyor resim gönder desen yine aynı isonun verdikleriyle yetiniyorlar bide gelmiş özgürlük hadi canım hadi görüntülü arama desen illa yine iphone şart yemişim böyle özgürlüğü bide dalvik dalvikne kardeşim kısıtlamalardan başka bişey olmayan işletim sistemini öğersiniz. arayüz desen yok widget desen yok kişileştirme yok bluetouth yok görüntülü arama kısıtlı elinde şarj aletiyle dolaşan çok şarj biticek diye cihazını kullanmayan çok hava olsun diye iso alan çok hocam şu resmi bana gönder diyince ayarlarında bluetouth olmadığını anlayınca cihaza söven çok iso yu alo ve msj atmak için kullanan çok marka olduğu için 2000 küsür verip kendini özgürzanneden beyinsizlerde çok hadi başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt