GuiTaRisT111
Üye
iPhone'dan soğudum. Gerçi zaten elime almışlığım bile yok. Arkadaş nasıl anlattın öyle bak bi hışım geldi şimdi banasana coby le mutluluklar dilerim zevk meselesi.şu iso fanboylarıda herşeye burunlarını sokucak burada s4 tartışılıyor size ne oluyor anlamıyorum. 2000 2500 tl verip aldığınız cihazda bluetouth olmadığını anlayınca zorunuzamı gitti.yok efendim jb yapınca bluetouth oluyormuş. geçiceksin sen onu karşındakinde de olucakki anca bi şarkı gönder desen adam aval aval bakıyor resim gönder desen yine aynı isonun verdikleriyle yetiniyorlar bide gelmiş özgürlük hadi canım hadi görüntülü arama desen illa yine iphone şart yemişim böyle özgürlüğü bide dalvik dalvikne kardeşim kısıtlamalardan başka bişey olmayan işletim sistemini öğersiniz. arayüz desen yok widget desen yok kişileştirme yok bluetouth yok görüntülü arama kısıtlı elinde şarj aletiyle dolaşan çok şarj biticek diye cihazını kullanmayan çok hava olsun diye iso alan çok hocam şu resmi bana gönder diyince ayarlarında bluetouth olmadığını anlayınca cihaza söven çok iso yu alo ve msj atmak için kullanan çok marka olduğu için 2000 küsür verip kendini özgürzanneden beyinsizlerde çok hadi başka