Zevk meselesiSisteme rom atinca ne degisiyor tema gorsellik surumden baska wifisiz telefon wifilimi oluyor yani imkansizimi basariyosun home scrren olmasa bile tweaklarla lockscreeni home screen gibi kullanabiliyosun widget yukleemekte dagil biri multitasking demis galaxys3 te gta 3 actim ciktim internette gezdm 10 dakika sonra gta bastan acilmis bu mu mukemmel multitaskinginiz ? Bluetooth demissiniz 3 yasindaki cocuk bile jb ile mumkun olcagini biliyor bi arkadasta bana link atmis bana kagit ustunde sonuc gostermeyin alin elinize kullanin ikisinide anlarsiniz otg ye lafim yok ama suana kadar hic gerek duymadim iphone 5 bekleneni vermedi demissiniz sormasi ayip android verdimi aaa unutmusum ama kural buydu apple yapardi samsung kopyalardi oyuzden oyle uzay teknolojisi falan bekliyodunuz dimi unutmusum siz daha dalvik i ogrenin sonra performans olarak iosala kapisin galaxys3 4 cekirdek elime aldim iphoneda yag gibi akan menu 4 cekirdekli telefonda akmiyor boyle olcaksa 1milyon cekirdegi olsa ne yazar icindeki cekirdeklerimi yicez ? Size tavsiyem bi iphone alip 1 hafta jb ile kullanmaniz ondan sonra gorusurz

Zevk meselesi![]()

s4 yalanlandı sorun yok bencede saçmaydı hemen çıkması
her sene bu aylarda telefon çıkartmaya başladı samsung 
Sisteme rom atinca ne degisiyor tema gorsellik surumden baska wifisiz telefon wifilimi oluyor yani imkansizimi basariyosun home scrren olmasa bile tweaklarla lockscreeni home screen gibi kullanabiliyosun widget yukleemekte dagil biri multitasking demis galaxys3 te gta 3 actim ciktim internette gezdm 10 dakika sonra gta bastan acilmis bu mu mukemmel multitaskinginiz ? Bluetooth demissiniz 3 yasindaki cocuk bile jb ile mumkun olcagini biliyor bi arkadasta bana link atmis bana kagit ustunde sonuc gostermeyin alin elinize kullanin ikisinide anlarsiniz otg ye lafim yok ama suana kadar hic gerek duymadim iphone 5 bekleneni vermedi demissiniz sormasi ayip android verdimi aaa unutmusum ama kural buydu apple yapardi samsung kopyalardi oyuzden oyle uzay teknolojisi falan bekliyodunuz dimi unutmusum siz daha dalvik i ogrenin sonra performans olarak iosala kapisin galaxys3 4 cekirdek elime aldim iphoneda yag gibi akan menu 4 cekirdekli telefonda akmiyor boyle olcaksa 1milyon cekirdegi olsa ne yazar icindeki cekirdeklerimi yicez ? Size tavsiyem bi iphone alip 1 hafta jb ile kullanmaniz ondan sonra gorusurz
eklemeyi unutmuşum. kopyalama derken? bana android'de iOS'tan kopyalanan bi kaç şey söyleyebilir misiniz?

ben gameloft oyunlarını örnek veriyim herkes birer tane yazsın![]()
- - - Eklendi - - -
neden FPS kaybı olduğunu sanıyorsun ?![]()
ben kiminle tartışıyorum ya
arkadaşım iOS Android'den önce yazılmış bir platform. uygulamaların önce iOS'ta çıkmış olması ve sonradan Android'e yazılması çok normal. ayrıca Gameloft 3. parti uygulama yazan bir firma ve işletim sistemlerinden bağımsız. onun yazdığı uygulamayı nasıl bana kopyalama olarak gösterebiliyorsun aklım hayalim almıyor
lütfen bir şeyler öğren öyle tartış, rica ediyorum. ben işletim sisteminden bahsediyorum. mesela iOS'a 5. sürümle gelen yukarıdan inen notification bar var ya, işte o Android'den çalıntı. bunun gibi şeyler yani.
hahahahahahahah şaka mı yapıyorsun?ben kiminle tartışıyorum ya
arkadaşım iOS Android'den önce yazılmış bir platform. uygulamaların önce iOS'ta çıkmış olması ve sonradan Android'e yazılması çok normal. ayrıca Gameloft 3. parti uygulama yazan bir firma ve işletim sistemlerinden bağımsız. onun yazdığı uygulamayı nasıl bana kopyalama olarak gösterebiliyorsun aklım hayalim almıyor
lütfen bir şeyler öğren öyle tartış, rica ediyorum. ben işletim sisteminden bahsediyorum. mesela iOS'a 5. sürümle gelen yukarıdan inen notification bar var ya, işte o Android'den çalıntı. bunun gibi şeyler yani.
belle,bada gibi işletim sistemleride androidden çaldı onu biliyorum 

s3 Real racing 2'de neden kasıyor ? bunuda açıklayın

Benim s2 de kasmıyor![]()

s3 te samsung apps den indirin real racing 2'yi kasmıyor zaten bedavaben bitirdim
ben 3. kez s3 te bitirdim birini s2 de birini note'da birini s3'te olmak üzere 
bildirim barının önemi yok stabilite konuşsun buradabelle,bada gibi işletim sistemleride androidden çaldı onu biliyorum
bak benim pek bilgim yok bu konuda yani uzman değilim ama androiddeki oyunlardaki fps kaybının ios'tan port edildiği için olduğunu biliyorum bir uzman bunu sana detaylı bir biçimde açıklar
s3 Real racing 2'de neden kasıyor ? bunuda açıklayın![]()
Şimdi biraz konuya geri dönerseniz, en son çalıntıdan konuyu açmıştınız, yalnız konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. iOS ve Android arasındaki fps kaybı port edilmesinden kaynaklanıyor. Eğer firma düzgün yazarsa kasmaz. Ki kasma olduğunu sanmıyorum. Aynı anda çok fazla uygulama çalıştırıyor olabilirsiniz, hani iOS'ta yapamıyorsunuz ya, o işte.