Samsung Galaxy S III mü HTC One X mi alayım?

Mobilator

Emekli Yönetici
Yav bari alıntı yapmayın mobilden en aşağı inene kadar elim ağrıyor

Galaxy S III & One X

karar vermek cok zor. ama ben olsam sunu alirdim bile diyemiyorum. herhalde S III alirdim
cunku htc nin son modeli one S cikti

Konu Sahibi
tmm en son olarak one x mi diyorsunuz

El-CD

Üye
Fatih'i microsoftta copy-paste bölümüne alıyorlarmış (Y)

Amma elestirdiniz ya adam kopyala yapistir yapsa bile dogrulari yazmis sizin yorumlarinizida goruyoruz adam s3 mu one x mi demis kopyala yapistir yapanlari elestirelim dememis

Mobilator

Emekli Yönetici

en azından one x
one x yok şu an elinde nokia 2690 var one x olsa iş tek harekete bakar

- - - Eklendi - - -

Amma elestirdiniz ya adam kopyala yapistir yapsa bile dogrulari yazmis sizin yorumlarinizida goruyoruz adam s3 mu one x mi demis kopyala yapistir yapanlari elestirelim dememis
ben eleştirmedim bunu nereden çıkardın? Aramızda ne derece samimiyet olduğunu biliyormusun?

- - - Eklendi - - -

Galaxy S III & One X

karar vermek cok zor. ama ben olsam sunu alirdim bile diyemiyorum. herhalde S III alirdim
cunku htc nin son modeli one S cikti
kardeş one s one x ile aynı anda çıktı ki one x daha iyi zaten.

El-CD

Üye

takılıyoruz bir problem varsa konuşalım.

biraz sakin ol. Böyle konularda hep tartışma çıkıyor, biz de ortamı yumuşatmak için bi şeyler yazıyoruz Fatih rahatsız olursa yapmayız

Tepkiler: El-CD
    Konu Sahibi
nese beyler biz one x te karar kıldık sizde sukunette karar kılsanız iyi olur bu mübarek günde kalp kırmak hoş bişe değil teşekkürler verdiğinız bilgiler için

hayırlı olsun arkadaşına şöyle geldiği gibi güncellesin teli