Samsung Galaxy S II batarya incelemesi (kullanım süresi ve şekli detaylarıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

emreilhans

emreilhans

Üye
yo en iyisi hangisi ise odur! ve evet şu anda ençok s2 ses getiriyor. ve ip5-4s ne çıkacak ise en iyisi o olacaktır! ben kimseyi dinlemem hocam nasıl biliyorsam öyledir. (h)

izo37

izo37

Üye
Mutlakaki en iyisi hangisi ise odur o olacaktır :D klasik yanıt bu zatende bişeye takıntı yaparsın +larını -lerini görürsün -lerini gördükce saplanmışındır ona illaki o dersin buna diyolar holigan :D

emreilhans

emreilhans

Üye
s2 nin - lerini görmedim çok beğeniyorum bu telefonu ancak bide apple faktörü var ! :S :S siz yarın gelsin telefon objektif bi şekilde +larınıda - lerinide yazın. önemli olan kasa kalitesi abicim gerisi süper zaten :oke:

izo37

izo37

Üye
Tm yarına 54 dakika kaldı :D 23:06 yazarım kardeş.

AYNA

AYNA

Üye
şu iphoneyi bir sevemedim gitti ya:ehe

izo37

izo37

Üye
şuan s2 alan arkadaşım var yakup msnden konusuyoruz ayna dedimki 15 16 gb kendi hafızası dolu olsa yavaşlama oluyomu diye dediği şu.

Yakup Sgs2:
yok ben 30 tane uygulama acıp test ettim tık yok canavarda

AYNA

AYNA

Üye
şuan s2 alan arkadaşım var yakup msnden konusuyoruz ayna dedimki 15 16 gb kendi hafızası dolu olsa yavaşlama oluyomu diye dediği şu.

bu telefon dehşet birşey desene..
bide hafızasıda doluymuş yani..
symbianda hafızayı doldurunca bir sürü uygulama yükleyince başlıyordu kasmaya kitlenmeye:ehe:ehe

izo37

izo37

Üye
heh işte o yüzden sordum nolur nolmaz diyede kılıfımı + 16 gb hafıza kartını tel gelmeden hazır ettiydim :D

AYNA

AYNA

Üye
heh işte o yüzden sordum nolur nolmaz diyede kılıfımı + 16 gb hafıza kartını tel gelmeden hazır ettiydim :D

ooo sen ortamıda hazırlamışsın sadece kalmış telefonun gelmesi :ehe:ehe

izo37

izo37

Üye
he valla msneyede gelmiyosun yarın msneni ac aksilik olmazsa alırsam elime:D

emreilhans

emreilhans

Üye
oh muhabbet kurulmuş :D bendede iphone 3gs de real racing2 pes11 fifa 11 angry birds bmx nba11 jam 11 ve shift aynı anda açık arkdada onlarca uygulama bundada tık yok :oke: yani cihazla işletim sistemi uyumu çok önemli :D symbian deme dostum ya adı bile tiksinç :d

Üst Alt