SAMSUNG GALAXY S I897 CAPTIVATE şok fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

scanf33

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG GALAXY S I897 CAPTIVATE şok fiyat
evet arkadaşlar cihaz 6 ay önce yurt dışından geldi cihazın imeisi kayıtlıdır şebeke çekmeme gibi bir durum söz konusu dahi değildir, satma sebebim yurt dışından iphone5 geldi o yüzden satıyorum yani cihazın çiziği,kırığı veya bi problemi yoktur , cihazın başlıca özellikleri 512mb ram,4gb rom,1ghz işlemci,16gb dahili telefon hafızası vardır cihazda 4.0inc büyüklüğünde SÜPER AMOLED ekran bulunmaktadır,android 4.0.4 ıcs sürümü yüklüdür cihaz resimlerde görüldüğü gibidir,oyunlarda programlarda kasma veya donma gibi bir problemi yoktur..telefonun fiyatına gelince 450TL diyorum azda bi pazarlık payı bulunmaktadır, ciddi alıcılar arasın veya mesaj atsın 05447150045buda cihazın kendi kamerasıyla çekilmiş bir resimdir

erol6513

Üye
s.a huawei ideos x5 le takas etmeyi düşünürmüsünüz acaba

Panti60

Panti60

Üye
100 lira veririm bir de x3

Panti60

Panti60

Üye
100 de anlaşalım

Panti60

Panti60

Üye
110 tl hadi kargo sende hadi öğrenciyiz

Panti60

Panti60

Üye
sen kaç paraya aldın onu

- - - Eklendi - - -

hem sen niye satıyon

scanf33

Üye
    Konu Sahibi
sen kaç paraya aldın onu

- - - Eklendi - - -

hem sen niye satıyon
kardeşim bana yurt dışından geldi yazdımya yukarıdaki açıklamayı okumadınmı iphone5 geldi o yüzden satıyom

Panti60

Panti60

Üye
120 lira veriyim kaardeşim

Panti60

Panti60

Üye
tm hadiii aaldıım bea

Panti60

Panti60

Üye
yolla faceni

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Turkcell T20 15 Ay GenPa Garantili + 2 GB SD Kart + Yedek Batarya+ Telefon Tertemiz Satış 320 TL Takas 4 inç veya daha büyük ekranlı ve 2 GB üstü dahili hafızalı. Takasta En fazla 25 TL verebilirim. Fazlası elimde yok.

scanf33

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20 15 Ay GenPa Garantili + 2 GB SD Kart + Yedek Batarya+ Telefon Tertemiz Satış 320 TL Takas 4 inç veya daha büyük ekranlı ve 2 GB üstü dahili hafızalı. Takasta En fazla 25 TL verebilirim. Fazlası elimde yok.

tesekkur ederim kardes ama dusunmuyorum

Üst Alt