emretamgoz
Üye
Bende de biraz farklı şekilde oluyor. Telefonu kapatıp açınca şarjı %3-5 artıyor bazen.Yuh be light jb yukledim telefonun sarj ederken sarji dusmeye basladi sacmaliga bak sorunlar devam ederse gb ye geri doncem bune ya
Bende de biraz farklı şekilde oluyor. Telefonu kapatıp açınca şarjı %3-5 artıyor bazen.Yuh be light jb yukledim telefonun sarj ederken sarji dusmeye basladi sacmaliga bak sorunlar devam ederse gb ye geri doncem bune ya
Bende de biraz farklı şekilde oluyor. Telefonu kapatıp açınca şarjı %3-5 artıyor bazen.
Aynen hacı, tr romunun üzerinde light jb + cocore 6.8He evet bana da oyle olmustu ama batarya kalibrasyonu yaptim simdi bakalim nasil oldu siz lightjb mi kullaniyorsunuz
Aynen hacı, tr romunun üzerinde light jb + cocore 6.8
arkadaşlar cocore kerneli kullanıyorsanız kesinlikle ama kesinlikle pil tasarrufu olan uygulamayı açmayın devre dışı bırakın birde ram biçimlendirme asla yapmayın şarj çok hızlı bir şekilde gidiyorsa bilin ki sebebi bunlardır .Ayrıca xda da okudum evet 7.0 6.8 e göre daha fazla şarj tüketiyor isterseniz 6.8 e geri dönün ve dediklerimi unutmayın
evet çünkü kernel kendi kontrol ediyor siz müdehale yapınca sapıtıyor bırakın hiç ellemeyin o biçimlendirme olayınaRam biçimlendirme dediğin görev yöneticisinden rami temizle komutu mu hacı ?
evet çünkü kernel kendi kontrol ediyor siz müdehale yapınca sapıtıyor bırakın hiç ellemeyin o biçimlendirme olayına
siz niye ram biçimlendirme yapıyor sunuz ki sitede defalarca konu açıldı ram biçimlendirme yapmayın bir donma takılma gibi sorun olmadığı halde gereksiz yere ram biçimlendirme yapmayın bu telefonunuzun şarjzını tüketmekten başka bir işe yaramıyor burada cocore kerneli zaten yeterince ram i kontrol ediyore iyide biz biçimlendirmezsek boş ram 50mb a kadar düşüyor kendisi mi temizliycek onu
siz niye ram biçimlendirme yapıyor sunuz ki sitede defalarca konu açıldı ram biçimlendirme yapmayın bir donma takılma gibi sorun olmadığı halde gereksiz yere ram biçimlendirme yapmayın bu telefonunuzun şarjzını tüketmekten başka bir işe yaramıyor burada cocore kerneli zaten yeterince ram i kontrol ediyor
sizin cihazın neden kastığını şimdi daha iyi anlıyorum yani siz cihazı yanlış kullanıyorsunuz ondan cihaz sapıtıyor ben bu zamana kadak ramde hiç 600mb görmedim ram nasıl dolup şişiyor ki ram miktarı ne kadar çok ise cihaz o kadar seri ve akıcı olur siz bunu biçimlendirdikçe cihaz o kadar çok kasar ve donar yapmayın Allah aşkına bırakın kendi haline öyle çalışsın zaten oyun ve uygulamalarsa lmk desteği ile ram düşüyor
sizin cihazın neden kastığını şimdi daha iyi anlıyorum yani siz cihazı yanlış kullanıyorsunuz ondan cihaz sapıtıyor ben bu zamana kadak ramde hiç 600mb görmedim ram nasıl dolup şişiyor ki ram miktarı ne kadar çok ise cihaz o kadar seri ve akıcı olur siz bunu biçimlendirdikçe cihaz o kadar çok kasar ve donar yapmayın Allah aşkına bırakın kendi haline öyle çalışsın zaten oyun ve uygulamalarsa lmk desteği ile ram düşüyor

helal olsun hocam çok iyi açıkladın![]()