Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

iOSait

iOSait

Üye
Hocam sende jb stock ROM mu var? Ben şimdi alman xxlqe (yada daha stabil bir sürüm varsa onu) kurup üstüne cococre atarsam stabilize olur mu dersiniz?

- - - Eklendi - - -

united kingdom romu cihaza zarar verir mi ? hani ingiltere ya en çok ilgi gören ülkede yazılım stabilitesi belki daha iyidir diye düşündüm

muratena

muratena

Üye
Onu tam bilemiycem çok fazla bilgim yok ama türkiye room gayet iyi zaten kernel yüklediginde hiçbir sorun kalmıyor.
Ne kasma,ne donma vss hiçbirley yok..
Daha once birkaç tane room denedim memnun kalmadım.
bende samsung kies ile JB yükselttim daha sonra cocore-E.6.0 yükledim
E-.6.8 çıkınca bunu yükledim daha iyi oldu performans ve şarj bakımından.

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Onu tam bilemiycem çok fazla bilgim yok ama türkiye room gayet iyi zaten kernel yüklediginde hiçbir sorun kalmıyor.
Ne kasma,ne donma vss hiçbirley yok..
Daha once birkaç tane room denedim memnun kalmadım.
bende samsung kies ile JB yükselttim daha sonra cocore-E.6.0 yükledim
E-.6.8 çıkınca bunu yükledim daha iyi oldu performans ve şarj bakımından.

evet kesinlikle bende Almanya romu kullanıyorum hiç sorun problem yok

;united kingdom romu hangisi link verebilir misin ?

iOSait

iOSait

Üye
evet kesinlikle bende Almanya romu kullanıyorum hiç sorun problem yok

;united kingdom romu hangisi link verebilir misin ?

Şuan mobildeyim hocam bilgisayara geçince atarim linki sizce UK daha mi stabil olur ? Cocoreyi destekler mi acaba bu arada Almanya sürümünü kurdum üstüne Coco te de attim yanliz bi sorum olacak siz baş sayfalarda titanium backup ile uygulamalari durdurmaktan bashedmis siniz ben onu bulamadım tam olarak nasıl yapiliyor o

muratena

muratena

Üye
forumda room bölümünde bulabilirsin,baktım da bulamadım

iOSait

iOSait

Üye

Antutu puanim nasil cocore kernel ile

• Beğen
Tepkiler: muratena
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Şuan mobildeyim hocam bilgisayara geçince atarim linki sizce UK daha mi stabil olur ? Cocoreyi destekler mi acaba bu arada Almanya sürümünü kurdum üstüne Coco te de attim yanliz bi sorum olacak siz baş sayfalarda titanium backup ile uygulamalari durdurmaktan bashedmis siniz ben onu bulamadım tam olarak nasıl yapiliyor o

apk maniadan da indirebilirsin yada buyur tıkla:

şimdi bu işe yaramayan özellikler derken e postalar yazılım güncelle filan yani arka planda çalışan servisler bölümünde çok aciliyeti olmayanları durdurdum

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu jelly bean 4.1.2 ligt rom nasıl tavsiye ediyor musunuz s4 ün teması ve ayarlar beyaz olmuş güzel bir costum roma benziyor nasipse bende yüklemek istiyorum

iOSait

iOSait

Üye
apk maniadan da indirebilirsin yada buyur tıkla:

şimdi bu işe yaramayan özellikler derken e postalar yazılım güncelle filan yani arka planda çalışan servisler bölümünde çok aciliyeti olmayanları durdurdum

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu jelly bean 4.1.2 ligt rom nasıl tavsiye ediyor musunuz s4 ün teması ve ayarlar beyaz olmuş güzel bir costum roma benziyor nasipse bende yüklemek istiyorum

Zamanında kullandim light jb yi yani evet GB kadar stabil ve akici ama arada bir sapitiyor mesela şarj %30 ile USB ile PC te takdigimdq %34 oluyor yani 3 günde 1 reset atmak gerekiyor cihaza tabi yinede çoğu oyunu çok hafif kasmalar ile calistiriyor şu UK romu aklıma taklidi benim

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Zamanında kullandim light jb yi yani evet GB kadar stabil ve akici ama arada bir sapitiyor mesela şarj %30 ile USB ile PC te takdigimdq %34 oluyor yani 3 günde 1 reset atmak gerekiyor cihaza tabi yinede çoğu oyunu çok hafif kasmalar ile calistiriyor şu UK romu aklıma taklidi benim

uk rom hangisi yahu şuna bir bakayım

iOSait

iOSait

Üye
Heh buldum . buyrun UK ROM

iOSait

iOSait

Üye
Şu lanet olası lisans kontrolü yüzünden titanium backup tan uygulama dondurmamiyorum nasil gecicez bunu

muratena

muratena

Üye
United Kingdom,un farkı nedir arkadasım?
denemek istiyorum

- - - Eklendi - - -

uygulama ve oyunlarda kasma olmuyor bende, cocore E-6.8 yükledikten sonra, telefonun dokunmatigi bile daha hassas oldu akıcı oldu.sanki ekranı hissetmiyorsun.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Bende bilmiyorum yuklemedim hani İngiliz ROM ya belki daha stabil olur düşündüm

XXLQE ROMU DİYOR BU ZATEN VARDI ayrıca United Kingdom diyorsa büyük bir ihtimal ile bu operatör romudur yani operatörler aracılığı çıkan rom ben tavsiye etmem

iOSait

iOSait

Üye
XXLQE ROMU DİYOR BU ZATEN VARDI ayrıca United Kingdom diyorsa büyük bir ihtimal ile bu operatör romudur yani operatörler aracılığı çıkan rom ben tavsiye etmem

Hmm peki hocam öyleyse yuklemeyelim zaten suanki sürümden memnunum

Üst Alt