evet bende çok memnun um bu saatten sonra 2.3.6 ya dönüş mantıklı değil çünkü bir çok oyun ve uygulama desteklemiyor niye bu arkadaşlarda bu kadar çok sorun ve problem çıktı anlaya bilmiş değilim neyse sağlık olsun elimizden geldiği kadar bütün yolları denedik ama maalesef olmadı
Yazılımı yapan mühendisler olayın üzerinde yeterince durmuyorlar.Stabil rom üretmek bu kadar zor olmamalı.
Malum, JB'nin bütün sürümlerinde video izlerken neredeyse bütün S Advance kullanıcıları sorun yaşamıştı.Sorun yaşamayan çok az kişi vardır.Benim sormak istediğim böyle sorunlu bir rom'u nasıl güncelleme diye kullanıcılara sunarlar?Video takılma sorunlarını biz kernel değiştirerek aşmıştık.Bu kernelleri herkes yüklemeyeceğine/yükleyemeyeceğine göre neden insanları sorunlu sürümlerle mağdur ediyorlar.
Her yeni JB yüklediğimde tel.sorunsuz stabil çalışıyor fakat aradan 3-4 gün geçince donmalar tekrar başlıyor.
Şu an GB ye geçtim gayette memnun'um,dediğin gibi bazı uygulamalar çalışmasada tel.çok stabil.Menü geçişlerinde,rehberde,arama bölümünde hiç takılma yok sorunsuz.Arkadaşlar tel.kapatıp açmak gerekiyor bazen demiş.Evet ben JB de çok yapmak zorunda kalmıştım fakat şimdi olsun daha önceki GB deneyimlerinden olsun tel'i hiç kapatmak zorunda kalmadım.
Zaten bundan sonrada telefonumu en fazla 3 ay kullanır sonra daha güncel bir modele geçiş yaparım.O zamana kadar da GB ile idare ederiz artık.