light jb ve karnelleri de yükledim fakat ara sıra rehberim çok geç açılıyor aynı sorunu olan arkdalaşlar ve çözüm bulabilen varmıdır..
class10 ile dahili hafızayı telefona eklenin performansta bir artış sağlananıyormu tavsiyeleriniz varmıdır..
bende jb yükledim fakat sendeki gibi bir kapanma olmuyor ufak tefek takılmalar dışında stabil çalışıyor.. zaten jblight romundan başka çare yok bencesizde oldu mu bilmiyorum ama, ben bu lightjb yükledikten sonra konuşurken telefon kendiliğinden kapanmaya başladı.
sürekli değil ama günde 3-4 kere oluyor, ve gittikçe de artıyor gibime geldi, sanki telefonu karşının yüzüne kapatmış gibi oluyor,
bende jb yükledim fakat sendeki gibi bir kapanma olmuyor ufak tefek takılmalar dışında stabil çalışıyor.. zaten jblight romundan başka çare yok bence
sizde oldu mu bilmiyorum ama, ben bu lightjb yükledikten sonra konuşurken telefon kendiliğinden kapanmaya başladı.
sürekli değil ama günde 3-4 kere oluyor, ve gittikçe de artıyor gibime geldi, sanki telefonu karşının yüzüne kapatmış gibi oluyor,
"install from SD card" ardından da "choose zip from internal SD card deyip burada indirdiğimiz cocore dosyalarını bulacaz genelde en altta olurlar ilk önce reboot-system-cwm.zip kuracaz.telefon bunu kurunca kendisi kapanıp açılacak.Açıldıktan sonra yine aynı şekilde telefonu kapatıp recovery modda çalıştıracaksin (yukarda anlattığım 3 tuşa basarak)sen reset yaptınmı tele
dostum bende 4 gündür jb light kullaniyorum fena değil bende de kasmalar oluyor yeni bir rom çikar belki jb yi beğendim 2,3,6 ya dönmek de pek iç açici değil. Biraz üstünde durlsar stabil çalşir gibi..arkadaşlar yaklaşık 5 gündür jb lite sürümünü kullanıyordum ve hic bir uygulama yükleme falan yapmama rağmen 2 gündür kasmalar ve küçük takılmalar yapmaya başladı.
Anladığım kadarı ile jb sürümü bizim telefonlara pek uyumlu değil.
Ben 2.3.6 ya geri dönmeyebkarar verdim.aranizda 2.3.6 türkiye sürümü dışında farklı bir rom kullanan oldu mu? Bildiğiniz en stabil 2.3.6 rom'u hangisidir.
Birde şunu ekleyim.bundan sonra alacağım telefon kesinlikle ara model olmayacak.ara modellere güncelleme konusunda güncellemenin stabilitesi konusunda çok önem vermiyorlar.ana modeller ise s2 -s3 -s4 gibi güncellemeleri çok hızlı yayınlanıyor ve custom rom seçeneğide çok fazla.
GÖNÜLDOSTU BELKİ STABİL BİR ROM TAVSİYEdostum bende 4 gündür jb light kullaniyorum fena değil bende de kasmalar oluyor yeni bir rom çikar belki jb yi beğendim 2,3,6 ya dönmek de pek iç açici değil. Biraz üstünde durlsar stabil çalşir gibi..
2.3.6 ya döndüm bile.dostum bende 4 gündür jb light kullaniyorum fena değil bende de kasmalar oluyor yeni bir rom çikar belki jb yi beğendim 2,3,6 ya dönmek de pek iç açici değil. Biraz üstünde durlsar stabil çalşir gibi..
stabil rom buldun sanırım kararlılık güncellemesi olan paylaşırsan belki bende dönerim. yardımcı olursan tabi.2.3.6 ya döndüm bile.
Artık S Advance ile 4.1.2 maceram kesinlikle bitti diyebilirim.1-2 ay'a kadar da satarım telefonu.
XXLK2'yi kurdum.1.sayfada var nasıl dönüleceği.stabil rom buldun sanırım kararlılık güncellemesi olan paylaşırsan belki bende dönerim. yardımcı olursan tabi.
s4 mini yakında piyasada 1,7ghz 1,5 ram 4,2,2 jb 4,3inç 1500tl civarı ona doğru bir gidiş var sanırımXXLK2'yi kurdum.1.sayfada var nasıl dönüleceği.
Kesinlikle JB den çok çok daha stabil.Jb'nin kendine has güzellikleri var ama kasmalar donmalar olunca insanı günaha soktuktan sonra son sürüm kullanmanın bir manasıda yok.
s4 mini yakında piyasada 1,7ghz 1,5 ram 4,2,2 jb 4,3inç 1500tl civarı ona doğru bir gidiş var sanırım

XXLK2'yi kurdum.1.sayfada var nasıl dönüleceği.
Kesinlikle JB den çok çok daha stabil.Jb'nin kendine has güzellikleri var ama kasmalar donmalar olunca insanı günaha soktuktan sonra son sürüm kullanmanın bir manasıda yok.
s4 mini yakında piyasada 1,7ghz 1,5 ram 4,2,2 jb 4,3inç 1500tl civarı ona doğru bir gidiş var sanırım
bu yedekleme vs işlerini hallede bildinmi? yani mesajları, çağrı kaydını vs atabiliyormusun, rehberi içe aktardan alırız sanırım, evet ise bende hemen döneyim diyorum, ayrıca memnunmusun 2.3.6. dan.