emretamgoz
Üye
Kernel'i direkt yükle hiç birşey olmaz
Hacı çok teşekkür ettim. Bu kernelleri sıfırlama yani ilk aldığımız orjinal samsung kerneline döndürebilir miyiz?
Kernel'i direkt yükle hiç birşey olmaz
Hacı çok teşekkür ettim. Bu kernelleri sıfırlama yani ilk aldığımız orjinal samsung kerneline döndürebilir miyiz?

O konuda bir malumatım yok.Zaten emin ol dönmek istemezsin![]()

Dostum senin telefon 2 gün boyunca bekleme modunda mı duruyor.Benim şarj yarım gün ancak gidiyor bana.[/
HAYIR NORMAL KULLANIYORUM; E-MAİLLERİMİ ALIYORUM, GÖRÜŞMELERİMİ YAPIYORUM,FOTOĞRAF ÇEKİYORUM,AMA FİLM FALAN SEYRETMİYORUM.İNTERNETE GİRİYORUM YANİ NORMAL KULLANIYORUM. DEDİĞİN GİBİ BEKLEME MODUNDA DURSAM 5-6 GÜN GİDECEK
Dostum senin telefon 2 gün boyunca bekleme modunda mı duruyor.Benim şarj yarım gün ancak gidiyor bana.[/
HAYIR NORMAL KULLANIYORUM; E-MAİLLERİMİ ALIYORUM, GÖRÜŞMELERİMİ YAPIYORUM,FOTOĞRAF ÇEKİYORUM,AMA FİLM FALAN SEYRETMİYORUM.İNTERNETE GİRİYORUM YANİ NORMAL KULLANIYORUM. DEDİĞİN GİBİ BEKLEME MODUNDA DURSAM 5-6 GÜN GİDECEK
Ben de staj yaptığım yerde sıkılıyorum sabah 8'den 5'e kadar ara ara nete, facebook'a falan bakıyorum. En çok kullandığım günde bile %35 civarında döndüm eve. Yani 10 saatlik süreçte ortalama %40-50 şarj gidiyor. Dediğin gibi beklemede 5-6 gün gitmese de en azından 3 günü çıkaracağından şüphem yok.
Hacılar siz de antutu puanlarınızı paylaşsanız da küçük bi bilgi paylaşımı yapsak aramızda![]()

hocam sen şuan lightjb de misin yoksa LQG'de mi ?

yardımın için çok teşekkürler yukarı anlattığın herşeyi yaptım ve başarılı kurulumu oldu. bu noktan sonra yapacağım başka bir şey varmıdır hala biraz yavaş gibi sanki..tşk.
- - - Eklendi - - -
darkleader kardeş yukarıda anlattığın her şeyi yaptım ve light jb yi kurdum bundan sonra yapacağım bir şey varmısdır yardımların için çok teşekkür ederim

Lightjb romunda alman romundan pek bi fark görmedim bende alman romunda lag,kasma olmuyordu bundada olmuyor belki bu yüzden hızdaki değişimi hala farkedememişdir.İşin garip kısmı alman romunun üstüne kurunca tekrardan cocore'yi kurmama gerek kalmadı direk ccre 6.8 kurulmuş olarak gördü.
karneli kurmayı başaramadım. ilk sayfadaki anlatılan gibi yolu izliyorum fakat karnel sürüm adı ve numarsı değişmiyor. karnel yükleme hakkında bilgi rica etsem
batarya boyutuna göre arka kapak değişiyor ancak. 2450 mah lık bataryada böle bir sorun yok. bizim tel için 3000 mah lık batarya göremedim varsa bende alayım![]()

6 ay olduTelefonun yeni mi?
6.8 daha yenisi istersen aynı şekilde kurabilirsin .tabi "reboot-system-cwm.zip" kurmana gerek yok. diğer 2 tanesi cwm.zip ve twr.zip kur yeterdarkleader yardımların için çok teşekkür ederim karneli kurmayı başardım sayende. ama ilk sayfadan indirdiğim karnel 3.0.31-CoCore-E6.0 sürümü sen E.6.8 diye yazmışsın bir farkı varmı E.6.8 yüklememe gerek varmı teşk.