Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

darkleader

darkleader

Üye
hocam bu arada sizdeki sürümde vidyo izlerken takılma oluyor mu ?
Bn bugüne kadar hangi sürümü yüklediysem videoda takılma oldu.Cocoreleri yükleyince düzeliyor.
Senin yüklediğin son custom romda sorun var mı
Şuan indiriyorum.Sorun varsa indirmeyim boşuna

muratena

muratena

Üye
evet cocoreleri yüklemiyor hata veriyor reboot ettim ama diger cocoreleri yükleyemiyorum

- - - Eklendi - - -

)install zip from sdcard
b)choose zip from sdard

şıkları cıkmıyor tlwfonumda

- - - Eklendi - - -

signature verification failed diye kırmızı bir yazı cıkıyor

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Bn bugüne kadar hangi sürümü yüklediysem videoda takılma oldu.Cocoreleri yükleyince düzeliyor.
Senin yüklediğin son custom romda sorun var mı
Şuan indiriyorum.Sorun varsa indirmeyim boşuna

videolarda takılma vardı az önce cocore çaktım oyun performansı gayet iyi geldi bana menü geçişleri facebook uygulaması whatsaapp felan keza öyle yani en azında stok xxlqe sürümüne göre daha iyi mesela dead trigger sınırsız para hilesi buldum ama yinede siz bilirsiniz ben şikayetçi değilim ama cocoreyi çaksanız daha iyi olur

muratena

muratena

Üye
cocore nasıl yüklüyorsun arkadaşım_?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
cocore nasıl yüklüyorsun arkadaşım_?

ya başta anlatılanları yapsan bi hep beleş istiyon ya :D

- - - Eklendi - - -

3)BUNDAN SONRASI ZEVK MESELESİ EĞER OYUN HASTASI İSENİZ İŞLEMCİYİ DAHA DA GÜÇLENDİRMEK İSTİYORSANIZ YADA PERFORMANSTAN MEMNUN DEĞİL İSENİZ BU KERNEL DOSYASINI YÜKLEMELİSİNİZ !
Android geliştiricilerin kernel dosyalarını yükleyerek aşmamız lazım bu iş işlemciyi artırmak içindir

Bu tip kernel dosyaları yüklemek recoveri mod ile yapılır yalnız recoveri modun yükseltilmesi lazım bunun için linkteki dosyayı indirin zipli bir şekilde yine telin hafıza kartına atıyoruz ve recoveri mod ile yüklüyoruz
bu işlem bittikten sonra artık kernel dosyasını yükleye biliriz
Şimdi cocoore 6.0 ı veriyorum en son sürüm devamlı güncellendiği için link ile konun orjinal sayfasına yönlendiriyorum oradan en son güncellemeleri takip edin!
indirmeniz gereken dosyalar sayfanın en altlarına doğru sadece şu 3 dosyaları indirin ve telefonun dahili hafızasına atın ve recoveri mod ile sırası ile yükleyin!
burası çok önemli SIRASI İLE YÜKLEYİN!

A) sistem dosyasıdır ilk yüklemede cihaz reset atar normaldir
B) - [Click for QR Code]
C) - [Click for QR Code]sonraki güncellemelerde reboot system i yüklemenize gerek yok
yükleme talimatları;
a)install zip from sdcard seçiniz (seçme işlemini pover tuşu ile yapıyorsunuz)
b)choose zip from sdard
seçiniz ve ses açma kapatma tuşları ile telefonun dahili hafızasına attığınız zipli kernel dosyalarını seçiniz , yükleme bittikten sonra yine ses açma ve kapama tuşları ile geri çıkarak en başa dönün ve reboot system now
bulun ve seçin

muratena

muratena

Üye
arkadasım tamam yeni ogrendim ve baya düzgün şekilde roö vs yükleyebiliyorum fakat ben telefonu recovry moda aldıgımda
install zip from sdcard
b)choose zip from sdard diye secenek cıkmıyor onu soruyorum
.

darkleader

darkleader

Üye
evet cocoreleri yüklemiyor hata veriyor reboot ettim ama diger cocoreleri yükleyemiyorum

- - - Eklendi - - -

)install zip from sdcard
b)choose zip from sdard

şıkları cıkmıyor tlwfonumda
İlk önce recovery yükseltme dosyasını tel.hafıza kartına indir. (update.zip olan dosya ben ilk sayfada göremedim linki buaraya tekrar yükleyiverdim. )
sonra 3 adet cocore dosyasını tel.hafızasına (sd card) bölümüne indiriyorsun.
daha sonra telefonu kapatıp ses yükseltme+home tuşu+tel.açma tuşuna basıyorsun.Burada önce hafıza kartına attığımız update.zip açarak recovery mod'u yükseltiyoruz.Sonra açılan bölümde install zip from sd card'dan sonra choose zip from internal sdcard diyeceksin.
Açılan bölümde önce "reboot-system-cwm.zip seçeceksin.Telefon kurulum yapıp kendine reset atacak.Sen yine telefonu kapatıp aynı bölüme gireceksin ve yine recovery modu tel.hafızasındaki update.zip dosyası ile yükseltip tekrar install zip from sd card'dan sonra choose zip from internal sdcard diyeceksin.bu kezde önce "cocore-E-6.0-cwm.zip" sonra "cocore-E-6.0-twrp.zip kuracaksın bu kadar.

- - - Eklendi - - -

videolarda takılma vardı az önce cocore çaktım oyun performansı gayet iyi geldi bana menü geçişleri facebook uygulaması whatsaapp felan keza öyle yani en azında stok xxlqe sürümüne göre daha iyi mesela dead trigger sınırsız para hilesi buldum ama yinede siz bilirsiniz ben şikayetçi değilim ama cocoreyi çaksanız daha iyi olur
Hangi Cocore yi yükledin.
Birde sana göre eksi yönü nedir bu sürümün

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
muratena

muratena

Üye
tşkler arkadasım şimdi oldu:XD

- - - Eklendi - - -

bu konuda verilen core yi yükliycem

darkleader

darkleader

Üye
Rom'u kurdum.Diğer sürümlere göre çok çok hızlı kesinlikle.
Yanlız şöyle bir sorun var kies telefonu tanımıyor ve rehber yedeklerimi tel.'e yükleyemiyorum.Bu çok büyük bir sıkıntı benim için.O yüzden şimdi italya sürümünü indirip bir deniyecem bakalım o nasıl.

1.2 custom rom bende biraz farklı çıktı.Ayarlar menüsü beyaz değildi mesela.Birde ben kurduğumda önceki sürümden kalma 6.8 kerneller vardı onlarıda değiştirmemiş.

Edit.

Gece XXLQG İtalya sürümünü kurdum.Türkiye Rom'una göre çok iyi.
Türkiye sürümü kullanan arkadaşlar bence geçsinler avrupa romlarına, Türkiye sürümü avrupa sürümlerine göre çok geride.
Birde şunu iyice anlamış oldum ki avrupa için çıkan romlar her zaman diğerlerine göre daha iyi oluyor.Zaten Türkiye için çıkana bakarsanız Kenya gibi ülkelerle birlikte çıkmış.Buradan ülkemize ne kadar önen verildiği görülebilir.Birde custom romlar nasıl orjinalinden stabil olabilir hakikaten hayret. Orjinal Romları özensiz hazırladıkları bu şekilde kanıtlanmış oluyor.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Rom'u kurdum.Diğer sürümlere göre çok çok hızlı kesinlikle.
Yanlız şöyle bir sorun var kies telefonu tanımıyor ve rehber yedeklerimi tel.'e yükleyemiyorum.Bu çok büyük bir sıkıntı benim için.O yüzden şimdi italya sürümünü indirip bir deniyecem bakalım o nasıl.

kies le işim olmadığı için sıkıntı yok bende zaten 1.3 sürümü çıkarsa büyük ihtimalle bug'ları düzelticeklerdir

- - - Eklendi - - -

Hangi Cocore yi yükledin.
Birde sana göre eksi yönü nedir bu sürümün

6.8

• Beğen
Tepkiler: darkleader
darkleader

darkleader

Üye
kies le işim olmadığı için sıkıntı yok bende zaten 1.3 sürümü çıkarsa büyük ihtimalle bug'ları düzelticeklerdir

- - - Eklendi - - -

6.8

Benim de kiesle işim yok ama rehber ve bazı yedekler için kullanıyorum.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
recoveri yükseltme linki konuyu düzenlerken yanlışlıkla silmişim galiba uyarınız için teşekkürler tekrar düzenledim

fsagcan

Üye
şimdi son olarak neye karar verildi, son lite romu yükleyelim mi? yoksa alman ve cocore üzerinden devammı edelim.

- - - Eklendi - - -

bu sitede birçok telefon için cyanogenMod yayımlandığı söyleniyor, bizim telefon da var içerisinde. o da 4,2,2 diye geçiyor
bağlantı adresi

Samsung Galaxy S
stable Direct Download:
md5sum: f328b2608bebb71ff35cd4fca359e615 Short URL:
156.42 MB2013-06-24 17:11:11
nedir aslı var mıdır?,

darkleader

darkleader

Üye
şimdi son olarak neye karar verildi, son lite romu yükleyelim mi? yoksa alman ve cocore üzerinden devammı edelim.

- - - Eklendi - - -

bu sitede birçok telefon için cyanogenMod yayımlandığı söyleniyor, bizim telefon da var içerisinde. o da 4,2,2 diye geçiyor
bağlantı adresi

Samsung Galaxy S
stable Direct Download:
md5sum: f328b2608bebb71ff35cd4fca359e615 Short URL:
156.42 MB2013-06-24 17:11:11
nedir aslı var mıdır?,

Hocam bir arastır varsa da bir yükle, müsait olsam ben bakardım malesef değilim.
Bu arada ben yeni çıkan italya sürümünü (XXLQG) kullanıyorum.COCOREleri kurmadım şuan bir sıkıntı yok.Bir kaç gün deniyecem bakalım sonradan sıkıntı verecek mi.

fsagcan

Üye
Hocam bir arastır varsa da bir yükle, müsait olsam ben bakardım malesef değilim.
Bu arada ben yeni çıkan italya sürümünü (XXLQG) kullanıyorum.COCOREleri kurmadım şuan bir sıkıntı yok.Bir kaç gün deniyecem bakalım sonradan sıkıntı verecek mi.

araştırıyorum, yalnız kafama takılan iki seçenekli download olması 'S' in sonunda (B) olan var bide, Qualcomm ve Exynos işlemcili olayı varmış bizim telefonun işlemcisi nedir acaba "Otuzdan fazla cihaz için CM10.1.0 yani 4.2.2 stabil sürüm indirilmeye sunuldu. Exynos ve Tegra 2 işlemcilere sahip cihazların ise kararlı sürüm için bir süre daha beklemesi gerekiyor." deniyor

darkleader

darkleader

Üye
araştırıyorum, yalnız kafama takılan iki seçenekli download olması 'S' in sonunda (B) olan var bide, Qualcomm ve Exynos işlemcili olayı varmış bizim telefonun işlemcisi nedir acaba "Otuzdan fazla cihaz için CM10.1.0 yani 4.2.2 stabil sürüm indirilmeye sunuldu. Exynos ve Tegra 2 işlemcilere sahip cihazların ise kararlı sürüm için bir süre daha beklemesi gerekiyor." deniyor

Ben hiç qualcomm veya exynos ile alakalı birsey duymadım bugüne kadar.
Sadece bildiğim cortex-A9 mali 400 işlemci kullandığı.

Riske girmeye gerek yok o zaman dostum boşver.

darkleader

darkleader

Üye

Benchmark'tan baktım simdi gpu ARM yazıyor.

fsagcan

Üye
Ne dersiniz yüklesek mi?

darkleader

darkleader

Üye
Ne dersiniz yüklesek mi?

Yükleme boşver.Garanti olmayan işe girişmeyelim.Tel.elimizde patlamasın. :)
Ben dün 4.2.2. için bir link bulmuştum ona bir bakayım tekrar bulabilecekmiyim.

darkleader

darkleader

Üye
Bu arada dün gece yüklediğim İtalya XXLQG sürümüde videolarda kasma yapıyor.

Cocoreleri yüklesem mi, custom rom mu araştırsak ne yapsak puuuffffffffff....

Niye adam gibi bir sürüm yapmazsınız be samsung yetkilileri.Telefon şahane yazılım tam uyumlu değil.
Bizim durumumuz aynen şuna benziyor.Bmw ye murat 131 motoru takmışlar, bizde arabadan tam performans bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: KernelTeam

Üst Alt