Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Sağolun kerneli attım şuan cocore 6.8 var

izlenimlerin doğrultusunda ; evet farkedilen bariz bir hız artışı olmuş ancak bazı sistem kararsızlıkları da meydana geliyor mesela dün touchwiz launcher durduruldu diye bi hata aldım ve telefon tepki vermemeye başladı bende reset attım yani güzel fena değil rehbere giriş süresi de hızlanmış ama neden bu resmi yazılımlarda stabiliteyi sağlıyamıyorlar anlamadım yani sonuçta orjinal yazılım stabil olması lazım boş yere bizi uğraştırıyorlar

darkleader

darkleader

Üye
Sağolun kerneli attım şuan cocore 6.8 var

izlenimlerin doğrultusunda ; evet farkedilen bariz bir hız artışı olmuş ancak bazı sistem kararsızlıkları da meydana geliyor mesela dün touchwiz launcher durduruldu diye bi hata aldım ve telefon tepki vermemeye başladı bende reset attım yani güzel fena değil rehbere giriş süresi de hızlanmış ama neden bu resmi yazılımlarda stabiliteyi sağlıyamıyorlar anlamadım yani sonuçta orjinal yazılım stabil olması lazım boş yere bizi uğraştırıyorlar

Sürekli yeni çıkardıkları telefonları satmak asıl amaç.Eskilere de desteği kesmiyoruz gibisinden göstermelik çıkartıyorlar diye düşünüyorum güncellemeleri.Yoksa seninde dediğin gibi kernelleri yapanlar kadar uğraşsalar hiç bir şeye gerek kalmaz.

fsagcan

Üye
Sürekli yeni çıkardıkları telefonları satmak asıl amaç.Eskilere de desteği kesmiyoruz gibisinden göstermelik çıkartıyorlar diye düşünüyorum güncellemeleri.Yoksa seninde dediğin gibi kernelleri yapanlar kadar uğraşsalar hiç bir şeye gerek kalmaz.

Anlamadığım şu, bu kernelleri falan yazanların hiçmi işi gücü yok ta bu kadar işe uğraşıyorlar, zaman harcıyorlar, yoksa telefonlardaki bilgiler falan gizlice toplama falan mı yapıyorlar,
yani bu kadar emek nasıl karşılıksız olur ki, türbe mi çalıştırıyor bunlar :)

darkleader

darkleader

Üye
Anlamadığım şu, bu kernelleri falan yazanların hiçmi işi gücü yok ta bu kadar işe uğraşıyorlar, zaman harcıyorlar, yoksa telefonlardaki bilgiler falan gizlice toplama falan mı yapıyorlar,

Memlekette boş adammı arıyorsun :)
Aslında dünyada demeliydim :) Akşama kadar baba parası yiyip boş işlerle uğraşandan bol ne var.Gerçi bazılarıda boş işler değilde yinede millete yararlı işler yapabiliyorlar.
Bu aylak tiplere çok net bir örnek verebilirim ama yorum silinir ve ceza alırım(Forumla alakalı :D )

Diğer bahsettiğin bilgi hırsızlığı konusuna gelirsek o konuda tamamen kernelleri ve custom romları yazanların insafına kalmışız.Tabi yüklemeyi yapanlarda bunu göz önüne alıpta yüklüyorlar.Geçen ayki faturamda yurtdışına mesaj atmışım gibi görünüyor. Ben atmadığıma göre ya yüklediğim bir uygulama yada yüklediğiniz kernellerle alakalı olabilir.O yüzden telefonunuza orijinal rom,kernel veya telefonu root'lu kullanıyorsanız çok özel bilgilerinizi telefona kaydetme melisiniz.

fsagcan

Üye
Memlekette boş adammı arıyorsun :)
Aslında dünyada demeliydim :) Akşama kadar baba parası yiyip boş işlerle uğraşandan bol ne var.Gerçi bazılarıda boş işler değilde yinede millete yararlı işler yapabiliyorlar.
Bu aylak tiplere çok net bir örnek verebilirim ama yorum silinir ve ceza alırım(Forumla alakalı :D )

sana katılıyorum, bende yazacaktım bişeyler ama yeri değil, forumdan banlanmayalım durduk yere, boş iler bunlar booooş.

KernelTeam

KernelTeam

Üye

ADAMLAR HİZMETE ÇALIŞIYOR ANDROİD AŞKI VAR ADAMLARDA İKTİDAR ANDROİD OLSUN İSTİYOLAR :ehe

BU ARDA BEN GİNGERBREADE GEÇTİM BEYLER YİNE BU COCORE DE FAZLA KESMİYO YANİ OYUNLARDA YİNE İSTİSNAİ TAKILMALAR OLUYO BEN FOTAYA KADAR BEKLİYCEM

darkleader

darkleader

Üye
BU ARDA BEN GİNGERBREADE GEÇTİM BEYLER YİNE BU COCORE DE FAZLA KESMİYO YANİ OYUNLARDA YİNE İSTİSNAİ TAKILMALAR OLUYO BEN FOTAYA KADAR BEKLİYCEM
Takılıyor dediğin oyunlar nedir.Yükleyip denemek istiyorum.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
mesela frontline commando d.day bide csr racing

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
mesela frontline commando d.day bide csr racing

Suan almanya sürüm yüklü ve kernel yok dediğin oyunlarda hic donma yok (0 donma) ve dday ve frontlinede hilede var
Acaba bende mi terslik var? :) :)

KernelTeam

KernelTeam

Üye

Suan almanya sürüm yüklü ve kernel yok dediğin oyunlarda hic donma yok (0 donma) ve dday ve frontlinede hilede var
Acaba bende mi terslik var? :) :)

bilmiyorum hocam belki stabillik iyidir o sürümde

- - - Eklendi - - -

bu fotayı beklemek de zor galiba ben yeninden yazılım atacağım :D 3 günde 7 kere rom atan adam olarak tarihe geçicem :D

- - - Eklendi - - -

sizce almanya sürümünü mü türkiye sürümünü mü atmalıyım ?

- - - Eklendi - - -

AGALAR Bİ YARDIM EDİN 3 GÜNDÜR STABİLSİZLİK ÇEKİYORUM TÜRKİYE SÜRÜMÜ AT DERSENİZ ATICAM ALMAN DERSENİZ ATICAM HERKEZ Bİ CEVAP YAZSIN HANGİSİ DAHA STABİLSE ONU ATICAM ARTIK YETER YA W

loneely42

loneely42

Üye
Kardesim ben sıkıldım bu 4.1.2 den ben geri döndüm tavsiye etmiyorum hic bulasma

darkleader

darkleader

Üye
bilmiyorum hocam belki stabillik iyidir o sürümde

- - - Eklendi - - -

bu fotayı beklemek de zor galiba ben yeninden yazılım atacağım :D 3 günde 7 kere rom atan adam olarak tarihe geçicem :D

- - - Eklendi - - -

sizce almanya sürümünü mü türkiye sürümünü mü atmalıyım ?

- - - Eklendi - - -

AGALAR Bİ YARDIM EDİN 3 GÜNDÜR STABİLSİZLİK ÇEKİYORUM TÜRKİYE SÜRÜMÜ AT DERSENİZ ATICAM ALMAN DERSENİZ ATICAM HERKEZ Bİ CEVAP YAZSIN HANGİSİ DAHA STABİLSE ONU ATICAM ARTIK YETER YA W

3 günde 7 tane ROM yüklemişsin bir de Türkiye rom'unu yükle zarar etmezsin. :)

loneely42

loneely42

Üye
İlk baslarda iyi hos guzel daha sonra kasmalar takilmalar video larda takilmalar almanya roomu vardi en stabili dediler ondada is yok tr romu almanya ile ayniymis zaten

KernelTeam

KernelTeam

Üye
onu da yükledim hacı almanya sürümü nasıl ?

loneely42

loneely42

Üye
Hepsi ayni kardesim en iyisi 2.3.6 ama yukle hevesin kalmasin :) ben cok hevesle yuklemistim

sonra onemli olan telefonun perfomansi :thumbup:

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Hepsi ayni kardesim en iyisi 2.3.6 ama yukle hevesin kalmasin :) ben cok hevesle yuklemistim

sonra onemli olan telefonun perfomansi :thumbup:

evet bende şuan 2.3.6 fotadan gelene kadarda değiştirmek istemiyorum

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
evet bende şuan 2.3.6 fotadan gelene kadarda değiştirmek istemiyorum
kardeşim eğer telde güncelleme yapacaksan hiç bulaşma size telden güncelleme aldığınızda bu problemlerin olmayacağı ne mağlum ben size söyleyeyim aynı sıkıntı ve problemler devam edecek çünkü ha telefon üzerinden ha kies üzerinden ha odin üzerinden bu yazılım hepsinde aynı hepsi samsung un programları samsung un yazılımı siz çok acele ediyorsunuz biraz sabredin bir miktar kullandıktan sonra cihaz kendine geliyor ilk yüklemelerde afallıyor cihaz sonra kendini topluyor bende şu an hiç sıkıntı poblem yok

Üst Alt