Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

iOSait

Üye
Ulan kirk yilin Basi stabil çalışan bi jb buldum simdi de pil %30 gitti allah belasini versin böyle telefonun

iOSait

Üye
İyi Bayramlar

Tepkiler: darkleader

iOSait

Üye
beyler s4 mini nasıl?

Konu Sahibi
beyler s4 mini nasıl?
işlemcisi ezperia sp nin kullandığı işlemcinin bir alt modeli ama rami yüksek iyi bir cihaz fakat 1 ay filan bekle şu an 1200 bunu hak etmiyor 1000 tl olunca alınır o da 2 ay içinde düşeceğini tahmin ediyorum

Bütün arkadaşlarıma hayırlı bayramlar bayramınız mübarek olsun!

- - - Eklendi - - -

beyler s4 mini nasıl?
işlemcisi experia sp nin kullandığı işlemcinin bir alt modeli ama rami yüksek iyi bir cihaz fakat 1 ay filan bekle şu an 1200 bunu hak etmiyor 1000 tl olunca alınır o da 2 ay içinde düşeceğini tahmin ediyorum

Bütün arkadaşlarıma hayırlı bayramlar bayramınız mübarek olsun!

iOSait

Üye

Sizinde bayram iniz mübarek olsun abi yanliz telefonu bayram harcliklarim ile alacam kurban bayraminda da PC almayi düşünüyorum 1200TL ye kadar cikabilirim en fazla ne önerir siniz?

Konu Sahibi
Sizinde bayram iniz mübarek olsun abi yanliz telefonu bayram harcliklarim ile alacam kurban bayraminda da PC almayi düşünüyorum 1200TL ye kadar cikabilirim en fazla ne önerir siniz?
Allah razı olsun motorola moto x diye 1 ay sonra bir cihaz çıkartacak onu bekle donanımı oldukça iyi tahmini 1250 gibi fiyat bekleniyor sp ve s4 mini halt etmiş onun yanında bunu tavsiye edebilirim

iOSait

Üye
Allah razı olsun motorola moto x diye 1 ay sonra bir cihaz çıkartacak onu bekle donanımı oldukça iyi tahmini 1250 gibi fiyat bekleniyor sp ve s4 mini halt etmiş onun yanında bunu tavsiye edebilirim

Motorola kötü ya dandik geliyor bana xperia sp iyiymis diyorlar neyse bi para elime geçsin de inşallah yapacaz birşeyler

iOSait

Üye
Nexus 4 var galaxy mega var onlarda iyi

Bayramınız mübarek olsun dostlar...

Hayırlı Bayramlar beyler

iOSait

Üye
sonunda advanceden kurtuluyorum, oh

Satıyormusun.
Para hesabi mi verecen yoksa takas mı ?Kaça sayıyorlar?

iOSait

Üye
Satıyormusun.
Para hesabi mi verecen yoksa takas mı ?Kaça sayıyorlar?

yok ne satması elimde 1000tl var ekleyip yeni pc mi alsam telefon mu diye düşünüyorum aklımda xperia z var ipod veya ipadı satmak zorundayım

iOSait

Üye
S Advance icin sarji gb gibi uzun gidrn jellybean rok varmi

iOSait

Üye
LightJB kullananlar sizde şarj sorunu yokmu

iOSait

Üye
GB hic stabol degil ya off

iOSait

Üye
Evet arkadaşlar s4 aldım bu illetten kurtuldum