KernelTeam
Üye
tamadır xda dan paranoid 2.99 çaktım ama telefon hafızasıyla sd yeri değişti yani sd kartı sadecde oi file maanagerdan görebiliyorum yani sd kart telefonun hafızası oldu nasıl düzeltcemhttp://www.maxicep.com/samsung-andr...-kernel-otg-ozellikli-814340.html#post6241113 kernel ile otg özelliği eklemek isteyenler- - - Eklendi - - -All in one Muhteşem bir rom kesinlikle bakın ve otg özelliğide varhttp://www.maxicep.com/samsung-andr...droid-aokp-cm10-1-hepsi-bir-arada-814325.html
http://www.maxicep.com/samsung-andr...-kernel-otg-ozellikli-814340.html#post6241113 kernel ile otg özelliği eklemek isteyenler
- - - Eklendi - - -
All in one Muhteşem bir rom kesinlikle bakın ve otg özelliğide var
http://www.maxicep.com/samsung-andr...droid-aokp-cm10-1-hepsi-bir-arada-814325.html
Farkındamısınız bilmiyorum ama Ocak Ayından kalma hatalarla dolu bir kernel paylaşmışsınız, OTG çalışmıyor, Ayrıca birsürü hata barındırıyor, En büyük hatası ekran kilidi yaptıktan sonra ekran ışığını otomatik parlaklığa çekmek gibi bir saçmalık yapıyor. OTG için kernel ararken daha önce bunu yüklemiştim ve aynı şeyleri gene görmüştüm. Şimdi siz paylaşınca bir heycan yapıp yükledim ama sonum hüsran oldu. Denemeden böylesine paylaşımlar yapmanız hiç hoş değil.
Paylaştığınız Romu denemedim ama xda da okuduğum yorumlara ve anladığıma göre ondada OTG desteği yok.
Bu bahane ile rusya romundan kalma telefonumu türkiye romuna geçiriyorum. Fakat Cocore Kernel yüklerken hata alıyorum arkadaşlar, "E: failed to verify whole- file signature" diye, CWM update ederken CLOCKWORK hatası verip kapanıyor. Nerde hata yapıyorum. Cocore yükleyemedim.
hocam açıkçası kernelin telefonumda denemedimama romda destekliyor bizzat denedim
gps yi açtın mı dostum büyük bir ihtimal ile kapalı olmalı ki internet üzrerinden vericiler ile tahmini yerini bulmuş hata sende galiba yada 1. sayfada navigasyonlar bir de onu kullan
Ayarlar - Konumservisleri 'nde 3 seçeneği de (GPS de dahil) aktif ediyodum, 3Gilebağlanıyodum yine aynıydı.
Şimdi denedim 20 m'ye düştü doğruluk tam iyi gösteriyor şu an binanın içinden. Dün niye sıkıntı oldu anlamış değilim hala.
- - - Eklendi - - -
Bu arada TR Gingerbread'deyken (rootsuz, orjinal kernel) 6707 puan aldığım Antutu benchmark testinde TR Jellybean'e (rootlu, orjinal kernel) geçtikten sonra 6022 puan aldım. Hatta gereksiz google uygulamalarını da kaldırdım (chaton, hangout, google+ vs). Oyunlarda kasıp kasmadığını falan denemedim ama 700 puanlık düşüş çok geldi bana. Normal midir acep?
şu an LightJB v1.2 romunu kullanıyorum s4ün demosu gibi birşey ayrıca oldukça stabil kernelsiz real racing3 shadowgun gibi oyunları 0 kasma ile çalıştırdımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1- Kullandığın rom videolarda nasıl? ileri geri yaptığında veya durdurup tekrar yürüttüğünde kasma,takılma yapıyor mu?
2- Rehber ve Çağrı yapma bölümü açılış süresinde jb ile fark var mı?
3- Oyunlarda takılma,atma gibi problemler var mı?
hayır rehbere giriş süresi sanki biraz daha kısa gibi geldi bana ayrıca bilirsiniz eskiden oyunlara girince sonra oynadıktan sonra çıkınca 2-3 saniye bekliyordu telefon arayüz kendini yeniden başlatıyordu bu romda daha iyi ayrıca real racing3ü dead,triggerı most wantedı 2 saat kadar oynadım ciddi bir kasma yaşamadım film izlemedim şuana kadar ama büyük ihtimalle takılma olmaz diye düşünüyorum ilerki sürümlerde daha iyi olabilir
- - - Eklendi - - -
ya jelly bean romunu editlemişler işte
s4 kilit ekranı,saydam bildirim paneli,beyaz settings,kamera simgesi değişmiş stabilite artmış biraz sanki
- - - Eklendi - - -
ya jelly bean romunu editlemişler işte
s4 kilit ekranı,saydam bildirim paneli,beyaz settings,kamera simgesi değişmiş stabilite artmış biraz sanki
- - - Eklendi - - -
BUYRUN RESİMLER
Arkadaşlar cwm yüklerken aldığım hatayi nasil duzeltebilirim, cwm update edemiyorum x(
"E: failed to verify whole- file signature" Hatasi veriyor, CWM update ederken CLOCKWORK hatası verip kapanıyor. Nerde hata yapıyorum. Cocore yükleyemedim neyle update edebilirim? Yardımcı olursanız memnun olurum.
Update.zip hafıza kartında yüklü değil mi?
Yapamadığın şeyler nedir?cocoreleri mi yükleyemedin.jelyy bean yükledim fakat bu konudaki reboot ve diger işlemleri kabul etmedi telefonum yardımcı olabilirmisiniz_?
jelyy bean yükledim fakat bu konudaki reboot ve diger işlemleri kabul etmedi telefonum yardımcı olabilirmisiniz_?
Yapamadığın şeyler nedir?cocoreleri mi yükleyemedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?