Galaxy w unroot yardim lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demirlek03

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w unroot yardim lutfen
Arkadaslar ben galaxy w telefonumu rootladım dedıgınız gıbı sonra tekrar unroot etmek istedım guc tuşu+menü+ses arttır'a basarak acıp apply from sdcard/unroot u sectım sımdı eskı halıne donmedi bende fabrıka ayarlarına dondurdum ama yınede back up dosyasındakı canlı duvar kagıtları latitude google news gibi seyleri yuklemeye calısınca uygulama yuklanmedi diyor yardımcı olurmusunuz...

ibrahimoh

Üye

önce bunları indir

yukarıdaki videoya görede yüklemeyi yap dostum. Telefon ilk aldığın haline döner

demirlek03

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun kardesım telefon galıba brıck oldu ınsallah olur denıyorum hemen

- - - Eklendi - - -

ibrahim kardes bu vıdeo ya gore yaptım 400 dakıkayı gectı sarı ne ılerlıyo ne bişey oluyo

demirlek03

Üye
    Konu Sahibi
videoda anlatılan herseyı harfiyen yaptım fakat olmuyor hiç bir ilerleme yok buyuk karenın içinde start falan yerine AMSS yazıyor :(

ibrahimoh

Üye
videoda anlatılan herseyı harfiyen yaptım fakat olmuyor hiç bir ilerleme yok buyuk karenın içinde start falan yerine AMSS yazıyor :(

hocam yaptığınız işlemleri tekrar bi gözden geçirin olması lazım. Bir kez daha deneyin ama çok dikkatli olun hassas bir işlem. Olmazsa özelden mesaj atın yardımcı olmaya çalışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt