Samsung Galaxy Note'daki Uyuz edici hata!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note'daki Uyuz edici hata!
Arkadaşlar bidiğimiz gibi güncelleme ile gelen özelliklerden biriside kalemin ekranda nereye denk geleceğini gösteren o şirin nokta efekti. Ancak bu noktacığın çok uyuz bir de hatası mevcut. Kalem üzerindeki düğmeye basılı tutarak ekrana kalemi basınca ekran görüntüsü alan galaxy note bu nokta özelliği açık iken noktayıda bu ekran görüntüsüne dahil ediyor. Böyle olunca herşey berbat oluyor.. Kalem ile ss alamaz olduk. Yani bu print screen sırasında mouse u da çekmek gibi birşey. Umarım bir sonraki güncellemelerde bu hatanın farkına varırlar.

PriZm

PriZm

Üye
sende o zaman ekrandaki işaretleme özelliğini kapat :)

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
normal şartlarda çok işe yarar bir özellik fotoğraf düzenlerken aşırı işe yarıyor :) hassas ayar yapmak için birebir

dadaraz

dadaraz

Üye
Hassas ayar yaparkenmi ekran görüntüsü almak amacın? Eğer ekran görüntüsü alırken o nokta otomatik olarak kapansaydı bu seferde nokta kapandı diye yakınanlar çıkardı inan bana... :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
4.0.4te kapanıyor otomatik. SGS3

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
TheMadness

TheMadness

Üye
C pen düşünüyorum ben de. S pen galaxy S3te çalışıyor ikisi de PenTile ekran.

PriZm

PriZm

Üye
bendede çalışır o zaman :D

geneluye

geneluye

Üye
C pen düşünüyorum ben de. S pen galaxy S3te çalışıyor ikisi de PenTile ekran.

s pen s3 de çalışmıyor video da var biraz ilerleyin speni deniyorum s3 de ve yazı gelmiyor çünkü s3 ekranında s penin çalışma özelliği yokmuş

TheMadness

TheMadness

Üye
s pen s3 de çalışmıyor video da var biraz ilerleyin speni deniyorum s3 de ve yazı gelmiyor çünkü s3 ekranında s penin çalışma özelliği yokmuş

C pen alırız :D

SilentOne

SilentOne

Üye
o kalemi nerden bulucaz araştırdım hiç bir sitede göremedim :D

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
da da bulabilirsin

- - - Eklendi - - -

Ancak note dışında bir telefonda çalışmıyor başka telefon için alacaksan diye söyledim ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt