Samsung GALAXY S4 ekran görüntüsü alma ve çekme nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Samsung GALAXY S4 ekran görüntüsü alma ve çekme nasıl?
Güney Kore kökenli ünlü mobil cihaz üreticisi Samsung’un geliştirdiği GALAXY S4 cihazında ekran görüntüsü alma işlemi nasıl yapılır? Samsung GALAXY S4 ekran görüntüsü çekme işte tüm detaylar burada.

Samsung Galaxy S4 ekran görüntüsü alma işlemi Samsung’un diğer Galaxy modelleri ile aynı şekilde yapılıyor.

Samsung Galaxy S4 ile ekran görüntüsü alma işlemini iki farklı yöntem ile yapabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

1. Telefonun yan kısmında bulunan Güç (Kilit) Düğmesi ve Menü Düğmesine aynı anda basın ve 1 saniye bekleyin. S4 ekran resmini çekecek ve telefona kaydedecektir.

2. Samsung Galaxy S4 ekran resmi çekmek için diğer yöntem ise avuç içi hareketi ile ekran resmi çekmektir. Bunun için elinizi telefon ekranına dik olarak sağdan sola doğru çekmeniz yeterlidir. Aşağıdaki resimde örnek gösterilmiştir.

Avuç içi ile ekran resmi çekebilmek için Ayarlar menüsünden bu özelliği aktif etmeniz gerekmektedir. Bunun için Ayarlar>Hareketler ve İşaretler>Ekranı yakalamak için avuç içinizle kaydırın sekmesine gelin ve aktif hale getirin.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung Galaxy S4 ile çektiğiniz ekran resimlerine Galeri uygulamasından erişebilirsiniz. Çektiğiniz ekran resimleri telefonun dahili hafızasında Pictures>Sceenshots klasörüne kaydedilmektedir.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt