Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

terbiyesizim

Üye
Valla kolay görünüyor eve varınca hemen yapıyorum. Garanti dışına çıkıyormu? Peki dosyaları sizde videoda görünen yerden mi indirdiniz burdan mı

Farketmez ikiside aynu dosya zaten takilma ona. Evet garanti disina cikar tabiki rootlayacagindan dolayi. Sen aynen videodakileri yap yeterli

gablocu

gablocu

Üye
Farketmez ikiside aynu dosya zaten takilma ona. Evet garanti disina cikar tabiki rootlayacagindan dolayi. Sen aynen videodakileri yap yeterli
Garanti dışına çıkınca geri yükleme ve garantili hale getirmek mümkün mü?

terbiyesizim

Üye
Garanti dışına çıkınca geri yükleme ve garantili hale getirmek mümkün mü?

Evet tekrar yapabilirsin ancak 4.3 icin oluyor mu bilemem. Cunku 4.3 te olaylar biraz degisti o yuzden ne desem yalan olur

gablocu

gablocu

Üye
I
Evet tekrar yapabilirsin ancak 4.3 icin oluyor mu bilemem. Cunku 4.3 te olaylar biraz degisti o yuzden ne desem yalan olur
İlgin alakan için çok çok teşekkürler kardeşim sonuçtan seni haberdar ederim bu gece deneyeyim

• Beğen
Tepkiler: terbiyesizim
cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
beyler ben yaparken odinden baglantı mi bisey gitti bu yazı geldi garantiye verdim ilgileneceklerini söylediler ciddi bir sorunmudur

terbiyesizim

Üye
beyler ben yaparken odinden baglantı mi bisey gitti bu yazı geldi garantiye verdim ilgileneceklerini söylediler ciddi bir sorunmudur

Kiesten 1 hareketle kendinde halledebilirdin bosuna vermissin. Benim daha once 1 defa basima gelmisti kiesten duzelmisti. Merak edilecek bise degil

gablocu

gablocu

Üye
Kardeş şimdi o dosyayı indirdim videoda ne gördüysem o linki buldum indirdim inen dosyası telefona atıp videodaki gibi devam etmek yetermi ve hatta devam edermi telefonda başka program yüklü olması lazımmı root falan diyorsunuz ya

terbiyesizim

Üye
Kardeş şimdi o dosyayı indirdim videoda ne gördüysem o linki buldum indirdim inen dosyası telefona atıp videodaki gibi devam etmek yetermi ve hatta devam edermi telefonda başka program yüklü olması lazımmı root falan diyorsunuz ya

Telefonu ilk basta rootlayacaksin zaten. Ben oyke yaptim yani. Sende once rootle sonra philz touchu kur ve sonrada romu kur son olarakta otayı yukleyeceksin bitecek

gablocu

gablocu

Üye
Telefonu ilk basta rootlayacaksin zaten. Ben oyke yaptim yani. Sende once rootle sonra philz touchu kur ve sonrada romu kur son olarakta otayı yukleyeceksin bitecek
abi acil yardım lazım o videodaki gibi dosyayı sd karta attım devam ettim ama sonuç yok ortada

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Kiesten 1 hareketle kendinde halledebilirdin bosuna vermissin. Benim daha once 1 defa basima gelmisti kiesten duzelmisti. Merak edilecek bise degil
denedim bagladım okumadı telefonu magazaya göturdum onlarda okutamadı 1 saat falan teknik servise gidicek sanırım
beyler hemen yapılırmı yani sorun çıkartırmı cihazTR cıkıslı kvk garantisi var

• Beğen
gablocu

gablocu

Üye
Sonuc yok derken daha acik anlatsan?
telefonu sıfırladım sonra videoakileri takip edebildiğim kadar yaptım. Hafıza kartına attığım zip dosyasını seçeceğim ekran gelmiyor. O kısımda takılıp kalıyorum

Sırasıyla önce root yapmıştım sonra o recovery denileni yükledim sonra kapatma tuşu, ses açma ve menü tuşlarına basıp ilgili ekrana geldim işte videodaki gibi yapıyorum ama sd karttan zip seçeğim ekran gelmiyor. Lütfen yardım edin

terbiyesizim

Üye
telefonu sıfırladım sonra videoakileri takip edebildiğim kadar yaptım. Hafıza kartına attığım zip dosyasını seçeceğim ekran gelmiyor. O kısımda takılıp kalıyorum

Sırasıyla önce root yapmıştım sonra o recovery denileni yükledim sonra kapatma tuşu, ses açma ve menü tuşlarına basıp ilgili ekrana geldim işte videodaki gibi yapıyorum ama sd karttan zip seçeğim ekran gelmiyor. Lütfen yardım edin

Nasil gelmez ya. Dogru yere baktigina emin misin sen? Yani recovery e giriyosun ama zipli dosyayi mi bulamiyorsun?

gablocu

gablocu

Üye
Nasil gelmez ya. Dogru yere baktigina emin misin sen? Yani recovery e giriyosun ama zipli dosyayi mi bulamiyorsun?
Valla ben göremedim kardeş. Alla rızası için videodaki adamın tıkladığı yerleri bana bir bir yazamazmısın.

terbiyesizim

Üye
Valla ben göremedim kardeş. Alla rızası için videodaki adamın tıkladığı yerleri bana bir bir yazamazmısın.

Kardesim baktim simdi zip from external card yaziyor orasi hafiza karti oluyor orada zipi attigin yerden devam edeceksin

gablocu

gablocu

Üye
Kardesim baktim simdi zip from external card yaziyor orasi hafiza karti oluyor orada zipi attigin yerden devam edeceksin
şimdi 4,3 ü bilir bilmez bir şekilde geri yükledim ama aynı dosyalardan ikişer tane olmuş aynı zil sesi falan. Akşam eve varınca nerden başlayayım ne yapayım.

terbiyesizim

Üye
şimdi 4,3 ü bilir bilmez bir şekilde geri yükledim ama aynı dosyalardan ikişer tane olmuş aynı zil sesi falan. Akşam eve varınca nerden başlayayım ne yapayım.

rocovery moda gireceksin ve
recovery moda girdiğin zaman şunları yapacaksın,

1.wipe data/factory reset--> Clean to a new rom---> yes
2.wipe cache partition ---> yes
3.advanced ---> wipe dalvik cache ---> yes
4.install zip---> Choose from external sdcard --> romu nereye attıysan o romu bulup tıkla bu kadar.

sonra aynı şekilde tekrar recovery moda girip bu defa da OTA yazanı bulup sadece install zip yazan yere girip onu kuracaksın.

gablocu

gablocu

Üye

4.install zip---> Choose from external sdcard --> romu nereye attıysan o romu bulup tıkla bu kadar.

sonra aynı şekilde tekrar recovery moda girip bu defa da OTA yazanı bulup sadece install zip yazan yere girip onu kuracaksın.
İşte anlatım budur yar. Sağolasın kardeşim. Allah yeni yılda tüm dileklerini kabul eder inşallah. Sorun olursa eve varınca yazarım ben burdan

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benden demesi bu rom iyi değil dikkat ettim samsungun 4.3 test sürümünün üzerine kurulmuş şuan kullandığım rom ise mk4 ingiltere romunu kullanıyor gözle takip, tek elle tüm ekranı kullanma gibi note 3 özellikleri de mevcut üstelik yüklenirken multi tool ile csc featureslerinin kontrol edebiliryorsunuz benim cihazımm bu romdan sonra (Overclock yapmadım yapmayacağım ) 20903 puan aldı bence en iyi rom bu ama yüklemeden önce efs yedeği almanız lazım ben almasaydım imei numaram gitmişti
:)

gablocu

gablocu

Üye

olmadı hocam yine olmadu bu çıkıyor

Üst Alt