terbiyesizim
Üye
olmadı hocam yine olmadu bu çıkıyor
Kardesim hafiza kartin takili dimi?? Orda hafiza kartini gormuyor sanki
olmadı hocam yine olmadu bu çıkıyor
takılı kardeş ya normalde hafıza kartında ne varsa görünüyor nokia n8 ie takıyorum herşey görünüyor ama bunda yokKardesim hafiza kartin takili dimi?? Orda hafiza kartini gormuyor sanki
recovery olarak ne kurmalıyım buraya bir link verirmisiniz? birde root kuruduğumdaydı sanırım nokia güvenliği ile ilgili bir yazı çıkmıştı erişim falan gibisinden ama çok dikkate almamıştım telefon açılınca üstte çıkmıştıDaha olmadı recovery tekrar kur belki hata olmuş olabilir
şuan kartı yedekliyorum bitince hemen hafıza kartını biçimlendirim yeniden deniyorum. İlginiz için çok sağolun arkadaşlarfat 32 yaptım yine olmadı. şimdi başka şeyler ne var deneyebileceğimfat 32 yaptım yine olmadı. şimdi başka şeyler ne var deneyebileceğimEvet olabilir cwm sadece FAT32 yi destekliyor bu bir deneyin
ben bunu kendi hafızasına atsam ne olur hafıza kartını görmüyorEvet olabilir cwm sadece FAT32 yi destekliyor bu bir deneyin
Kendi hafızasını hiç homes ancak 0 klasörüne(system klasörü) atarsanız olabilirşuan kartı yedekliyorum bitince hemen hafıza kartını biçimlendirim yeniden deniyorum. İlginiz için çok sağolun arkadaşlarfat 32 yaptım yine olmadı. şimdi başka şeyler ne var deneyebileceğimfat 32 yaptım yine olmadı. şimdi başka şeyler ne var deneyebileceğim
ben bunu kendi hafızasına atsam ne olur hafıza kartını görmüyor
Ben stock Almanyayi kurdum antutudan 21144 aldı. Ama gozle takip falan yokBenden demesi bu rom iyi değil dikkat ettim samsungun 4.3 test sürümünün üzerine kurulmuş şuan kullandığım rom ise mk4 ingiltere romunu kullanıyor gözle takip, tek elle tüm ekranı kullanma gibi note 3 özellikleri de mevcut üstelik yüklenirken multi tool ile csc featureslerinin kontrol edebiliryorsunuz benim cihazımm bu romdan sonra (Overclock yapmadım yapmayacağım ) 20903 puan aldı bence en iyi rom bu ama yüklemeden önce efs yedeği almanız lazım ben almasaydım imei numaram gitmişti
![]()

Kardeş kendi hafızasına attım ve kurdum şuan için sorun yok. Bu arada klavye biraz garip geldi harflarin üstünde noktalama var onlar olmasa iyi olacak. birde çok detaylı inceleyemedim ama temazsız kontol çalışmıyor gibi geldi elle sağa sola yapınca vs. Birde wifi çalışıyor ama önceden sorunsuz girdiğim ağda. (işyerinde sınırlı internet var google vs açıyordu şimdi ise modemin arayüzüne gidiyor bu başka birşeyle alakalıdır dimi? dns vs)Kendi hafızasını hiç homes ancak 0 klasörüne(system klasörü) atarsanız olabilir
Daha olmadı Dr ketans note 2 Romu v 6.1 var onu deneyin eğer kapanma sorunu varsa wifi_reboot_patch i yükle sorunsuz ben 2 aydır kullanıyorum
Dostum orjinal 4.3'ün ingiltere versiyonunu mu kurdun tam anlayamadım..Benden demesi bu rom iyi değil dikkat ettim samsungun 4.3 test sürümünün üzerine kurulmuş şuan kullandığım rom ise mk4 ingiltere romunu kullanıyor gözle takip, tek elle tüm ekranı kullanma gibi note 3 özellikleri de mevcut üstelik yüklenirken multi tool ile csc featureslerinin kontrol edebiliryorsunuz benim cihazımm bu romdan sonra (Overclock yapmadım yapmayacağım ) 20903 puan aldı bence en iyi rom bu ama yüklemeden önce efs yedeği almanız lazım ben almasaydım imei numaram gitmişti
![]()
Saydigin hicbir ozellik 4.3 stock ta yok.sagolsunlar galeriyi note3unkiyle ayni yapmislar.s not ayni 4.1.2.dosyalarim kismi da 4.1.2..Dostum orjinal 4.3'ün ingiltere versiyonunu mu kurdun tam anlayamadım..
Eğer orjinal değil de farklı bi romsa adını yazarmısın?
Tel root değil ama 4.3 denildiği gibi vasatsa, air command, gözle takip, dokunmadan kontrol vs fonksiyonlar yoksa root yapıp güzel bi rom yüklemeyi düşünüyorum.
Hiçbir esprisi yok o zmn.. ulan hep ticari kafa yaa.. küfür edicem heeSaydigin hicbir ozellik 4.3 stock ta yok.sagolsunlar galeriyi note3unkiyle ayni yapmislar.s not ayni 4.1.2.dosyalarim kismi da 4.1.2..

Hayır stock rom değil ama stock Romun üzerine kurulmuş bir rom air command başta olmak üzere parmakla air view dışındaki tüm özellikler çalışıyor mesela Gear bağladımDostum orjinal 4.3'ün ingiltere versiyonunu mu kurdun tam anlayamadım..
Eğer orjinal değil de farklı bi romsa adını yazarmısın?
Tel root değil ama 4.3 denildiği gibi vasatsa, air command, gözle takip, dokunmadan kontrol vs fonksiyonlar yoksa root yapıp güzel bi rom yüklemeyi düşünüyorum.
Hayır stock rom değil ama stock Romun üzerine kurulmuş bir rom air command başta olmak üzere parmakla air view dışındaki tüm özellikler çalışıyor mesela Gear bağladım
Sonra ekranları birleştirdim yani multi vision çalışıyor Romun isimi Dr Keta n'a Custom rom v6.1
Dikkat Romu yüklemeden önce efs(IMEI numarasını) yedek alın