bizbo
Üye
ya arkadaşar aradım ama koca google da bi cevap bulamadım .bu spen ile herhangi bir pdf ya da word dosyasının üzerine nasıl yazı yazabilirim böyle bir uygulama var mı ben bulamadım.
iAnnotate Lite
Dene süper bir yazılım.
ya arkadaşar aradım ama koca google da bi cevap bulamadım .bu spen ile herhangi bir pdf ya da word dosyasının üzerine nasıl yazı yazabilirim böyle bir uygulama var mı ben bulamadım.
Ne işe yarar biraz bilgi verirseniziAnnotate Lite
Dene süper bir yazılım.
Ne işe yarar biraz bilgi verirseniz
Irak a dahi çıkmış biz bekliyoruz daha :mad:türkiye için hala gelmemiş ki 4.3![]()
Android Genel bölümünde açılan konuda bir arkadaş almış güncellemeyi :confused:Sabredin cok yakinda gelecek. Gelir artik bi zahmet![]()
O farklı ülkenin Romu kuruludur yani yurt dışından getirip işletmişse öyle olurAndroid Genel bölümünde açılan konuda bir arkadaş almış güncellemeyi :confused:
Bende öyle sandım ama 2 hafta olmuş alalı ve Türkiye cihaz diyorO farklı ülkenin Romu kuruludur yani yurt dışından getirip işletmişse öyle olur
O Türkiye Romu olup olmadığını kiese başlayınca anlaşılırBende öyle sandım ama 2 hafta olmuş alalı ve Türkiye cihaz diyor
Hangi ülkenin romu?Sammobileden N7100XXUEMJ9 Romu indirdim türkçe ve gereksiz hiç bir uygulama yok gayet güzel
Arkadaşlar 4,3 yükledim ama ben note 3 özellikleri kazansın istiyorum. forumda konu var ama ben pek rom odin vs bilmediğim için riske girmek istemiyorum ama yardımsever bir arkadaş yol gösterici olursa çok sevinirim. 4,3 ü yükledim hangi siteden buldum hatırlamıyorum ama anlatımı çok yalındı sadeydi. odin denilen programı açın telefondan şuna şuna basın sonra bunları yapın yazıyordu yaptım tek seferde oldu. Şimdi burda forumda baktığımda yapılacak çok şey var gibi görünüyor rootlu olacak falan yazıyor.
Valla kolay görünüyor eve varınca hemen yapıyorum. Garanti dışına çıkıyormu? Peki dosyaları sizde videoda görünen yerden mi indirdiniz burdan mıKardeşi buyur ben buradan bakarak yaptım.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız