-Temple run 2Hangi Oyunlar da Takılma Var ?
Isınması normal ama fazla ısınınca ara vermek iyidir aksi taktirde zarar verebilirOyun oynarken ısınıyor ondan sıkıntı çıkar mı
Virüs olabilir siz en iyisi önemli verilerinizi Yedekleyip Wipe işlemlerini yapın-Temple run 2
-traffic racer
Gibi ve farklı bir sikintim daha var telefon daha once en gec iki saatte dolarken oda en gec 3.5 saattir sarjda hala % 40 birseyler oluyor telefona am anlamıyorum
Wipe. Islemi nedir bilgi verirmisin bu benim ilk Android kullanisim bazi terimleri bilmiyorumVirüs olabilir siz en iyisi önemli verilerinizi Yedekleyip Wipe işlemlerini yapın
Group play tarzı hizmetlerde sorun var mı acaba ??not 2 me dün 4.3 geldi günceledim pek fazla değişiklik olmadı
Sanmıyorum ben Dr kenan v6 Romu kullanıyorum mk4 official update in üzerine kurulmuş bir rom onda bile ben grup play de ekranları birleştirdim sıkıntı çıkmadıGroup play tarzı hizmetlerde sorun var mı acaba ??
Üstelik Gear manager kurup Gear la birleştirdim sıkıntı çıkmadıSanmıyorum ben Dr kenan v6 Romu kullanıyorum mk4 official update in üzerine kurulmuş bir rom onda bile ben grup play de ekranları birleştirdim sıkıntı çıkmadı
Anladım.Sanmıyorum ben Dr kenan v6 Romu kullanıyorum mk4 official update in üzerine kurulmuş bir rom onda bile ben grup play de ekranları birleştirdim sıkıntı çıkmadı
evet geçer ben telefon soft brick oldu rom indirecek vakit yoktu bende lazım olur diye türkiye romunu indirmiştim onu kurdum benimde o kısımda united arab emirates yazısı geldi sonra romu yükleyince düzeldiAnladım.
Ya ben gecenlerde 4.1.2 dmf3 orijinal turkiye romu indirdim.onceden ulke kısmında tur yazıyordu. fakat telefona atinca cihaz hakkinda kisminda united arab Emirates cikti.ve csc de xsd mi ne oyle birsey oldu.yani o da değişti. Ben nasil kurtulcam bundan stock 4.3 turkiyeyi yuklesem gecer mi?
Anladim, tesekkurlerevet geçer ben telefon soft brick oldu rom indirecek vakit yoktu bende lazım olur diye türkiye romunu indirmiştim onu kurdum benimde o kısımda united arab emirates yazısı geldi sonra romu yükleyince düzeldi