Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bendede olmuştu ama benimki custom du oyüzden orijinal dönmüştüm öyle düzeldi

yunus1309

yunus1309

Üye
Oyun oynarken ısınıyor ondan sıkıntı çıkar mı

yunus1309

yunus1309

Üye
E simdi de bi anda kapandı % 53 de açtım % 38 buna noluyo böyle beee

mirzasinan

mirzasinan

Üye
Hangi Oyunlar da Takılma Var ?
-Temple run 2
-traffic racer
Gibi ve farklı bir sikintim daha var telefon daha once en gec iki saatte dolarken oda en gec 3.5 saattir sarjda hala % 40 birseyler oluyor telefona am anlamıyorum

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
-Temple run 2
-traffic racer
Gibi ve farklı bir sikintim daha var telefon daha once en gec iki saatte dolarken oda en gec 3.5 saattir sarjda hala % 40 birseyler oluyor telefona am anlamıyorum
Virüs olabilir siz en iyisi önemli verilerinizi Yedekleyip Wipe işlemlerini yapın

1996yb

Üye
S.A benim tel note 1 2yle özellikleri aynı nerdeyse

codblackops2

codblackops2

Üye
4.3 birçok Avrupa ülkesine çıktı. Turkiyeye cikmasida an meselesidir .surdan kontrol edebilirsiniz.

codblackops2

codblackops2

Üye
Bugunde bir çok asya ülkesi için çıktı :hmmm

atmaca508

atmaca508

Üye
not 2 me dün 4.3 geldi günceledim pek fazla değişiklik olmadı

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ekran görüntüleri gönderebilirmisin ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Group play tarzı hizmetlerde sorun var mı acaba ??
Sanmıyorum ben Dr kenan v6 Romu kullanıyorum mk4 official update in üzerine kurulmuş bir rom onda bile ben grup play de ekranları birleştirdim sıkıntı çıkmadı

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sanmıyorum ben Dr kenan v6 Romu kullanıyorum mk4 official update in üzerine kurulmuş bir rom onda bile ben grup play de ekranları birleştirdim sıkıntı çıkmadı
Üstelik Gear manager kurup Gear la birleştirdim sıkıntı çıkmadı
Şu an baktım benim telefona aslında çıkmış 4.3 benimki Çek Cumhuriyeti Romu vardı ve yüklemiyeceğim böyle daha iyi

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Anladım.

Ya ben gecenlerde 4.1.2 dmf3 orijinal turkiye romu indirdim.onceden ulke kısmında tur yazıyordu. fakat telefona atinca cihaz hakkinda kisminda united arab Emirates cikti.ve csc de xsd mi ne oyle birsey oldu.yani o da değişti. Ben nasil kurtulcam bundan stock 4.3 turkiyeyi yuklesem gecer mi?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Anladım.

Ya ben gecenlerde 4.1.2 dmf3 orijinal turkiye romu indirdim.onceden ulke kısmında tur yazıyordu. fakat telefona atinca cihaz hakkinda kisminda united arab Emirates cikti.ve csc de xsd mi ne oyle birsey oldu.yani o da değişti. Ben nasil kurtulcam bundan stock 4.3 turkiyeyi yuklesem gecer mi?
evet geçer ben telefon soft brick oldu rom indirecek vakit yoktu bende lazım olur diye türkiye romunu indirmiştim onu kurdum benimde o kısımda united arab emirates yazısı geldi sonra romu yükleyince düzeldi
edit
hatta önce türkiye 4.1.2 romunu kurun sonra ota ile güncelleyin daha sağlıklı

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
evet geçer ben telefon soft brick oldu rom indirecek vakit yoktu bende lazım olur diye türkiye romunu indirmiştim onu kurdum benimde o kısımda united arab emirates yazısı geldi sonra romu yükleyince düzeldi
Anladim, tesekkurler :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Aylar sonra bunuda gördük çok şükür :D

Üst Alt