devilspath
Üye
"Volume up" tuşuna basarak![]()
puhahahahahhhahahahahahahahahahgsfasdasfdADFXSDSADSAD

"Volume up" tuşuna basarak![]()

puhahahahahhhahahahahahahahahahgsfasdasfdADFXSDSADSAD![]()

Belki yarın belki yarindanda yakınnote 2 ıcın guncelleme ne zaman gelıcek
aralıkin sonlarina doğru gelebilirmis.ama ocaga sarkma ihtimalide varmisNote 3 çıktı mertlik bozuldu :/Belki yarın belki yarindanda yakınaralıkin sonlarina doğru gelebilirmis.ama ocaga sarkma ihtimalide varmis
Arkadaşlar ben bugün note 2aldım çok harika bi cihaz gerçekten bana şuan güncelleme geldi 4.3 olduğunu tahmin ediyorum ama kullanıcı yorumları merak ediyorum yükleyen ve kullanan varmı acaba ota yoluyla yükleme türkçe mi ve spen özelliği yok diye duyumlar aldım ne kadar doğru sizlerden duymak istedim şimdiden teşekkürler..
Zaten 229 mb 4.3 daha büyüktür dimi bu arada cevap verdiğin için tşk lerO 4.3 değildir bana teli aldığımdan beri yaklaşık 4 tane güncelleme geldi hepsi 4.1.2 çıktı o geliştirme güncelleştirmesidir yükleyin pişman olmazsınız
Evet 4.3 güncellemesinin en az 900 -1200 mb arası olması gerekiyor.Zaten 229 mb 4.3 daha büyüktür dimi bu arada cevap verdiğin için tşk ler
Yazdığım msj silinmiş sanki gözükmüyor yolladığım birazdan bunu yüklücem nasıl yenilik var peki bu ufak güncellemelerde?Evet 4.3 güncellemesinin en az 900 -1200 mb arası olması gerekiyor.
Bu güncellemenin pda koduna göre değişir genelde eksiklikler giderilir ve sorunların bazıları çözümlenir ama pil sorunu oluşabilir4.3 daha büyük tür muhtemelen değil mii bu 229mb bi sorun çıkmaz inş tşk ler
Yazdığım msj silinmiş sanki gözükmüyor yolladığım birazdan bunu yüklücem nasıl yenilik var peki bu ufak güncellemelerde?