Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

gkt84

gkt84

Üye
note 2 ıcın guncelleme ne zaman gelıcek

• Beğen
Tepkiler: mirzasinan
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bence orijinal sürümü boşuna bekliyorsunuz çünkü neredeyse her şey 4.1.2 ile aynı. Hindistan güncellemesinden sonra özelliklerine baktım pek fazla değişiklik yok

devilspath

devilspath

Üye
Air command fln yok mu? Vadedilenler? Kutsal topraklar? Hayıııııııırrrrrr :...(

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yok

devilspath

devilspath

Üye
Ne anlamı kaldı ki o zaman? Neler var güncellemede gelen?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
[*]ANT+ desteği
[*]Samsung KNOX uygulaması
[*]Samsung Wallet
[*]RAM yönetiminde iyileştirmeler
[*]Ekran renklerinde iyileştirmeler (daha keskin, canlı renkler)
[*]TouchWiz arayüzünde iyileştirmeler
[*]Yeni Samsung klavyesi
[*]Yeni Samsung tarayıcısı ile beraber birçok uygulama
[*]Yeni kamera yazılımı
[*]Android 4.3 kilit ekranı ve widget’ları

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Şimdilik bunlar var belki türkiyeye gelene kadar bazı şeyler eklenebilir

devilspath

devilspath

Üye
İnş. Eklenir samsıngun böylr ticari hesaplara ihtiyacı yok

altannemre

Üye
Arkadaşlar ben bugün note 2aldım çok harika bi cihaz gerçekten bana şuan güncelleme geldi 4.3 olduğunu tahmin ediyorum ama kullanıcı yorumları merak ediyorum yükleyen ve kullanan varmı acaba ota yoluyla yükleme türkçe mi ve spen özelliği yok diye duyumlar aldım ne kadar doğru sizlerden duymak istedim şimdiden teşekkürler..

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşlar ben bugün note 2aldım çok harika bi cihaz gerçekten bana şuan güncelleme geldi 4.3 olduğunu tahmin ediyorum ama kullanıcı yorumları merak ediyorum yükleyen ve kullanan varmı acaba ota yoluyla yükleme türkçe mi ve spen özelliği yok diye duyumlar aldım ne kadar doğru sizlerden duymak istedim şimdiden teşekkürler..

O 4.3 değildir bana teli aldığımdan beri yaklaşık 4 tane güncelleme geldi hepsi 4.1.2 çıktı o geliştirme güncelleştirmesidir yükleyin pişman olmazsınız

• Beğen
Tepkiler: altannemre

altannemre

Üye
O 4.3 değildir bana teli aldığımdan beri yaklaşık 4 tane güncelleme geldi hepsi 4.1.2 çıktı o geliştirme güncelleştirmesidir yükleyin pişman olmazsınız
Zaten 229 mb 4.3 daha büyüktür dimi bu arada cevap verdiğin için tşk ler

altannemre

Üye
4.3 daha büyük tür muhtemelen değil mii bu 229mb bi sorun çıkmaz inş tşk ler
Evet 4.3 güncellemesinin en az 900 -1200 mb arası olması gerekiyor.
Yazdığım msj silinmiş sanki gözükmüyor yolladığım birazdan bunu yüklücem nasıl yenilik var peki bu ufak güncellemelerde?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
4.3 daha büyük tür muhtemelen değil mii bu 229mb bi sorun çıkmaz inş tşk ler
Yazdığım msj silinmiş sanki gözükmüyor yolladığım birazdan bunu yüklücem nasıl yenilik var peki bu ufak güncellemelerde?
Bu güncellemenin pda koduna göre değişir genelde eksiklikler giderilir ve sorunların bazıları çözümlenir ama pil sorunu oluşabilir

altannemre

Üye
O zaman iptaş edeyim hiç bozamam pili pilden çok memnunm ve bu halide iyi zaten

yavuzay

Üye
ya arkadaşar aradım ama koca google da bi cevap bulamadım .bu spen ile herhangi bir pdf ya da word dosyasının üzerine nasıl yazı yazabilirim böyle bir uygulama var mı ben bulamadım.

Üst Alt