Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Berk E.

Üye
Resmi 4.3 çıktı Hindistan için :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ama Air Commad yok !
ama trım ve open gl es 3.0 desteği var

bulentdm

Üye
4.3 test sürümünü yükledim. daha sonra orjinal rom geri döndüm fakat şebeke problemi yaşadım. tam olarak nasıl dönüş yapacağım hakkında mbilgi verebilirmisiniz.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
cihaz yur dışı mıydı ve EFS backupunu almışmıydınız ? öncelikle bu sorulara cevap verebilirseniz daha anlaşılır olacaktır
note birde son bir soru sorun değilse imei numaranızı özel mesaj şeklinde atabilirmisiniz
eğer 35 - 36 gibi bir rakamla başlıyorsa gerekli deği 0049 gibi bir rakla başlıyorsa özel mesaj atabilirsiniz
eğer null yada 0 yazıyorsan geçmiş olsun !
imeinumaranızı öğren mek için arama bölümüne *#06# yazın

_ardaa

_ardaa

Üye
Birkaç genel sorum var;

1- Bu google play de ki yorumcular kimler? hangi uygulamayı yüklemek istesem yada hangi güncellemeyi yüklemek istesem yorumlara bakıyorum önce, ve şuana kadar hiçbir program ve güncelleme olumlu tek mesaj görmedim, bu yorumcular özel bir tayfa mı, hadi hep beraber tüm uygulamalara olumsuz yorum yapalım mı diyorlar anlamadım.

2-Note 2 güncelleme tarihi ve içeriği belli oldu mu.

3-İnternet paketim yok şu sıralar işim olmadığı için almayı düşünmüyorum, Turkcell BIP uygulamasını merak ettim, denemek istiyorum ama veriyi açarsam diğer uygulamalar anında interneti kullanacak, ama Turkcell BIP kendi üzeriden yapılan veri iletişimlerini 3 ay ücretlendirmeyecek(test etmek için), veri iletişimini nasıl özelleştirebilirim, yani sadece Turkcell BIP veriyi kullanacak diğerleri kullanamayacak.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
1. sorudan emin değilim ama tahminde buluna bilirim bu insanlar telefonları ne olursa olsun en iyi grafik ve performansı almak istiyorlar telefonları eğer bu yazılımı kaldırmıyor yada sağlıklı çalışmıyorsa olumsuz yorum yazıyorlar ve başka bir kullanıcı bu yoruma like verince listenin üst sıralarına yerleşiyorlar
2. soru tarih kesin değil ama 1 - 2 haftadan gelmesi normal
içindekiler sammobileden alınmıştır :
Android 4.3 güncellemesinin uzun bir süredir gelmesinin beklendiği eski amiral gemi için sızıntılar nihayet yerini asıl habere bıraktı. Samsung geçtiğimiz saatlerde Note 2 için resmi güncellemeyi başlatan butona bastı. Ülkemize gelmesinin 1 veya 2 hafta sürmesini beklediğimiz güncellemenin özellikleri ise şöyle olacak;

• ANT+ desteği
  • Samsung KNOX uygulaması
  • Samsung Wallet
  • RAM yönetiminde iyileştirmeler
  • Ekran renklerinde iyileştirmeler (daha keskin, canlı renkler)
  • TouchWiz arayüzünde iyileştirmeler
  • Yeni Samsung klavyesi
  • Yeni Samsung tarayıcısı ile beraber birçok uygulama
  • Yeni kamera yazılımı
  • Android 4.3 kilit ekranı ve widget’ları

• 3. soru ile alakalı bildiğim birşey yok

devilspath

devilspath

Üye
Birkaç genel sorum var;

1- Bu google play de ki yorumcular kimler? hangi uygulamayı yüklemek istesem yada hangi güncellemeyi yüklemek istesem yorumlara bakıyorum önce, ve şuana kadar hiçbir program ve güncelleme olumlu tek mesaj görmedim, bu yorumcular özel bir tayfa mı, hadi hep beraber tüm uygulamalara olumsuz yorum yapalım mı diyorlar anlamadım.

2-Note 2 güncelleme tarihi ve içeriği belli oldu mu.

3-İnternet paketim yok şu sıralar işim olmadığı için almayı düşünmüyorum, Turkcell BIP uygulamasını merak ettim, denemek istiyorum ama veriyi açarsam diğer uygulamalar anında interneti kullanacak, ama Turkcell BIP kendi üzeriden yapılan veri iletişimlerini 3 ay ücretlendirmeyecek(test etmek için), veri iletişimini nasıl özelleştirebilirim, yani sadece Turkcell BIP veriyi kullanacak diğerleri kullanamayacak.

Sen yorumlara aldırma. Adam 400 liralık telefona nfs hot pursuit yüklüyo, kasınca kötü yorum yazıo. Uygulamalar da aynı şekilde. Özellikle facebooka hiç bir güncellemesi için iyi yorum yazmazlar ama ben her güncellemede memnun kalıyorum. O yüzden sen yükle, dene, kendin gör.

2. Sorunun cevabı verilmiş.
3. Soruyu ben de bilmiyorum ama operatörün müşteri hizmetlerini arayıp teknoloji birimine aktart kendini. Ordan yardımcı olabilirler belki. Ayrıca telefonuna root yaparak bazı uygulamalarla internet erişimini özelleştirebilirsin.

_ardaa

_ardaa

Üye
Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.

Artık yorumlara aldırmadan yüklüyorum veya güncelliyorum, yeni sürüm umarım gelir 1 2 haftaya, telefon sıkıntı çıkarmaya başladı şu sıralar değişiklik istiyor :)

Turkcell BIP çok da gerekli değil teşekkürler sadece merak işte.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.

Artık yorumlara aldırmadan yüklüyorum veya güncelliyorum, yeni sürüm umarım gelir 1 2 haftaya, telefon sıkıntı çıkarmaya başladı şu sıralar değişiklik istiyor :)

Turkcell BIP çok da gerekli değil teşekkürler sadece merak işte.
1. soru ile bir öneri " YİNEDE YORUMLARA GÖZ ATIN BAZI UYGULAMALAR TUZAK UYGULAMA OLABİLİYOR MESELA YÜKLÜYORSUNUZ AÇMADIĞINIZ HALDE RAMİNİZDE YER KAPLIYOR VE TELEFONUNUZ YAVAŞLIYOR YORUMLARDA 5 TANEDEN FAZLA VİRÜS VAR YORUMU VARSA İNDİRMEYİN BEN ŞAHSEN GERÇEKLERİ YAZIYORUM YORUMLARADr.ketan's custom hibrit rom v3 kuran arkadaşlar sakın mods bölümünden internet spedometeri kaldırmayın kaldırırsanız touzhwiz sürekli hata veriyor

sonaykut

Üye
Benim bi sorum olacakti. Eski android tlfumda arama kayitlarinin kac gunluk tutulacagini ayarlayabiliyordum ancak note 2 de bulamadim. Yardimci olursaniz sevinirim

_ardaa

_ardaa

Üye
Dr.web yuklu ama ona ragmen her uygulamayi yuklemiyorum
1. soru ile bir öneri " YİNEDE YORUMLARA GÖZ ATIN BAZI UYGULAMALAR TUZAK UYGULAMA OLABİLİYOR MESELA YÜKLÜYORSUNUZ AÇMADIĞINIZ HALDE RAMİNİZDE YER KAPLIYOR VE TELEFONUNUZ YAVAŞLIYOR YORUMLARDA 5 TANEDEN FAZLA VİRÜS VAR YORUMU VARSA İNDİRMEYİN BEN ŞAHSEN GERÇEKLERİ YAZIYORUM YORUMLARADr.ketan's custom hibrit rom v3 kuran arkadaşlar sakın mods bölümünden internet spedometeri kaldırmayın kaldırırsanız touzhwiz sürekli hata veriyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Dr.ketan's custom romu şuan % 95 stabil çalışıyor ve multivision özelliği mükemmel çalıyor 2 tane note 3 bitane benim cihaz group play açtım 3 cihaz tek ekran gibi oldu süper bir şey s4 le denicem bir de onunla nasıl oluyor diyeNote 2 ile Galaxy Gear başladım çalışıyor yani bluetooth 4.0 l.e var

Son düzenleme:
devilspath

devilspath

Üye
Az önce yazılım güncellemelerini denetlerken "cihaz modifiye edilmiş" dedi. Durum bilgisine baktığımda "değiştirildi" yazıyordu. Telefonu yenidrn başlattığımda durum bilgisi "normal" oldu ve güncelleme denetleyebildim.
Hiç root yapmadım, çok uygulama da yüklemedim. Sizce neden olmuş olabilir?

bessa27

bessa27

Üye
Az önce yazılım güncellemelerini denetlerken "cihaz modifiye edilmiş" dedi. Durum bilgisine baktığımda "değiştirildi" yazıyordu. Telefonu yenidrn başlattığımda durum bilgisi "normal" oldu ve güncelleme denetleyebildim.
Neden olacak Android in siyirganligidir yine.. :cool::confused:

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

benim ardaştada oldu bana geldi nasıl düzeltirim diye baktım download meüsünde system binary cutom yazıyordu dedim wipe edilmesi lazım dedim tamam dedi wipe ettim baktım offical yazıyor sonra açıp kontrol ettim oldu böyle düzelttik fazla uygulama yüklemekten olabilir arkadaşta en 200 uygulama vardı genelde 50 +5mb arasıydı.

forza_kartal25

Üye
Note2 sesini nasil yukseltebilirim yardim lütfen

bizbo

bizbo

Üye
"Volume up" tuşuna basarak ;)

• Beğen
Tepkiler: oguzhangul32 ve Jelly Beanci
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşlar telefonumun bu halinden memnunum ve bu halini bacup alarak hata oluşursa geri getirmek istiyorum ama zip olarak atamıyorum ya gizli bir dosyanın içine atyor oradan kopyalayıp tekrar yerine kotunca görmüyor ve sd karta atamıyorum bileniniz varsa nasıl şu anki romumu zip olarak kaydedip daha sonra cmw den sd kartla yükleye bilirim.

bizbo

bizbo

Üye
Cwm olarak philzTouch recovery öneririm.

Şıklarda "backup to external sd" falan diyor.

Sonra
Clockwordmod/backup dosyasında bulabilirsin.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Zaten onu kullanıyorum o backup sd karta atınca yaklaşık 6 gb tutuyor sonra bilgisayara kopyalayıp ihtiyacım olunca geri yüklemek istiyorum dosyayı görmüyor bu yüzden zip olarak backup almak istiyor bir diğer değişle rom yaratmak veya romu saklamak istiyorum bu mümkün mü mümkün ise nasıl olur ?

Üst Alt