Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Şu an speni elimde sıkarken tuşunu bozdum. Artık havadan dokunuyor ve kesme vs. fonksiyonları kullanım Dışı. zaten ekranın sağ üst köşesinde 2cm çapında bir alanda üretim hatası olarak bozuk algiliyordu tam oldu. teknolojide sürekli şanssız olmak benim Kaderim galiba

- - - Eklendi - - -

ve kalem nekadar bilen varmı?

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Şu an speni elimde sıkarken tuşunu bozdum. Artık havadan dokunuyor ve kesme vs. fonksiyonları kullanım Dışı. zaten ekranın sağ üst köşesinde 2cm çapında bir alanda üretim hatası olarak bozuk algiliyordu tam oldu. teknolojide sürekli şanssız olmak benim Kaderim galiba

- - - Eklendi - - -

mıknatıslı kılıf kullanıyor musun..kullanıyorsan kesinlikle vazgeç..

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
kullanıyorum. ancak aldigim günden beri böyle

dolorex68

dolorex68

Üye
S pen in in ucu basılı kalmış senin kardeş ucuna hafif bastırınca airwiev mesafesinden algılar spen olmadı garantiye gönder

mirzasinan

mirzasinan

Üye

- - - Eklendi - - -

Teknosada 40 50 TL arasındaBirşey gördüm ben Fiyatın Kalemin

Buarada Benide Ekleyin 3 günlükNote 2 KulIanısıyM

isorus75

Üye
ONEMLI .....selam arkadaslar bende 1 hafta oldu alali ama onceden s3 kullamdigim icin ekran farkindan baska birsey beni pek etkilemedi .buradan size s3 de basimagelen birseyi paylasmak istiyorum note 2 dede ise yariyo belki onceden tartisilmis olabilir eger oyle ise ozur ama yazilmadiysa bence cok onemli bi konu ...Ben bi teknoloji hastasi olarak telefonun herseyinden faydalanmaya calisiyorum durum boyle olunca s3 de ve note 2 de olan televizyona kablosuz goruntu ileten( all share cast dongle )olayini kullanmak icin adaptor satin aldim ama bu reklam engelleyici vesaire seyleri kullanabilmek icin telefonu root lamistim ve dolayisi ile ne yaptimsa alet calismadi ve orjinal yani stock rom kurmak zorunda kaldim ama busefer televizyonda goruntu var ama her programdanda zirt diye reklamlar cikip duruyo yalnislikla dokununcada busuru sey indirip beni kil ediyodu veee en sonunda bi arkadas sayesinde olayi cozdum olay su xda sitesinde (exynos abuse) diye birsey yayinladilar telefondan aratip direk kurarsaniz calisiyo bu program tam olarak neyapiyo bilmiyorum ama root suz telefonu root luymus gibi kullanmanizi sagliyo ve root gerektiren herseyi rahatlikla kullaniyosunuz ve benim adaptorde bu sayede calisti ve reklemlardanda kurtuldum telefonun tadini cikariyorum insallah sizinde isinize yarar :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
basılı falen değil çok değişik. arkadaşta da aynısı oldu. havadan parmak gibi çalışıyor. dokunmadan. acaip ilginç

Kurfali66

Üye
Arkadaşlar bu tablet notenin speni daha güzel acaba uyumlu olur mu ki

dolorex68

dolorex68

Üye
basılı falen değil çok değişik. arkadaşta da aynısı oldu. havadan parmak gibi çalışıyor. dokunmadan. acaip ilginç

:)
Denemesi bedava kardeşim istersen parmağınla spen in ucuna hafif bastırarak sayfa çevirmeyi bi dene ama çok yukardan olmasın airwiev mesafesinden olsun :)

dolorex68

dolorex68

Üye
Hatta ben snote u açıp yazı bile yazdım yani teknoloji dokunmatik ekranda değil spen de

dolorex68

dolorex68

Üye
Arkadaşlar bu tablet notenin speni daha güzel acaba uyumlu olur mu ki

10.1 inch olan tablette benim note 2 nin kalemini denedim çalıştı onun kelemide büyük ihtimalle note 2 de çalışır ama 8 inch olanının çalışacağını sanmam onda değişik bir teknoloji kullanıldı diye biliyorum

Kurfali66

Üye
10.1 ya doğru acayip yazma hissi var çok hoşuma gitmişti

Artles

Artles

Üye
S-Pen ile dokunmadan işlem yapabilir miyiz ? Galeride resimleri açmadan bakabildiğimizi biliyorumda örnek olarak o baktıklarımızdan birini büyük halde açma gibi ?

Kurfali66

Üye
Sanmam madem baktın bi tıkla büyüyor zaten sadece göz gezdirmek için yapmışlar bence.

dolorex68

dolorex68

Üye
S-Pen ile dokunmadan işlem yapabilir miyiz ? Galeride resimleri açmadan bakabildiğimizi biliyorumda örnek olarak o baktıklarımızdan birini büyük halde açma gibi ?

Yapabiliniyor ama gerekli bişey değil diye düşünüyorum ya birinizde denemiyormusunuz bi deneyin açın galeriyi speni resmin 1 cm yukarisindan tutun parmağınızla spenin ucuna hafifçe çift tıklayın en son video çekip koyacam artık ya :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

benim kalem bozuldu o dediğin oluyor

Artles

Artles

Üye
Yapabiliniyor ama gerekli bişey değil diye düşünüyorum ya birinizde denemiyormusunuz bi deneyin açın galeriyi speni resmin 1 cm yukarisindan tutun parmağınızla spenin ucuna hafifçe çift tıklayın en son video çekip koyacam artık ya :)

Ucuna derken o dügmesine mi? Şu an denedim de olmadı

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
Merhaba Arkadaslar.. Benim Bir Sorum Olacak.. Note 2 Ayarlar/Güvenlik/Chazı Sifrele Şifre Atadık simdi Nasıl Sifreyi Kaldırabiliriz ??? Acil Yardım Lütfen.

- - - Eklendi - - -

Yok mu Bu Konu Hakkında Bilgisi Olan ArkadasLar.. AciL Yardım Ediniz Lütfen.!!!

Üst Alt